Blog

Kako nekoga blokirati na Instagramu na iPhoneu

Dijeljenje omiljenih fotografija ili videozapisa s prijateljima na Instagramu na iPhoneu radostan je čin održavanja veze s prijateljima, ali i sa svijetom. Međutim, ponekad ćete možda morati nekoga blokirati iz određenih osobnih razloga.

I sama sam ovo prolazila puno puta. Dakle, prilično dobro znam zašto biste mogli biti prisiljeni odsjeći se od nekih prijatelja na ovom društvenom mjestu.

Ako ste nekoga blokirali na Facebooku, znali biste da kad blokirate nekoga na Instagramu, on / ona više neće moći pregledavati vaše fotografije ili videozapise, pa čak ni pretraživati ​​vaš profil. Možete blokirati i svoje sljedbenike i one koje pratite.

Bilješke:

#1. Blokirana osoba ne može vidjeti vaše fotografije ili videozapise. Ne može vidjeti ni vaš profil. Kad nekoga blokirate na Instagramu, on o tome nije obaviješten.

#2. Osoba koju ste blokirali i dalje može spominjati vaše korisničko ime. Njegov spomen možete pogledati u svojoj aktivnosti na Instagramu. Ako vam se ne sviđa, morat ćete promijeniti korisničko ime.

#3. Kad nekoga blokirate, njegovi sviđanja i komentari s vaših fotografija i videozapisa neće se ukloniti. Ali, možete ih ukloniti iz svojih postova.

#4. Blokirana osoba i dalje može pregledavati vaše oznake "sviđa mi se" i komentare na fotografijama ili videozapisima ljudi koje prate ili osobama čiji je profil javan.

Svejedno, odlučili ste blokirati sljedbenike Instagrama na vašem iPhoneu ili iPadu, evo kako to odmah učiniti. Pogledajmo!

Kako nekoga blokirati na Instagramu na iPhoneu

Korak 1. Pokreni Instagram na vašem iPhoneu.

Korak 2. Dodirnite ikona profila od donjeg desnog kuta.

Korak # 3. Dodirnite Sljedbenici ili Slijedi. Kao što sam gore spomenuo, možete blokirati i svoje sljedbenike i one koje slijedite. Tako možete dodirnuti bilo koju od dviju zadanih opcija.

Korak # 4. Dalje biste trebali vidjeti svoje sljedbenike / sljedbenike na popisu. Dodirnite Korisničko ime nekoga koga želite blokirati.

Korak # 5. Sada dodirnite sitne tri točkice iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 6. Dobili biste tri mogućnosti-Blokirati korisnika, Prijavi neprikladno i Kopiraj URL profila. Dodirnite Blokiraj korisnika, a zatim potvrdite u skočnom prozoru.

Korak # 7. Pojavit će se skočni prozor koji potvrđuje da je korisnik blokiran. Dodirnite Odbaciti u skočnom prozoru.

To je to! Blokirali ste ovog korisnika.

Kako deblokirati nekoga na Instagramu na iPhoneu

Što ako ste se predomislili i sada želite deblokirati nekoga koga ste blokirali na Instagramu na iPhoneu, kako biste to učinili? To je jednako jednostavno. Pogledajmo!

Korak 1. Pokreni Instagram.

Korak 2. Dodirnite Ikona pretraživanja od dna. Upišite korisničko ime koje ste blokirali. Kada vidite korisničko ime, dodirnite ga.

Korak # 3. Dodirnite sitne tri točkice iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 4. Dodirnite Odblokiraj korisnika s donjeg izbornika i potvrdite u skočnom prozoru.

Korak # 5. Pojavit će se skočni prozor koji potvrđuje da je korisnik deblokiran. U skočnom prozoru dodirnite Odbaci.

To je sve narode!