Blog

Najbolje iPhone aplikacije za crtanje sebe 2021. godine

Otkad su iPhone uređaji počeli dolaziti s kamerama visoke rezolucije, aplikacije za uređivanje fotografija na iOS uređajima počele su da nude bolje načine za poboljšanje vaših fotografija. Jedan od mojih najdražih načina za uređivanje slika je kartoniziranje mojih fotografija. Postoji mnoštvo aplikacija koje će posao izvrsno obaviti, ali među svima smo odabrali najbolje aplikacije Cartoon Cartoon za iPhone.

Uređivanje slika vrijednih Instagrama nije ništa manje od same umjetnosti. Morate se pobrinuti za više stvari, od zasićenja do njegovog kontrasta i čega već. Ali, ne trebate određeni skup vještina da biste svoje slike pretvorili u crtiće. Osim toga, slike koje izgledaju poput crtića utoliko su zabavnije i imaju puno hrabrosti. Dakle, nastavite čitati ako želite znati koje su najbolje iOS aplikacije koje će vaše obične slike pretvoriti u neobične crtiće.

1. Prisma

Bilo je to vrijeme prije nego što se pojavila 'Age App', 'Prisma' je bila aplikacija, o čemu se govorilo u gradskoj aplikaciji. Svi su željeli isprobati ovu aplikaciju zbog značajke ‘Cartoon Yourself’. I nakon ove aplikacije, hrpa drugih aplikacija ušla je s istim značajkama, ali Prisma je do sada uspjela zasjesti na vrh ljestvice.

Ima široku paletu filtara koje možete izabrati, a ne zaboravite da biste ih također mogli prenijeti u zajednicu Prisma i nadahnuti druge. Također možete pratiti ostale članove zajednice kako biste se nadahnuli i povezali s drugim članovima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. FlipaClip

Nemojte samo stvarati zabavne slike iz crtića, već radite zabavne animacije crtića. Uz ovu besplatnu iPhone aplikaciju za crtanje vaših slika i videozapisa savršena je aplikacija za izradu zabavnih animacija i videozapisa.

To čini zabavne animacije od okvira do kadra kako bi izrazile vašu kreativnost. Ne samo da biste mogli dodati i neke super SFX (zvučne efekte) i VFX (video efekte). Također možete sudjelovati u raznim natjecanjima kako biste promovirali svoje crtane i animacijske vještine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Clip2Comic

Osim što ima značajke pregleda uživo i integracije fotoaparata, ova aplikacija omogućuje vam izradu vaše karikature. Sada se karikature šire poput požara i nema ih zaustavljanja. To je kao korak ispred uređivanja slika iz crtića, iako je još uvijek dio toga.

Stvorite jedinstvene karikature i crtiće od svojih slika i napravite sliku fantastičnog izgleda. Primijenite više efekata crtića na svoje fotografije u samo nekoliko sekundi. Također, primijenite iste efekte na svoje videozapise za izvoz i dijeljenje videozapisa crtića visoke razlučivosti. ovo je jedna od najboljih iOS aplikacija za crtanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. ToonCamera

Ako ste se ikad pitali kako svijet Disneya izgleda iznutra? Pa, ova bi aplikacija mogla biti rješenje za vašu znatiželju. Toon Camera nije još jedna aplikacija za uređivanje fotografija koja ima značajku samog crtića. Umjesto toga, integrira značajku crtane slike izravno u kameru i prikazuje vam svijet okolo na kartoniziran način u stvarnom vremenu.

Primijenite efekte crtića i umjetničkih efekata u stvarnom vremenu na svoj fotoaparat i snimite prekrasne slike i videozapise ili jednostavno pretvorite unaprijed snimljene ili snimljene videozapise i fotografije u ekscentrična umjetnička djela.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

5. Fotografirajte se u crtani film

Učlanite se dijelom toon svijeta s ovom besplatnom aplikacijom za crtani film za iPhone. Jednostavno korisničko sučelje i lako dostupne unaprijed postavljene postavke pomogli bi vam u stvaranju zabavnih crtića u nekoliko minuta. S ograničenim unaprijed postavljenim postavkama nećete se puno zbuniti pri njihovom odabiru, što je, ako mogu reći, prilično dobra stvar. Jer što više, to sretnije nije uvijek dobra stvar.

Aplikacija izvozi i sprema vaše fotografije u formatu vrlo visoke rezolucije koji će izbjeći istezanje, zrnatost i smanjivanje slika. Gotovo da sam zaboravio spomenuti da možete snimati slike i izravno iz značajke integracije kamere u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Video efekti iz crtanog filma

Nasmijte svoje prijatelje pretvarajući svoj obični selfie u selfi iz crtića. Pretvorite svoj dosadni selfie u zabavni crtić tako što ćete uobičajeni osmijeh ili napuhanost pretvoriti u otkačeni izraz lica. Od širokog osmijeha do tužnog osmijeha, od ups-a do namigivanja i slijeganja ramenima, vi to kažete i izgovorite.

Postanite trol, vanzemaljac, Marsovčanin, osoba sa žaruljastom glavom ili samo otkačeni crtić. Ima izuzetno lako korisničko sučelje; sve što morate učiniti je odabrati sliku ili je snimiti i primijeniti efekt koji želite dodati, dodati otkačene crte lica i naljepnice ako želite i eto vam.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Skiciraj me

Ovo je jednostavna aplikacija za iOS koja u samo nekoliko sekundi pretvara vaše slike u crtane filmove, slike ili skice. Aplikacija sadrži više korisničkih unaprijed postavljenih postavki za dodavanje potrebnih elemenata u vaše svakodnevne fotografije.

Učitajte sliku koju želite urediti, primijenite željeni efekt, prilagodite boje, unesite druge potrebne promjene i stavite na raspolaganje fantastičnu fotografiju. Podijelite ga s prijateljima i obitelji i usporedite svoje vještine iz crtića.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

8. MomentCam crtići

Ova besplatna iOS aplikacija za crtanje vaših slika sve je što treba netehnološkoj osobi. Izravnim sučeljem ova aplikacija omogućuje vam izražavanje osjećaja stvaranjem smiješnih crtića i emotikona.

Dodajte mjehuriće za chat i tekst u svoje urnebesne crtiće i emotikone i nasmijte svoje prijatelje i obitelj. Omogućuje vam da promijenite i izraze lica svojih crtanih filmova kako bi ta slika postala zabavnija i užurbanija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Bol

Jeste li ikad poželjeli dobiti svoj portret, ali to je skupo? Pa, s ovom super aplikacijom mogli biste ostvariti svoju želju po mnogo manjoj cijeni. Aplikacija Painnt omogućuje vam izradu prekrasnih umjetničkih remek-djela od vaših postojećih slika.

Aplikacija nudi više od 2000 filtara iz kojih možete birati kako biste stvorili lijepa remek-djela ili nezaboravne slike iz crtića. Ne zaboravite, također vam omogućuje stvaranje prilagođenih unaprijed postavljenih postavki kako biste napravili neke lijepe slike koje će govoriti o vama i vašoj individualnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Cartoon Sketch Camera PRO

Aplikacija Cartoon Sketch Camera inovativan je i učinkovit način pretvaranja bilo kojeg predmeta u sliku u stilu crtića. Samo usmjerite kameru kako biste nešto snimili, i ona će se automatski pretvoriti u ručno nacrtanu skicu na ekranu.

To ga čini super jednostavnim i zabavnim načinom crtanja sebe ili drugih u roku od nekoliko sekundi. Možete iskoristiti 8 nevjerojatnih efekata / filtara i podijeliti svoje slike na društvenim mrežama ili ih ispisati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati!

To je bilo otprilike momci. Nadam se da bi vam ovaj post bio koristan. Podijelite svoje otkačene slike iz crtića u komentare ispod i najsmješnija slika pobijedit će od nas.

Voljeli biste pročitati i ova zaokruživanja aplikacija:

  • Najbolje iPhone aplikacije za filtriranje fotografija
  • Aplikacije za izradu kolaža Instagram za iPhone
  • Najbolje sirove aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad

Do sljedećeg puta…

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found