Blog

Najbolje AR puzzle igre za iPhone i iPad 2021. godine

Igre s puzzleom uvijek su na mom popisu pogodaka, jer izgleda da nikad ne stare. Osim što su izvrstan ubojica slobodnih vremena, izvrsna su vježba za um! Spremni ste za pokušaj rješavanja nekih od najfinijih zagonetki? Ne biste trebali gledati dalje od ovih najboljih AR zagonetki za iPhone i iPad. Ove igre proširene stvarnosti omogućuju vam interakciju sa stvarnim svijetom. Možete manevrirati stvarima oko sebe i izazivati ​​svoje prijatelje i voljene da zaključaju rogove s vama u stvarnom vremenu!

1. Cradle of Empires: Match3 Game

Ono što me pogađa u Cradle of Empires je poticajna priča. Zadivljujuće potrage i likovi veći od života dodatno obogaćuju njihov profil. Pred vama je veliki zadatak, a to je pomoći drevnom usponu iz ruševina i vratiti izgubljeni šarm.

Uzmite pomoć Nimirua i egipatskih doseljenika da eliminiraju Amrunovo prokletstvo i vrate drevnu civilizaciju. Izdignite se u prvi plan i izložite svoje junaštvo da desetkujete zla.

Igra je osmišljena da izazove vaše vještine podudaranja, izgradnje i sakupljanja. Možete odigrati šest različitih mečeva punih niza prepreka. I da, postoje tri načina za testiranje svoje vještine i strpljenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Ravno pakiranje

Flat Pack prilično je jednostavna AR puzzle igra u kojoj morate zarobiti svoje neprijatelje i spriječiti ih da pobjegnu iz ograničenja. Postoji preko 30 izazovnih razina, a svaka od njih je uzbudljiva za igranje. A u prekrasnom AR načinu igrat ćete igru ​​u stvarnom okruženju.

Uskočite u epske šefovske borbe kako biste pokazali svoje umijeće. Otkrijte sve zvijezde da biste otključali tajni kraj. Ovaj 2D i 3D hibrid ima dovoljno trikova da vas privuče za još!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Euklidske zemlje

Euclidean Lands fascinantna je puzzle igra. Sadrži izvrsnu mehaniku koja integrira izometričnu arhitekturu i okretanje temeljem okreta u srednjovjekovni svijet igre.

Morate se pomicati i rotirati svijet da biste promijenili perspektivu. Riješite što više nezgodnih zagonetki kako biste uništili svoje neprijatelje. Uz brojne smrtonosne tučnjave šefova, nećete dobiti puno vremena za disanje.

Pet je poglavlja i 40 izuzetno izazovnih razina. Svi su vaši neprijatelji različitih vrsta i sposobnosti, tako da ćete morati igrati igru ​​vrlo oprezno da biste ih pobijedili.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

4. Splitter Critters

Podignite svoju ljubav prema istraživanju novog svijeta i planeta na sljedeću razinu! Splitter Critters nudi nevjerojatno iskustvo za istraživanje jedinstvenog svijeta. Tijekom otkrivanja novih planeta morat ćete naići na opasnost, pa čak i rješavati zagonetke.

Ispucajte zagonetke da biste krenuli naprijed i sakupite puno bodova da biste ostali naprijed. Ne propustite stvoriti prekretnicu za ostalo što slijedi. Kako bi vam osigurali da vam putovanje nikad ne dosadi, zadivljujuće zvučne kulise svakog svijeta zabavljaju vas.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. Ptičji kavez

Ova vizualno privlačna puzzle igra temelji se na priči o slomljenom kralju koji je izgubio mladog sina. Budući da je sin volio ptice oceanske boje, kralj je poduzeo zatvaranje tih ptica.

Vaša je misija pronaći načine za oslobađanje ptica i oslobađanje vjetrova u kraljevstvu. AR način odvodi vas u drugu dimenziju rješavanja problema i morat ćete upotrijebiti sve vještine bijega iz sobe koje ste dobili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Euklidsko nebo

Od programera Euclidean Lands, ova je aplikacija savršen spoj nevjerojatne arhitekture i pokreta. Igrači bi trebali stvoriti prekrasan svijet zbunjujućim zagonetkama. Ova igra nadahnjuje vas da svestrano pogledate strukture i razvučete svoju maštu u potpunosti.

Koristite proširenu stvarnost na svom iPhoneu i možete natjerati dvorce da plutaju u vašoj dnevnoj sobi. Možete se igrati s arhitekturom kako biste zavarali neprijatelje i vodili junakinju do izlaza od 40 razina.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. GNOG

Smješten u svijet igračaka i misterija, GNOG je zabavna 3D puzzle igra. Uživat ćete u igri s glavama čudovišta i poput otkrivanja skrivenih svjetova u njima.

Igra nudi opcionalnu AR podršku koja stolnu ploču u potpunosti pretvara u strašnu kutiju za igračke u kojoj ćete imati zanimljivu fizičku interakciju sa svijetom. Kako bi se osiguralo da vaš iPhone ne troši bateriju brzo, igra također sadrži način štednje baterije. Stoga ćete igrati igru ​​po svom ukusu, a da vas ne brine brza potrošnja energije!

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

8. AMON

Što kažete na igru ​​drevnim 3D skeniranim skulpturama iz muzeja širom svijeta? Zaista bi bilo lijepo, zar ne? Pravilo igre je da morate slijediti Amona, Boga zraka koji je u misiji povezati svijet zagonetnih optičkih iluzija pomoću proširene stvarnosti.

Sve zagonetke potiču na razmišljanje, pa ako niste na vrhu igre, nećete ih moći razbiti. Uz kul zvuk koji se reproducira u pozadini, vaše epsko putovanje nikada nema dosadan trenutak.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. Slagalica: Svjetska turneja

Igrajte klasične slagalice u njihovom potpuno novom avataru! Odaberite različite dijelove građevinskog nevjerojatnog Zabranjenog grada, Kipa slobode, Taj Mahala i katedrale Svetog Bazilija i još mnogo toga. Sve znamenitosti imaju izvanredno okruženje sa šarmantnim bojama i zvukovima.

Ovisno o vašem raspoloženju ili vještini, možete odabrati razinu težine. Snažnije se forsirajte i postizite najbolji rezultat na ljestvicama. Osim toga, ova puzzle igra podržava više jezika, uključujući engleski, arapski, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački itd.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. ARia’s Legacy - AR Escape Room

Pogledajte prvu mobilnu igru ​​escape room koja koristi potpuno uronjeni AR. Stvara virtualno okruženje oko vas, a vi morate rješavati različite misterije dok fizički šetate.

Dio ste tima arheologa, a cilj je otkriti zašto je ARia iznenada nestala i otkriti njezino nasljeđe. To će vas i izazvati i zabaviti. Zagonetke se mogu riješiti i s djecom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Deset prema jedan, svidjelo vam se istraživati ​​ove AR igre, zar ne? Tko je od njih osvojio više bodova od vas? Javite nam svoj odabir u komentarima.

Možda biste voljeli istražiti:

  • Najbolje igre uloga za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad strateške igre
  • Najbolje društvene igre za iPhone i iPad
  • Čudne igre za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found