Blog

Kako prebaciti YouTube na Apple TV s Maca?

Svi volimo YouTube jer ima gotovo svu raznolikost videozapisa koje su prenijeli milijuni korisnika širom svijeta. To je poput zlatne mine za ljubitelje video zapisa. Ovi su videozapisi ugodniji na većem zaslonu poput Maca, ali bilo bi sjajno gledati ih na još većem zaslonu pomoću Apple TV-a.

To je doista moguće pomoću značajke AirPlay na Macu. Da, dobro ste shvatili; govorimo o gledanju YouTube videozapisa na Apple TV-u pomoću AirPlay-a na Macu. Ne brinite, ako niste upoznati s postupkom, mi smo ovdje da vas uputimo na isti. Samo slijedite korake kao što je spomenuto i vi možete uživati ​​u videozapisima na svom Apple TV-u.

Kako emitirati YouTube na Apple TV s Maca

Korak 1. Na vašem Macu pokrenite Safari i otvorite YouTube video želite AirPlay na Apple TV.

Korak 2. U donjem desnom kutu primijetit ćete znak AirPlay ikona; to je poput male piramide na dnu okružene televizijom. Dodirnite ikonu.

Korak # 3. Ovdje ćete vidjeti Apple TV opcija, zajedno s imenom. Kliknite na nju za pokretanje AirPlay načina.

Korak # 4. Jednom kada se AirPlay pokrene, zaslon vašeg Safarija postat će siv s porukom koja kaže: "Video se prikazuje na [naziv Apple TV-a].”

To su svi prijatelji; uživajte u emisiji na svom Apple TV-u. Evo malog savjeta za one korisnike Maca koji nemaju Apple TV. I vi možete imati YouTube video na televiziji, samo uzmite HDMI kabel i povežite svoj Mac s televizorom. Samo ne zaboravite zgrabiti kokice.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found