Blog

Razer mehanička torbica za tipkovnicu za iPad Pro 2021. godine

Izuzetno veliki 12,9-inčni iPad Pro lako je najbolji tablet na tržištu. Ono što me najviše impresionira kod ovog iPada je dvostruko izdvajanje kao vrlo kompetentnog prijenosnog računala. Primjetna je Appleova pametna tipkovnica pripremljena kako bi korisnici mogli iskoristiti sve najbolje od iPad Proa. Ako tražite izvrsno kućište koje može poslužiti i kao izvrsna tipkovnica, postoji vruća opcija.

Razer mehanička futrola za tipkovnicu za iPad Pro

Poznat po proizvodnji fantastičnih gaming tipkovnica, Razer je ovog puta ugledao iPad Pro. Idući po impozantnim značajkama s kojima se Razer kućište mehaničke tipkovnice može pohvaliti, možete očekivati ​​da će robu isporučivati ​​s elanom.

Utvrđivanje niskoprofilne mehaničke sklopke

Kućište tipkovnice dolazi s prvom mehaničkom sklopkom za mobilne uređaje na niskom profilu na svijetu. Tanke kapice tipkovnice optimizirale su točke aktiviranja i resetiranja, a sila aktiviranja od 70g čini tipkanje vrlo praktičnim.

Osvjetljenje pozadinskog osvjetljenja s 20 razina osvjetljenja

Osvjetljenje pozadinskog osvjetljenja pomaže vam u korištenju tipkovnice bez napora, čak i pri slabom osvjetljenju. Kako je svaka tipka osvijetljena pojedinačno, nemate poteškoća s pronalaženjem određene tipke ni u mraku.

Štoviše, postoji čak 20 razina osvjetljenja kako biste mogli prilagoditi kućište tipkovnice prema potrebi.

Metalni nosač

Kućište dolazi s metalnim postoljem, što vam omogućuje promjenu kutova po želji. Smatram da je ova značajka prilično korisna.

Postoje slučajevi kada želite koristiti svoj uređaj iz željenog kuta, uglavnom tijekom gledanja videozapisa. Omogućuje vam da to radite ugodno koliko želite.

Dobar vijek trajanja baterije

S uključenim osvjetljenjem pozadinskog svjetla, mehaničko kućište tipkovnice traje do 10 sati s jednim punjenjem. Međutim, ako je osvjetljenje pozadinskog osvjetljenja onemogućeno, može potrajati i 600 sati.

Samo nedostatak

Dok se futrola trenutno povezuje s vašim tabletom putem Bluetootha, puni se putem mikro USB-a. Bilo bi bolje da je maksimalno iskoristio Smart Connector. To je jedini nedostatak koji smo pronašli u ovom naprednom kućištu tipkovnice, ako ga uopće imamo.

Pregled značajki i specifikacija

  • Niskoprofilne mehaničke sklopke sa snagom pokretanja od 70 g
  • Optimizirane točke aktiviranja i resetiranja
  • Tanke kapice s ključevima
  • Dizajniran za Apple iPad Pro
  • Metalni nosač
  • Odvojiva zaštitna futrola od polikarbonata
  • Povezivost: Bluetooth
  • Trajanje baterije: približno 10 sati s jednim punjenjem pri maksimalnoj svjetlini - približno 600 sati s jednim punjenjem s isključenim pozadinskim osvjetljenjem

Presuda.

Nesumnjivo, Razer mehanička torbica za tipkovnicu mora biti razumno dobra opcija za one koji mogu potrošiti dodatne novce. U pogledu funkcionalnosti, kao i značajki kvalitete, postavlja vrlo visoke standarde.

Kupite na RazerzOne.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found