Blog

Pročitajte iOS aplikacije - vodi posao do novih visina

Od četvero prijatelja, koji rade iz unajmljenog stana, do tima od 150 strastvenih profesionalaca, Readdle je izrastao u bogatu tvrtku koja izrađuje kickass aplikacije za Apple proizvode. Ako je bilo koji programer aplikacije zabrinut kako može uspjeti zaraditi novac od aplikacije, Readdle je najbolji primjer koji treba slijediti. Sa svojim impresivnim paketom aplikacija, ovo je softversko poduzeće doseglo nove visine tijekom svog putovanja od gotovo desetljeća.

Kao što je spomenuto u naslovu, Readdle se zalaže za dizajniranje i razvoj produktivnih aplikacija, rješavanje problema i promjenu onoga što je moguće. PDF Expert, Spark, Scanner Pro, Calendars 5, Printer Pro, Documents, PDF Converter i Fluix aplikacije su koje su premašile mjeru preuzimanja. Tvrtka je ovdje kako bi imala stvarni utjecaj na naš život; cilj nije brojati broj preuzimanja i prihoda već donijeti pozitivnu promjenu.

Najbolje aplikacije za iPhone i iPad tvrtke Readdle

S toliko velike vrijednosti koja se pridaje ovom poduzeću, ne možemo šutjeti. Umjesto da razrađuje svaku od svojih aplikacija, popis proizvoda zasigurno će nadahnuti naše čitatelje da istražuju Readdle na svojim Apple uređajima.

# 1. PDF stručnjak

Jedna od najboljih stvari o Readdleovim aplikacijama je njihova svestrana uloga u vašem iOS uređaju. Na primjer, PDF Expert ima više značajki kako bi maksimalno iskoristio vaše ugrađene iOS aplikacije. Ovo može biti najbolja aplikacija za bilježenje; podržava vaš Apple Pencil za razliku od bilo koje druge aplikacije; možete uređivati ​​PDF na iPadu i iPhoneu; možete kombinirati i uređivati ​​PDF-ove na Macu.

Pojedinačna aplikacija može se koristiti na različite načine na vašem uređaju. Možda ga iz tog razloga Readdle imenuje PDF Expert. AKO ste netko tko putuje i mora potpisati / ispuniti dokumente na iPhoneu ili iPadu, na svoj uređaj morate preuzeti PDF Expert.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

# 2. Iskra

Spark je najpametniji klijent e-pošte koji biste željeli koristiti na svojim Mac i iOS uređajima. Readdle je dizajnirao ovu aplikaciju odabirući najbolje značajke Googleovih ulaznih poštanskih sandučića, poštanskog sandučića i Microsoft Outlooka. Na već pretrpanom tržištu klijenata e-pošte bilo je teško dignuti buku. Spark je to učinio bez napora jer vam pomaže da urednu poštu bude uredan i čist.

Spark je stekao s tri ključne značajke: pametnom ulaznom poštom, pretraživanjem i prilagodbama. Možete provjeriti e-poštu s više računa i kategorizirati je za jednostavnu obradu. Opcija pretraživanja brzo pronalazi složen i jednostavan upit. Njegova pretraga na prirodnom jeziku omogućuje vam da upišete bilo što i dobit ćete e-poštu, vezu ili privitak. Otvorite izbornik Swipes i prilagodite svoj Spark; možete koristiti četiri različita prevlačenja u oba smjera - lijevo i desno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Skener Pro

Pretvorite svoj iPhone u skener dokumenata pomoću aplikacije Scanner Pro pomoću Readdlea. Ova aplikacija za skeniranje istodobno rješava tri problema: potpisivanje i vraćanje papira, nošenje potvrda i pretvaranje ispisanog dokumenta u PDF. Aplikacija radi na najjednostavniji način; morate biti u dobro osvijetljenoj sobi, a zatim usmeriti kameru svog iPhonea na dokument koji želite skenirati.

U slučaju da niste zadovoljni rezultatom, možete upotrijebiti gumb Ponovno snimanje i dodirnuti Gotovo da biste dokument pretvorili u PDF. Da biste pohranili PDF, aplikaciju možete povezati s uslugama u oblaku kao što su Dropbox, Evernote i MobileMe.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

# 4. Kalendari 5

Čini se da je tim Readdlea prekovremeno radio na unosu prirodnog jezika. Kao i Spark, aplikacija Calendars 5 također razumije vaš unos na prirodnom jeziku. Možete stvarati događaje na ljudskom jeziku. Na primjer, ako nekoga želite upoznati određenog dana, vremena i mjesta, jednostavno unesite tri stvari u aplikaciju Calendars 5: "Upoznajte Cusack u 17 sati u blizini Brendine francuske duševne hrane".

Calendars 5 donosi ekskluzivni kalendar za vaš iPad; veliki zaslon vašeg Apple tableta nudi ugodan prikaz za upravljanje dnevnim rasporedom. Još jedna značajna značajka je mrežni i izvanmrežni pristup. Možete stvarati, uređivati ​​ili brisati svoje događaje kada vaš uređaj nije povezan s internetom; nakon što se povežete s mrežom, promjene napravljene u vašim događajima sinkronizirat će se s vašim računom.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

# 5. Printer Pro

Za manje od minute možete početi ispisivati ​​dokumente, ulaznice, e-poštu, web stranice i međuspremnik iz oblaka. Uz napredne mogućnosti ispisa Printer Pro možete iskusiti ispis u klasi radne površine. Da biste pokrenuli test ove aplikacije, Printer Pro nudi vam jednostavnu verziju kako biste mogli provjeriti kako aplikacija radi s vašim pisačem.

Iako vaš dokument nije u PDF-u, aplikacija ga može pretvoriti u PDF, a zatim ispisati. Printer Pro može se pohvaliti impresivnim popisom podržanih aplikacija, uključujući PDF, Word, Excel, PowerPoint, Stranice, Brojeve, Keynote, TXT, HTML, JPG, web arhivu Safari i još mnogo toga.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

# 6. Dokumenti

Readdleova sposobnost rada s različitim platformama također se vidi na dokumentima, što je vjerojatno najbolja aplikacija za upravljanje datotekama za vaš iOS uređaj. Poput Printer Pro, i Documents podržava više formata datoteka kao što su PDF, Word, Excel itd.

Dvije značajke koje mogu podmiriti bilo kojeg korisnika su kompatibilnost dokumenata s EPUB-om i njegovim media playerom. Za ljubitelje knjiga mogu preuzeti EPUB knjige i čitati ih na svojim iPadima. Štoviše, aplikacija je vaš media player jer možete preuzeti MP3 i gledati filmove na svojim iOS uređajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. PDF Converter

Kada se jednostavan dokument pretvori u PDF format, mijenja se cijeli izgled i izgled. PDF Converter to čini bez napora na iPadu i iPhoneu. Aplikacija može pretvoriti bilo koju datoteku u PDF; najbolje se koristi na vašem iPadu na koji možete preuzeti dokument poslan e-poštom i isti pretvoriti u PDF.

Budući da aplikacija lokalno pretvara vaš dokument, vaši podaci ostaju točni i sigurni. PDF Converter i PDF Expert su braća i sestre, pa prema tome možete dokument označiti, urediti, potpisati i zapečatiti nakon što se pretvori u PDF.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

# 8. Fluix

Fluix je rješenje za upravljanje dokumentima u tvrtki tvrtke Readdle. Ovaj je softver najbolje rješenje za male tvrtke i velike tvrtke, čiji su zaposlenici raštrkani na različitim mjestima. Na primjer, tvrtka ima radnike na terenu, back-office osoblje i korporativni ured; svaki zaposlenik može učinkovito surađivati ​​i dijeliti dokumente.

Fluix eliminira potrebu za papirima i ostalim fizičkim dokumentima koji štede novac i prostor. Zaposlenici mogu dijeliti podatke u najčitaknijem obliku, jer neće biti rukom napisanih dokumenata. I što je još važnije, korisnici mogu postaviti dozvolu za pristup dokumentima i obrascima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To su svi prijatelji!

Sumirati…

U svojim naporima da naš život učini ugodnijim i produktivnijim, Readdle je pružio najbolje. Readdleove aplikacije neke su od nužnih stvari na vašem iOS uređaju, pa se iz tog razloga tvrtka i njezini proizvodi često spominju u vodećim svjetskim medijima.

Povezane objave:

  • Najbolje iPad Pro aplikacije za Apple Pencil
  • Aplikacije za e-poštu za iPhone i iPad
  • Najbolje Mac aplikacije u 2020
  • Najbolje AI aplikacije za iPhone i iPad

Koju biste od aplikacija Readdle najviše voljeli koristiti na svom iOS uređaju? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.