Blog

Kako onemogućiti Split View i Slide Over na iPadu u iOS 12 ili iOS 11

Počevši od iOS-a 11 2017. godine, Apple je predstavio dvije sjajne značajke za multitasking na iPad Pro - Split View i Slide Over. Split View služi u svrhu multitaskinga, dok drugi poboljšava njegovo iskustvo.

To su nesumnjivo izvrsne značajke za povećanje produktivnosti, posebno s obzirom na veličinu zaslona iPada Pro. Međutim, ako želite onemogućiti Split View i Slide Over na iPadu kako biste maksimalno iskoristili veliki zaslon, evo brzog načina.

Kako isključiti Split View i Slide Over na iPadu u iOS 12 ili iOS 11

Korak 1. Pokreni Aplikacija Postavke na vašem iPadu.

Korak 2. Sada dodirnite Općenito → dodirnite Multitasking & Dock opcija; ova je opcija ispod Handoffa.

Korak # 3. Dalje, isključite "Dopusti više aplikacija."

Izađite iz Postavki na iPadu, a onemogućen je podijeljeni prikaz i uspješno ga prevucite.

Da biste potvrdili svoju akciju, možete se vratiti na početni zaslon iPada i provjeriti učinak. Nećete moći istovremeno otvoriti više od jedne aplikacije na uređaju.

Ako želite ovu značajku natrag; Ići PostavkeOpćenitoVišezadaćnost i Upaliti prekidač pored Dopusti više aplikacija kako bi to omogućili.

Važno je imati na umu Safari podijeljeni zaslon. Ako ste na iPadu omogućili podijeljeni prikaz u Safariju, on će tamo nastaviti djelovati čak i kad ste isključili podijeljeni prikaz na iPadu.

To je sve narode!

Sumirati…

Za profesionalne korisnike podijeljeni prikaz izvrsna je značajka na iPad Pro. S obzirom na veliku veličinu zaslona, ​​napredni korisnici vole istraživati ​​mogućnosti višezadaćnosti jer mogu otvoriti više aplikacija i prozora na uređaju. Za prosječne korisnike mogu koristiti podijeljeni prikaz i klizanje kako bi postigli veću produktivnost od iPad Pro.

Željeli biste pogledati ove postove:

  • Podijeljeni prikaz i klizanje preko Ne radi na iPadu
  • Kako koristiti podijeljeni prikaz na iPhoneu: Pristupite dvije aplikacije odjednom!

Želite li koristiti podijeljeni prikaz na iPadu Pro? S kojim poteškoćama se suočavate dok koristite podijeljeni pogled?