Blog

Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 6 Plus 2021. godine

Koferčići za remen imaju svoju posebnost. Omogućuju vam sigurno nošenje pametnog telefona i pružaju potrebnu zaštitu od neželjenih oštećenja. Dakle, ako ste spremni iskušati svoje avanturističko srce, krenuti u zabavnu šetnju ili jednostavno želite svoj pametni telefon nositi sa stilom, odaberite jedan od ovih najbolje futrole za kopče za remen iPhone 6 Plus da te drži u dobrom stanju.

Brzi pristup:

 1. Debin
 2. Aduro
 3. MyNetDeals
 4. OtterBox Defender serija
 5. Rhidon
 6. Ptuna branitelj
 7. DODATAK Jednorog Buba Pro
 8. E LV
 9. Ugrađeni SlimShield
 10. Bomea

# 1. Debin

Slučaj iz Debina izrađen je od kvalitetne kože. Vertikalna kožna torbica dolazi s površinom meke teksture koja pruža neklizajuće držanje. Sadrži mekanu unutarnju podstavu koja nudi potrebnu njegu vašeg pametnog telefona, štiteći ga od nule.

Štipaljka za remen osigurava vam željenu udobnost za nošenje vašeg iPhonea. Magnetsko zatvaranje omogućuje vam sigurno pričvršćivanje kućišta. Savršeno pristaje iPhoneu s tankim kućištem poput Otterboxa. Torbica je vrlo lagana i dolazi samo u crnoj boji.

Značajke

 • Magnetsko zatvaranje
 • Meka unutarnja podstava
 • Lagan, izdržljiv

USP: Izdržljiva kopča za remen

Pogledajte na Amazonu

# 2. Aduro

Aduro možda nema robusnu strukturu kao većina njegovih suparnika spomenutih u ovoj postavi, ali kućište iPhoneu može pružiti pouzdan štit. Besprijekorno se omota na pametnom telefonu i ima gumiranu teksturu. Stoga imate bolje prianjanje dok držite uređaj.

Kvačica za futrolu nudi siguran mehanizam zaključavanja koji vam omogućuje udobno nošenje pametnog telefona. Također se pretvara u postolje za stavljanje uređaja u pejzažni i portretni način. Osim toga, izrezi su precizni, a na gumbe je lako kliknuti.

USP: Gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

# 3. MyNetDeals

MyNetDeals je izrezbaren kvalitetnom kožom. S prekrasnim šavovima i glatkom površinom izgleda prilično profesionalno.

Mekana unutarnja obloga štiti vaš uređaj od ogrebotina. Magnetsko zatvaranje sigurno drži vaš pametni telefon u torbici.

Obujmica za remen s dodatnim omčama za remen nudi upravo onu udobnost koju biste poželjeli nositi sa stilom. Još bolje, dolazi i s utorom za čuvanje karata.

USP: Vlasnik kartice

Pogledajte na Amazonu

# 4. OtterBox Defender serija

OtterBoxovi slučajevi Defender Series pripremljeni su da nude beskompromisnu zaštitu iPhone 6 Plus. Mišićavo tijelo bez napora može srušiti neravnine i pružiti maksimalan otpor od nule.

Sva su četiri ugla dodatno zaštićena od apsorbiranja udara. Futrola s kopčom za remen pruža vam željenu fleksibilnost, omogućujući vam sigurno nošenje uređaja.

Svi izraženi gumbi vrlo su osjetljivi, dok su izrezi na mjestu. S robusnom vanjskom stranom dobivate znatno poboljšano držanje koje ne dopušta da vam uređaj sklizne s dlana.

USP: Rotirajuća kopča za remen za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 5. Rhidon

Slučaj Rhidon personificiran je u eleganciji. Stvoren je od tvrdog polikarbonatnog materijala, vrlo je čvrst i nudi potrebnu zaštitu vašeg uređaja od neželjenih padova.

Iako je tako robustan, lagan je i lijepo izgleda na iPhoneu 6 Plus. Futrolu možete ukloniti iz kućišta ako želite da vaš uređaj izgleda pomalo vitak.

Futrola se može pretvoriti u postolje za ugodno iskustvo gledanja. Još bolje, omogućava Appleovom logotipu da zasja.

USP: Robusna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 6. Ptuna branitelj

Ono što se ističe u slučaju Ptuna Defender su četiri sloja čvrste zaštite. Tvrda plastična unutrašnjost i vanjska strana meke gume silikona čine ovaj slučaj otpornim na pad, prašinu, otpornost na ogrebotine i vodu. Također štiti zaslon osjetljiv na dodir od ružnih ogrebotina.

Futrolu za kopču možete zakrenuti za 360 stupnjeva i lako je objesiti o struk. Također bez problema radi kao nosač.

Iako slučaj na vašem uređaju izgleda pomalo težak, vrijedi pogledati je li zaštita na vrhu vašeg dnevnog reda.

USP: 4 sloja zaštite

Pogledajte na Amazonu

# 7. DODATAK Jednorog Buba Pro

Stvarajući impresivnu ravnotežu između beskompromisne zaštite i kompaktnog dizajna, SUPCASE Unicorn Beetle Pro jedno je od najfinijih kućišta za iPhone 6 Plus za teška opterećenja. Napravljen je od robusnog računala i mekog TPU-a te je u potpunosti sposoban izdržati gadne padove.

Zahvaljujući dvoslojnoj konstrukciji, ne dopušta struganje da ošteti vaš uređaj. Pogledajte zračna jastuk za sva četiri ugla koja pomažu u raspršivanju udara.

Ugrađena zaštita zaslona nudi dodatnu obranu zaslona osjetljivog na dodir. Osim toga, Beetle Pro dolazi u pet varijanti boja poput crne, plave / sive, zelene / sive itd.

USP: Dvoslojna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 8. E LV

E LV ima izuzetno zaštitnički izgled. Dvoslojni hibridni dizajn daje mu robustan izgled. Njegova tvrda vanjska ovojnica napravljena je da se odupre udarcima.

Mekana silikonska unutrašnjost u stanju je spriječiti ogrebotine. Četiri kutna čuvara dodaju još snage u njegovu oružnicu. S okretnom kopčom remena prikladno ćete nositi svoj uređaj. I značajka stalka uvijek je tu da oživi vaše vrijeme videozapisa.

Značajke

 • Ugrađeni nosač
 • Štipaljka za remen
 • Okretna kopča za remen
 • Dvoslojni dizajn

USP: Dvoslojni hibridni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 9. Ugrađeni SlimShield

Iako je vrlo zaštitni, "Encased SlimShield" ima ultratanak dizajn. Izrađen od visokokvalitetnog materijala u kombinaciji s glatkom završnom obradom, ovaj slučaj ima impresivan profil. Dovoljno je jak da spriječi nalet i ogrebotine na pametnom telefonu.

Podignuta usna nudi osnovnu zaštitu ekrana osjetljivog na dodir vašeg iPhone 6 Plus. Rotirajuću kopču za remen možete jednostavno prilagoditi kako biste osigurali veću udobnost tijekom nošenja uređaja. Ovaj čvrsti kućište dolazi u tri boje - tamnoplavoj, crnoj i sivoj.

Značajke

 • Osnovna zaštita od kapi i ogrebotina
 • Visokokvalitetni PCR materijal
 • Neklizno držanje
 • Glatka završna obrada

USP: Visoko kvalitetna PCR konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 10. Bomea

Spremni ste za klasičnu futrolu za kopču? Bomea ima kvalitetu da ispuni vaša očekivanja. Odlikuje se niskoprofilnim dizajnom i mekom unutrašnjošću obloge koja pruža dodatnu njegu pametnom telefonu.

Možete vjerovati da će ovaj slučaj izdržati udar i zadržati struganje. S glatkom vanjskom stranom dobivate dodatno držanje koje vam dobro dođe prilikom držanja uređaja. Nadalje, kopča za remen s dvije dodatne petlje pojasa nudi poboljšanu sigurnost.

USP: Dvije dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Koju ste futrolu za remen izabrali za svoj pametni telefon? Bilo bi stvarno lijepo znati njegovo ime i kvalitetu koja vas se dojmila.

Odlike koje bih više volio imati u svakoj futroli za remen su zaštita i mogućnost pretvaranja futrole u vrhunsku futrolu za postolje. Svi ovi slučajevi imaju te osobine.

Željeli biste poći na:

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6 Plus
 • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6 Plus
 • Futrole za iPhone 6 Plus Folio
 • Najbolji slučajevi za iPhone 6 Plus s nosačima

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found