Blog

Najbolje iPhone aplikacije u 2021

Prošle su godine otkako je Apple revolucionarno promijenio svijet tehnologije s sloganom, "za to postoji aplikacija". A danas ovo zvuči preciznije nego ikad sa sve širim mogućnostima aplikacija. Od fotografija, glazbe i medija do kondicije, organizacije datoteka, obrazovanja i još mnogo toga, milijuni su alata koji vam pomažu u gotovo svemu što se sjetite. Ako želite sveobuhvatan pregled onoga što vrijedi dobiti, evo naših prijedloga najbolje iPhone aplikacije.

 1. Aplikacija za kameru - VSCO
 2. Aplikacija za ručni fotoaparat - ProCam7
 3. Aplikacija za strujanje glazbe - Spotify
 4. iPhone pozadina aplikacija - Vellum pozadine
 5. iPhone žive pozadine za mene
 6. Aplikacija za fitness - MyFitnessPal
 7. Joga aplikacija za iPhone - Joga | Doli pas
 8. Aplikacija za meditaciju - Mirno
 9. Aplikacija Filemanager - dokumenti Readdlea
 10. Aplikacija za skeniranje dokumenata - Adobe Scan
 11. Aplikacija Password Manager - Dashlane
 12. iPhone aplikacija za snimanje poziva - TapeACall
 13. iPhone snimač glasa i audio uređivač
 14. Najbolja aplikacija za djecu - igra za učenje mališana - EduKitty
 15. Aplikacija za matematiku - Mathway
 16. Aplikacija za mapiranje uma - Mind-Node
 17. DJ aplikacije za iPhone DJ Mix Pads 2
 18. iPhone aplikacija za uređivanje video zapisa - Adobe Spark Video
 19. iPhone aplikacija za grafičko dizajniranje - Canva
 20. Aplikacija za fontove za iPhone - Fontovi
 21. Aplikacija Hidden Camera Finder - Radarbot

1. Aplikacija za kameru - VSCO

Ova aplikacija za kameru treće strane dodaje toliko dodatne snage mogućnostima fotografiranja na vašem iPhoneu. Nudi čitav niz ručnih kontrola koje vam omogućuju snimanje slika s pažnjom na detalje.

Nadalje, potpuno učitani uređivač fotografija sadrži 10 unaprijed postavljenih postavki za različite scene i brojne alate koji vam omogućuju podešavanje kontrasta, zasićenosti, zrnatosti i još mnogo toga. Verzija koja se plaća donosi do 200 unaprijed postavljenih postavki i naprednih alata.

Cijena: Besplatno (godišnje VSCO članstvo - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Ručna aplikacija za kameru - ProCam7

Ako ste napredni fotograf, morate dodati ovu ručnu aplikaciju za kameru u svoj arsenal. Nudi raznolike načine snimanja, brzine kadrova i rezolucije. I naravno, možete prilagoditi vrijeme ekspozicije, ISO osjetljivost i balans bijele boje.

Tu su i vrhunski lightbox, podrška s dvije leće i kalibracija sive kartice. Brojni filtri i efekti omogućuju vam uređivanje slika do mile volje. Savršeno je za isticanje na društvenim mrežama slikama jedinstvenog izgleda.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

3. Aplikacija za strujanje glazbe - Spotify

Najpopularnija svjetska aplikacija za streaming glazbe nužna je za sve koji uživaju u pjesmama i podcastima. Omogućuje vam brzo traženje i preslušavanje bilo koje pjesme, izvođača ili albuma. Zatim možete stvoriti i dijeliti popise pjesama kako biste stvorili osobnu glazbenu kolekciju dostupnu u bilo kojem trenutku.

Postoji i mnoštvo unaprijed izrađenih popisa za reprodukciju koji se neprestano proširuju, tako da uvijek ima još toga za otkriti. Naravno, morat ćete dobiti premium članstvo da biste otključali cijeli niz značajki.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. iPhone aplikacija za pozadinu - Vellum pozadine

Oplemenite svoj početni i zaključani zaslon ovom aplikacijom za pozadinu koja nudi mnoštvo prekrasnih slika. Savršeno je za personalizaciju vašeg iPhonea i svakodnevno održavanje novog zaslona svježim, novim slikama.

Štoviše, pozadine možete učiniti estetičnijima pomoću alata poput efekta zamućenja ili gradijenta. Također svakodnevno dobivate pristup potpuno novim ograničenim pozadinama, tako da možete biti sigurni u nešto ekskluzivno.

Cijena: Besplatno (Vellum Premium - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. iPhone žive pozadine za mene

Ova aplikacija za pozadinu uživo može dodatno poboljšati izgled vašeg zaslona prekrasnim pokretnim slikama. Nove animacije i dinamičke teme dodaju se tjedno kako bi se osigurao stalan protok opcija.

Imate između čega odabrati, poput krajolika s vremenskim intervalima, slatkih kućnih ljubimaca, očaravajućih obrazaca, kozmičkih eksplozija i još mnogo toga. Nadalje, možete čak stvoriti osobnu kolekciju svojih omiljenih pozadina za brzi pristup.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Fitness aplikacija - MyFitnessPal

Fitnes aplikacije izvrstan su način praćenja tjelovježbe i praćenja kako biste postigli svoje zdravstvene ciljeve. Štoviše, postoje posebno dizajnirane aplikacije za vježbanje i za žene. MyFitnessPal se među svima njima ističe širokim spektrom funkcionalnosti.

Omogućuje vam praćenje hrane, bilježenje vježbanja i koraka, postavljanje ciljeva i navika, pa čak i dobivanje podrške od prijatelja i fitness zajednice u cjelini. Bez obzira na vaše zdravlje, MyFitnessPal je dostojan pratitelj.

Cijena: besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Joga aplikacija za iPhone - Joga | Doli pas

Ako ste u potrazi za najboljom aplikacijom joge, evo jedne koja će vam pružiti novu vježbu joge svaki put kad odete na strunjaču. Nudi preko 60 tisuća konfiguracija i brojanja, tako da nikada ne morate ponavljati rutinu.

Štoviše, možete birati između različitih stilova kao što su Vinyasa, Hatha, nježni, restorativni, Yin, Ashtanga, stolica i drugi. Šest različitih glasova učitelja i dinamična glazba nude daljnju personalizaciju. Na kraju, također se integrira s aplikacijom iOS Health.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Aplikacija za meditaciju - Mirno

Mentalni mir jednako je važan kao i tjelesno zdravlje, a aplikacija za meditaciju može promijeniti svijet. Calm je više puta prepoznat kao jedna od najboljih iPhone aplikacija za vježbanje pažljivosti, smirivanje tjeskobe i njegovanje stanja radosti.

Na izbor je mnoštvo vođenih meditacija i umirujuće glazbe. Čak i ako ste novi u praksi, ova vas aplikacija može olakšati i nudi raznolike programe koje možete slijediti. Pa, bilo da je to stres na poslu ili nesanica, smirite se odmah.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Filemanager App - dokumenti Readdlea

Većina nas pohranjuje gomilu stvari na svoje iPhone uređaje, a aplikacija za upravljanje datotekama može biti izvrstan način da se sve to organizira. Documents by Readdle služi kao središte za sve vaše datoteke i omogućuje vam brzo čitanje, pregled, slušanje i uređivanje gotovo svega.

Nadalje, možete raditi napredne radnje poput komprimiranja i raspakiranja, označavanja boja, preimenovanja, zaštite lozinkom i još mnogo toga. Brzo podijelite datoteke s prijateljima kada to trebate. Ponosi se neusporedivom stabilnošću i izvrsnim dizajnom za jednostavnu upotrebu.

Cijena: Besplatno (profesionalni PDF uređivač - 49,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Aplikacija za skeniranje dokumenata - Adobe Scan

U sve digitalnije doba, aplikacije za skeniranje dokumenata mogu biti nevjerojatno korisne. Uz prepoznavanje Editor’s Choice u App Storeu, Adobe Scan pretvara vaš uređaj u moćan prijenosni skener.

Automatski prepoznaje tekst pomoću OCR-a i pretvara sve - bilješke, račune, posjetnice, fotografije, bijele ploče - u praktične PDF datoteke. Također možete dodirnuti skenove i ukloniti nedostatke poput mrlja, tragova, nabora itd.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Aplikacija Password Manager - Dashlane

Sigurnost je bitna, a aplikacije za upravljanje lozinkom to čine lakšim. Dashlane je jedna od najboljih aplikacija na vašem iPhoneu jer vam omogućuje stvaranje i pohranu neograničenih sigurnih lozinki, kao i sinkronizaciju i pristup njima na svim uređajima.

Zatim će automatski ispuniti pravo korisničko ime i lozinku na svakoj aplikaciji i web mjestu koje upotrebljavate, smanjujući napore na vašoj strani. Možete se brzo prijaviti pogledom ili dodirnuti pomoću Face ID-a ili Touch ID-a. Štoviše, aplikacija ne prikuplja vaše podatke kako bi osigurala konačnu privatnost.

Cijena: Besplatno (Premium 1 godina - 59,99 USD)

preuzimanje datoteka

12. iPhone aplikacija za snimanje poziva - TapeACall

Vaš iPhone nema izvorno snimanje poziva, ali TapeACall je izvrsna aplikacija za snimanje poziva koja posao završava. Možete snimati dolazne i odlazne pozive bez ograničenja trajanja ili broja snimki.

Dalje, možete prenijeti snimke na usluge u oblaku kao što su DropBox, Evernote i Google Drive ili si ih čak poslati e-poštom u MP3 formatu. Aplikacija ima lijepo, jednostavno za korištenje sučelje i pouzdana je.

Cijena: $10.99

preuzimanje datoteka

13. Snimač glasa i uređivač zvuka za iPhone

Osnovna aplikacija Voice Memo na vašem iPhoneu prilično je izvrsna, ali aplikacije nezavisnih snimača glasa mogu vam omogućiti pristup puno više funkcionalnosti. Na primjer, ova aplikacija omogućuje vam dodavanje bilješki na vaše snimke i jednostavno dijeljenje s bilo kime.

Nadalje, možete čak i prenositi snimke na iCloud Drive, GoogleDrive, DropBox itd. Plaćena verzija aplikacije ide korak dalje i koristi tehnologiju govora u tekst za transkripciju vaših snimaka. Doista impresivno.

Cijena: Besplatno (TapMedia PRO 1 mjesec - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

14. Najbolja aplikacija za djecu - igra za učenje mališana - EduKitty

Ako ste novi roditelj, postoji nekoliko aplikacija za malu djecu koje mogu pomoći u učenju i razvoju. EduKitty ima preslatkog mačića koji vodi djecu u dobi od 4 godine i više da uče kroz zabavu i igre.

Pomoći će vašem djetetu da nauči boje, oblike, abecede, brojeve i druge osnovne gradivne dijelove. Cilj mu je razviti temeljne vještine poput slušanja i zaključivanja. Aplikacija je dostupna na 12 jezika i izvrstan je vodič za predškolce.

Cijena: Besplatno (otključajte sve igre i uklonite oglase! - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

15. Maths App - Mathway

Matematičke aplikacije mogu biti izvrstan način za djecu da grade i unapređuju svoje matematičke vještine. Mathway je namijenjen djeci u dobi od 4 i više godina. Obuhvaća sve, od osnovne algebre do složenog računa,

Štoviše, brzo rješava bilo koji problem koji mu se baci. Da biste vidjeli korak-po-korak rješenja, postoji neobavezna mjesečna ili godišnja pretplata. Osim toga, možete se pretplatiti na učitelja uživo kad god vam zatreba dodatna pomoć.

Cijena: Besplatno (koraci (mjesečno) - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

16. Aplikacija za mapiranje uma - Mind-Node

Od ideje do rješavanja problema, aplikacije za mapiranje uma mogu vam pomoći u nizu zadataka. MindNode se posebno ističe kad vam omogućuje da svoje misli zabilježite u više oblika, bilo da se radi o riječima, slikama, vezama, zadacima ili bilješkama.

Stvari možete premještati, označavati, povezivati, odvajati i ponovno spajati onoliko često koliko vam je potrebno. Nadalje, svoju misaonu kartu možete personalizirati temama i prilagođenim naljepnicama. Učinite da vaša mapa izgleda kako treba stiliziranjem svakog detalja.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 2,49 USD)

preuzimanje datoteka

17. DJ aplikacije za iPhone DJ Mix Pads 2

Jeste li znali da je i vaš iPhone sposoban miješati glazbu? Da, mnoge DJ aplikacije to omogućuju, a DJ Mix Pads 2 izdvaja se iz mase. Omogućuje vam stvaranje glazbe s nizom zvukova i ritmova te profesionalnim efektima.

Za početnike postoji opsežna lekcija, dok napredni korisnici mogu snimati i objavljivati ​​pjesme kako bi prikupili lajkove i slušaju. Postoje različite mogućnosti pretplate za puni pristup ažuriranoj zbirci uzoraka i petlji.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

18. iPhone aplikacija za uređivanje video zapisa - Adobe Spark Video

Evo aplikacije za uređivanje videozapisa koja olakšava stvaranje zanimljivih video priča u samo nekoliko minuta. Možete jednostavno dodavati i obrezivati ​​isječke kako biste oduševili svoje prijatelje, obitelj i sljedbenike. U ovoj aplikaciji postoji i preko milijun prekrasnih ikonskih slika.

Nadalje, Spark automatski dodaje zapanjujući kinematografski pokret vašoj priči kako bi poboljšao ono što želite reći. To ga čini jednostavnim za upotrebu za početnike s puno prilagodbi za napredne korisnike.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata na Spark - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

19. iPhone aplikacija za grafičko dizajniranje - Canva

Canva je vaš najbolji prijatelj za dizajniranje svega što želite. Ova aplikacija grafičkog dizajnera daje vam bezbroj predložaka za izradu svega, od postova na društvenim mrežama do plakata, pozadina, web stranica, životopisa, animacija i još mnogo toga.

Također možete stvoriti prilagođene dizajne od nule koristeći naše vlastite slike, tekst i mnoštvo elemenata kao što su isječci, pozadine i još mnogo toga. Nadalje, postoji profesionalno članstvo koje vam omogućuje otključavanje više svojstava koja ćete koristiti u svojim dizajnom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

20. Aplikacija za fontove za iPhone - Fontovi

Bolje se izrazite s ovom aplikacijom za fontove koja vam omogućuje prilagodbu teksta i emojija kako bi se istakli na Instagramu, Facebooku, WhatsAppu, Snapchatu i drugim mjestima. Na App Storeu ima više od 100 tisuća recenzija i ocijenjeno je s 4,6.

Nadalje, zauzima četvrto mjesto u kategoriji komunalnih usluga, tako da znate da ga morate imati. Novi se fontovi često dodaju kako vam nikad ne bi ponestalo stvari za eksperimentiranje. Postoje kupnje putem aplikacije za otključavanje pristupa većem broju značajki.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

21. Aplikacija za skrivene kamere - Radarbot

Aplikacije za otkrivanje kamera pomažu vam da se zaštitite od špijunskih kamera koje mogu narušiti vašu privatnost i snimiti vas bez odobrenja. Na isti način, Radarbot nudi otkrivanje kamera za brzinu pomoću GPS-a kako bi vam pomogao da izbjegnete novčane kazne.

Potpuno je legalan i pouzdan. Primit ćete upozorenja i obavijesti o prometu, mobilnim kontrolama i novim kamerama s fiksnom brzinom. Nadalje, može se pohvaliti nizom dodatnih značajki poput brzinomjera koji vam omogućuje prijavu i vizualizaciju svih brzina tijekom vaše rute.

Cijena: Besplatno (Pro verzija - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Što mislite o našem pregledu najboljih iPhone aplikacija? Postoje li neke koje volite, a koje smo izostavili? Podijelite u komentarima ispod.

Možda ćete voljeti pročitati i:

 • Najbolje uskršnje aplikacije za iPhone i iPad
 • Kako organizirati aplikacije na iPhoneu sa sustavom iOS 14
 • Kako ponovo instalirati stariju verziju aplikacija na iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found