Blog

iXCC Element II Lightning kabel za iPhone i iPad

Iako sam volio koristiti futrole za baterije i bežične punjače, Lightning kabel uvijek mi je bio najdraži izbor. Bez obzira trebam li svoj iPhone napuniti brzo i sigurno ili sinkronizirati podatke, to obavlja posao sa željenom učinkovitošću.

Na tržištu postoji dobar broj Lightning kabela. Ali onda, nisu svi oni dovoljno pouzdani da vam dopuštaju da svoj iOS uređaj napunite potrebnom sigurnošću. Prema ispitivanju Appleovih punjača koje je naručilo britansko tijelo za zaštitu potrošača Chartered Trading Standards Institute, od 400 punjača kupljenih putem interneta, samo su tri imala dovoljno izolacije za zaštitu od električnih udara u najosnovnijem sigurnosnom testu. Ovo otkriće samo pokazuje zašto je prije kupnje punjača neophodno poduzeti dodatni oprez.

Upoznajte iXCC Element II Lightning kabel koji ima sve kvalitete potrebne za sigurno napajanje vašeg iOS uređaja. Osim toga, izvrsno vam omogućuje da sinkronizirate podatke brzinom munje. Kabel ima još nekoliko važnih značajki koje ga čine pouzdanim izborom. Evo praktičnog pregleda!

Visoko učinkovit

iXCC Element II Lightning kabel vrlo je učinkovit. Sposobnost punjenja uređaja brzinom od 2,4 A čini ga rangom s najboljim u poslu. Sljedeći važan aspekt ovog kabela je robusna jačina signala koja osigurava mogućnost sinkronizacije podataka velikom brzinom.

Tijekom cijelog testa iXCC kabel se suprotstavio tržištu. Ne samo da mi je omogućio brzo uključivanje uređaja, već i prijenos podataka bez ikakvih problema. Ono što mu izuzetno pomaže je Appleov ovlašteni čip koji ga čini potpuno kompatibilnim.

Neizmjerno izdržljivo

Jedina kvaliteta koju uvijek provjeravam u Lightning kabelu je trajnost. Nema previše kabela koji mogu preživjeti redovito trošenje. Mnogi kabeli izlaze iz vrelice kad se suoče s pravim testom - koji dolazi uz redovitu upotrebu.

Zaista sam impresioniran ukupnom izgradnjom ovog Lightning kabela. Sadrži TPE jaknu koja joj dodaje dodatni sloj zaštite. Tu je i zaštitna mreža koja pojačava njezinu čvrstoću.

Kvalitetna žica opremljena je da podnese sve opasnosti koje joj se nađu na putu. Budući da je u potpunosti bez zapetljavanja, u stanju je dugo zadržati vrhunsku funkcionalnost.

Sigurno punjenje

Uz MFi certifikat, Lightning kabel dizajniran je da pruži potrebnu sigurnost vašem uređaju tijekom punjenja. Vaš će iPhone ostati zaštićen od kratkog spoja, prenaponskog / niskog napona ili prekomjerne struje. Automatski će zaustaviti punjenje uređaja kada se potpuno napuni.

Što se tiče pružanja osnovne zaštite, ovom kabelu možete vjerovati da ispunjava vaša očekivanja. Osim toga, nećete dobiti slučajnu poruku o pogrešci da dodatak nije kompatibilan za punjenje uređaja.

Potrebna udobnost

6-kabelski kabel omogućuje vam punjenje uređaja nužnom udobnošću. Bez obzira opuštate li se u krevetu, mirno provodite na kauču ili radite u uredu, dugački kabel postat će vam vrlo koristan u omogućavanju da napajate uređaj s potrebnim mirnim duhom.

Često jednostavno ne želim da moj uređaj ostane sam za punjenje. Dugi kabel omogućuje mi ugodno korištenje uređaja s kreveta ili sofe. To je jedan od razloga zašto držim dugački kabel.

Cijena: 29,99 USD [14,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga od Amazona

Presuda

Jednostavno rečeno, iXCC Element II Lightning kabel pouzdana je oklada za vaše iOS uređaje. Bilo da je to potrebna zaštita od kratkog spoja, najveće brzine punjenja ili kvalitetnog materijala, sjajno stoji na svim aspektima.

S obzirom na kvalitete, mislim da ima prihvatljive cijene. Kako se isporučuju u dva pakiranja, dobivate dva prilično dugotrajna i pouzdana kabela po samo jednoj cijeni. (najbolji kablovi za grom za iPhone i iPad)

Što mislite o ovom Lightning kablu? Podijelite svoje stavove u komentarima ispod odjeljka.