Blog

Najbolje bežične banke napajanja za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max 2021. godine

Iako se iPhone 11 serija može pohvaliti dobrom rezervnom baterijom, lako je proći je ako ste težak korisnik. Stoga je pametna ideja ulagati u dodatke poput kućišta baterije ili baterije. Potonji dolazi u dvije varijante, i to USB banke napajanja i one bežične. Omogućuju vam punjenje telefona u pokretu. Izaberite među ovim najboljim bežičnim bankama napajanja za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

 1. Anker PowerCore
 2. AUKEY
 3. Grecei
 4. AIDEEZ
 5. hodam
 6. Avido
 7. NPET
 8. NOVINE
 9. RLERON
 10. Kenu BingeBank

1. Anker PowerCore - Izbor urednika

Anker je poznato ime za kvalitetan iPhone pribor. Pomoću ove banke napajanja možete dobiti bežično punjenje od 5 W za telefon ili bežične slušalice tijekom punjenja drugog uređaja putem jednog od USB priključaka.

Nadalje, male je veličine s robusnom kvalitetom izrade. Stoga ga je prikladno nositi svugdje gdje god idete. Kapacitet od 10 000 mAh daje vam snagu da u potpunosti napunite iPhone seriju 11 uređaja. Dolazi s bezbrižnim 18-mjesečnim jamstvom.

Cijena: $35.99

Pogledajte na Amazonu

2. AUKEY - Najbolji prijenosni dizajn

Evo elegantne, tanke baterije s izlazom snage 18 W, izlazom Quick Charge 3.0 i prilagodljivim USB izlazom za punjenje za punjenje svih vaših USB-C i USB uređaja. To je svestran i koristan dodatak.

Dobio je i poseban način punjenja slabih strujnih uređaja (ispod 60 mA), poput Bluetooth slušalica i fitness trekera. To ga čini praktičnim uređajem koji vam može pružiti snagu potrebnu za sve vaše uređaje. Malen je i prilagođen putovanjima.

Cijena: $29.99

Pogledajte na Amazonu

3. Grecei - najbolje za punjenje više uređaja

Elegantan dizajn, sjajni izgled i kompaktne veličine svrstavaju je među najbolje bežične banke napajanja za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max. Ponosi se nevjerojatnim kapacitetom baterije od 25.000mAh i 3-USB priključcima.

Dakle, osim bežičnog punjenja, možete istovremeno napajati i druge uređaje. Zbog toga je putovanje neophodno. Nadalje, LCD prikladno prikazuje preostalu statistiku snage, ulazne i izlazne vrijednosti. Dolazi s jamstvom od 24 mjeseca.

Cijena: $36.59

Pogledajte na Amazonu

4. AIDEEZ - Najbolja vrijednost

S kapacitetom baterije od 20.000 mAh, ovaj prijenosni punjač može napuniti vaš iPhone do 50% u samo 30 minuta. Može istodobno puniti tri uređaja, jedan s bežičnim punjenjem, a druga dva pomoću kabela za punjenje.

Pametni LCD zaslon na bateriji prikazuje preostalu preostalu snagu i prikazuje trenutni način punjenja. Aideaz dolazi s jamstvom od 18 mjeseci, a dostupan je u crnoj i sivoj boji.

Cijena: $29.99

Pogledajte na Amazonu

5. iWALK - najbolja brzina

Ova banka napajanja prilagođena kućištu ima dijamantsku indukcijsku zavojnicu koja omogućuje bežično punjenje od 360 °. Može se pohvaliti kapacitetom od 10000 mAh i velikom brzinom punjenja s 18W ulaza / izlaza). Potpuno napunite bateriju potrebno je 2,5 sata.

Nadalje, odobren je od strane TSA, tako da je savršen pratilac putovanja. Naravno, omogućuje i istovremeno punjenje više uređaja. To ga čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Cijena: $39.99

Pogledajte na Amazonu

6. Avido - Najbolje sigurnosne značajke

S baterijom od samo 5000 mAH, Avido je najmanja banka energije po kapacitetu danas. Ali dolazi s neusporedivom sigurnošću kada je u pitanju zaštita vašeg iPhonea od iskliznuća iz napajanja. Naravno, malo je skupo, ali metalne pločice se pričvršćuju na kućište ili stražnju stranu vašeg iPhonea, a power power ga drži magnetskom vučom.

To osigurava da vaš iPhone nikad ne padne za svaki slučaj ako ga zaboravite držati. Nadalje, možete iskoristiti istodobno punjenje telefona i baterije. Dobivate i jastučić za punjenje od 10 W koji služi kao tradicionalna Qi Wireless podloga za punjenje.

Cijena: $59.95

Pogledajte na Amazonu

7. NPET - najbolji tanak dizajn

Ova kompaktna banka snage 10000 mAh opremljena je naprednom brzom QI tehnologijom bežičnog punjenja. IPhone može napuniti 7,5 W i tvrdi da nudi do 50% brže punjenje od standardnog 5 W punjača.

Nadalje, kreativne vakuumske čašice čvrsto drže vaš telefon kako bi osigurale kontinuirano punjenje. Elegantni LCD zaslon prikazuje vam preostalu bateriju radi praktičnosti. Može inteligentno prilagoditi izlaznu snagu u skladu s uređajem povezanim do 18 W kako bi isporučio brzo i učinkovito punjenje.

Cijena: $29.99

Pogledajte na Amazonu

8. NOVINE - Najbolja proračunska opcija

Ova banka snage 10000 mAh može puniti vaš iPhone 11 do 1,9 puta. LED indikatori daju vam do znanja koliko je snage ostalo. Korisna je i za druge uređaje, što je čini pogodnom za putovanja i avanture.

Postoji 17 vakuumskih čašica kako biste svoj uređaj zalijepili za bateriju i nikada se ne brinite da će vam iskliznuti. Može se pohvaliti UL certificiranim baterijskim ćelijama koje štite od prekomjernog punjenja ili kratkog spoja.

Cijena: $29.99

Pogledajte na Amazonu

9. RLERON - Najbolje za putovanja

Uživajte u kapacitetu snage 25000mAh koji je pogodan i za svakodnevnu upotrebu i za putovanja. Uređaj možete puniti više puta kako biste eliminirali tjeskobu zbog iscrpljenosti baterije. LCD vam izravno prikazuje preostalu snagu kako biste mogli biti informirani.

Dalje, ona se u hitnim situacijama ujedno pretvara u baklju. To ga čini korisnim uređajem za avanture poput kampiranja. Samo pobrinite se da telefon poravnate s baterijskim sredinom banke napajanja radi optimalnog punjenja.

Cijena: $37.99

Pogledajte na Amazonu

10. Kenu BingeBank - najsvestranija

Ovo je power bank s inovativnim dizajnom koji uključuje nosač. To olakšava podupiranje bilo gdje i koristi ga kao postolje za vaš iPhone. Nudi snagu od 10000 mAh i tri načina punjenja uređaja.

Jedinstveni dizajn čini ga idealnim za gledanje video zapisa bez nagađanja bez brige da će vam ponestati punjenja. Štoviše, ova banka napajanja može puniti i MacBook kompatibilan s USB-C. To ga čini prilično svestranim izborom.

Cijena: $39.95

Pogledajte na Amazonu

Sumirati

Volite li više koristiti bežične banke napajanja za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max? Javite nam koji ste od ovih najboljih proizvoda odabrali. Također možete nabaviti punjač za automobil koji će vam napuniti telefon tijekom vožnje.

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Priključne stanice za iPhone 11 Pro Max
 • VR slušalice za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max
 • Bežični punjači za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max
 • Nosači za automobile za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max