Blog

Kako koristiti izvanmrežni način rada u Shazamu na iPhoneu i iPadu

Shazam je oduvijek bio omiljena aplikacija za otkrivanje glazbe. Do sada vam je aplikacija omogućavala prepoznavanje glazbe samo kada je vaš uređaj bio povezan s internetom. Ali to danas više nije slučaj! Sada na iPhoneu možete otkriti glazbu čak i izvan nje u Shazamu.

Dakle, kako novi izvanmrežni način rada radi u Shazamu na iOS uređajima? Pa, aplikacija vam omogućuje spremanje isječaka pjesme kada je vaš iPhone izvan mreže. I čim se vaš uređaj ponovno poveže s Internetom, automatski ih prepoznaje. Stoga svoje omiljene pjesme možete spremiti bilo kad i bilo gdje!

Kako koristiti izvanmrežni način rada u Shazamu na iPhoneu i iPadu

Postupak je isti i za mrežni i izvanmrežni način rada. Stoga ne morate poduzimati dodatne korake.

Provjerite je li na iPhoneu instalirana najnovija verzija Shazama. Ako ga niste ažurirali, prijeđite na App Store → Ažuriranja i ažurirajte ga.

Korak 1. Pokreni Shazam aplikaciju na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada trebate dodirnuti Gumb Shazam.

Korak # 3. Dalje, morate pričekati da aplikacija prepozna pjesmu.

To je to!

Aplikacija će vas obavijestiti porukom da je Shazam spremljen.

Sljedeće, kad se uređaj ponovno poveže s Internetom, ponovo otvorite Shazam, aplikacija će automatski imenovati pjesmu i dodati je u odjeljak aplikacije "Moj Shazam".

Također će vam poslati obavijest da biste znali da je Shazam spreman kad se vratite na mrežu.

Zamotati:

Apple je navodno kupio Shazam, koji se smatra jednom od najvažnijih aplikacija za otkrivanje glazbe. Tehnički div to je potvrdio prošli tjedan, ali nije otkrio financijske uvjete stjecanja.

Prema TechCrunchu, posao bi mogao vrijediti oko 400 milijuna dolara. Aplikacija je već integrirana s Apple Music i Siri. Sada očekujemo da će tvrtka sa sjedištem u Cupertinu iskoristiti sve svoje prednosti kako bi dodatno ojačala svoju uslugu strujanja glazbe.

Zavirite i u ove postove:

  • Kako stvoriti profil Apple Music na iPhoneu i iPadu
  • Najbolje Apple Music alternative
  • Kako koristiti Shazam s Apple Music & Snapchatom
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found