Blog

Kako omogućiti ili onemogućiti trenutnu žarišnu točku na iPhoneu i iPadu

Instant hotspot u iOS-u 13 pruža izvanredno prikladan način pristupa mobilnoj vezi vašeg iPhone-a s drugih uređaja. S omogućenom trenutnom žarišnom točkom, uopće ne morate uključiti ili isključiti žarišnu točku, odobriti veze ili ručno petljati s postavkama. Žarišna točka vašeg iPhonea jednostavno postaje vidljiva drugim uređajima na koje ste se prijavili svojim Apple ID-om i spreman je za pristup. Prije nego što upotrijebite Instant Hotspot, morate biti svjesni nekih zahtjeva:

Zahtjevi za trenutnu žarišnu točku:

  • Uređaj na kojem ćete ga koristiti (iPhone ili iPad WiFi + mobitel) mora biti pokrenut na paketu mobilnog operatera koji podržava osobnu pristupnu točku
  • Svaki uređaj s kojim koristite Instant Hotspot - domaćin i klijenti - mora biti prijavljen istim Apple ID-om na iCloud
  • Svaki uređaj mora imati omogućen Bluetooth i WiFi

Kako omogućiti ili onemogućiti trenutnu žarišnu točku na iPhoneu i iPadu

Korak 1.Uključite Bluetooth vezu i na iPhoneu i na ciljanom uređaju.

Ili (nije obavezno) U odjeljku Osobna žarišna točka u Postavkama dodirnite "Dopusti drugima da se pridruže." To će vam omogućiti upotrebu trajne žarišne točke čak i na drugim uređajima poput Windows računala ili Android tableta.

Korak # 3. Jedini način da onemogućite trenutnu žarišnu točku je isključiti bluetooth na vašem iPhoneu ili postavite ga na način rada u zrakoplovu.

Kako se povezati s trenutnom žarišnom točkom sa svog iPhonea, iPada ili Maca

Na vašem Macu

Korak 1. Idite na Traka izbornika.

Korak 2. Idite na WiFi status izbornik.

Korak # 3. Odaberite ime vašeg iPhonea ili iPad s kojim se želite povezati.

Na drugom iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Dodirnite Postavke na vašem iOS uređaju

Korak 2. Dodirnite WiFi, zatim dodirnite naziv iPhonea ili iPada s kojim se želite povezati

Najveća prednost Instant Hotspota je u tome što je to stalno uporno svojstvo. Ako vaš Bluetooth nije isključen ili ako ste u načinu rada u zrakoplovu, bilo koji uređaj prijavljen na vaš iCloud račun i u dometu moći će se povezati s vašom žarišnom točkom. Nema dodatnih koraka za upotrebu trenutne žarišne točke s vašim iPhoneom, iPadom ili Macom jer ste prijavljeni na te uređaje.

Ako je postavljeno obiteljsko dijeljenje, članovima obitelji možete još više olakšati automatsko povezivanje s vašom žarišnom točkom, bez omogućavanja opcije „Dopusti drugima da se pridruže“.

Sve u svemu, instant žarišna točka čini osobnu žarišnu točku, notorno dotjeranu opciju, koja "jednostavno radi" kao i mnoge druge Appleove značajke. Ako je Bluetooth omogućen, možete se povezati s osobnom žarišnom točkom baš kao da je uvijek uključena.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Kako zaustaviti iPhone, iPad i Mac od automatskog povezivanja na spremljene WiFi mreže
  • Najbolje aplikacije WiFi Analyzer za iPhone i iPad
  • Kako promijeniti boju mjehurića iMessage na iPhoneu i iPadu
  • Kako onemogućiti pregled veze u Safariju na iPhoneu i iPadu

Koristite li puno osobnu pristupnu točku za dijeljenje mobilne veze? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found