Blog

Foxit Mobile PDF: Besplatna aplikacija za uređivanje PDF-a za iPhone i iPad

Čitanje knjiga na iPadu raste. Iako je još uvijek daleko od broja koje objavljuju tiskane knjige, primijećeni trend vrlo je pozitivan da će čitanje e-knjiga ubrzano rasti u sljedećim mjesecima.

Uz aplikacije dizajnirane za olakšavanje čitanja bez muke i ometanja (zajedno sa sučeljima prilagođenim očima), zaista krećemo u eru e-knjiga na iPadu. S takvom sposobnošću dolazi i više potreba. Na primjer, potreba za bilježenjem, isticanjem ili stvaranjem bilješki na dokumentu.

Pregled aplikacije Foxit za mobilne uređaje PDF: Besplatna aplikacija za uređivanje PDF-a za iPhone i iPad

Pomoću aplikacija poput iWork i CloudOn možete uređivati ​​i stvarati dokumente s riječima, proračunske tablice, pa čak i prezentacije, no što se tiče uređivanja PDF-a, vaše su mogućnosti ograničene.

Suočavamo se s dva problema onog trenutka kada smo krenuli u potragu za prikladnim, učinkovitim i dobrim PDF uređivačima za iPad. Prvo je da nemamo puno značajki u PDF uređivačima, a drugo je da svaka od njih košta.

Zanimljivo je da je jedna aplikacija prošli mjesec postala besplatna, a i dalje je besplatna, pa je ovdje prilika da besplatno zgrabite prilično dobar PDF uređivač za iPad i iPhone.

Foxit Mobile PDF poznata je aplikacija napravljena za razne platforme, uključujući Android i iOS. Postoje dvije verzije aplikacije za iOS - Lite i Pro - i čini se da je Pro verzija samo na ograničeno vrijeme postala besplatna.

Značajke:

  • Označite dokumente raznim oblicima poput crte, strelice, kruga itd
  • Istakni tekst, podcrtaj, bilješka
  • Jednostavno dodajte potpise u dokumente
  • Otvorite pdf datoteke iz različitih izvora
  • odaberite i kopirajte tekst u međuspremnik

Foxit Mobile PDF donosi jednostavne mogućnosti dijeljenja, tako da se sva uređivanja sačuvaju dok dijelite PDF putem Wifi-ja, iTunesa ili e-pošte.

Aplikacija nije vrlo lagana, ali radi glatko. Čitanje i uređivanje izvode se u besprijekornom okruženju bez ometanja.

Aplikacija radi s iOS 8.0 ili novijim verzijama i kompatibilna je s iPhoneom, iPadom i iPod touchom.

preuzimanje datoteka

Je li vam se svidjela ova recenzija? Je li aplikacija na dobrom nivou? Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku. Želite li stići više recenzija?