Blog

Pristaništa za iPhone Xs Max i iPhone XR 2020. godine

Vrhunske priključne stanice isporučuju se s visokom cijenom, ali imaju izvrsne značajke. Fizički su priključne stanice najbolji ukrasni komadi kada se odmaraju na vašem radnom stolu ili noćnom ormariću. Ali kada svoj telefon povežete s priključnom stanicom, to otvara niz značajki.

Priključne stanice mogu reproducirati glazbu s iPhonea, zvoniti alarme, puštati radio i puniti pametni telefon. Pod dojmom? Provjerite ovu kolekciju vrhunskih priključnih stanica sa zvučnicima koje možete koristiti za svoje iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR.

Priključna stanica za punjenje s Bluetooth značajkom napredniji je dio od vaših Bluetooth zvučnika, koji može reproducirati samo glazbu ili vam omogućiti glasnije upućivanje i primanje poziva. Stanica za punjenje napunjena Bluetooth sposobnošću djeluje kao svirač glazbe i ispunjava vašu sobu visokokvalitetnim zvukom. U nastavku sam spomenuo neke visokokvalitetne priključne stanice sa zvučnicima.

Vrhunske priključne stanice za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR sa zvučnicima u 2020. godini

# 1. Azpen

Azpenova priključna stanica nudi vam bežično punjenje i Bluetooth zvučnik. Dvije su značajke dovoljne da vas potaknu na ispravnu odluku. Možete napuniti uređaj i bežično reproducirati glazbu. Jednostavno postavite svoj uređaj na ovu priključnu stanicu, spojite ga s priključnom stanicom i pustite svoju omiljenu glazbu ili uživajte u FaceTime pozivima.

Inovacija je ključ ove priključne stanice koja posjeduje prvoklasni zvučnik, Qi bežično punjenje i priključnu stanicu. Sve u svemu, to je vaš uređaj tri-u-jednom.

USP: Uređaj tri u jednom

Pogledajte na Amazonu

# 2. DPNAO

Ova priključna stanica za iPhone XR dolazi s daljinskim upravljačem koji vam omogućuje kontrolu glazbe iz daljine. Dva zvučnika isporučuju kristalno čist zvuk u kojem možete uživati ​​kod kuće ili u uredu dok se vaš iPhone puni. Osim toga, digitalni sat na docku automatski se sinkronizira s vašim iPhone vremenom.

Također podržava FM radio; ako na iPhoneu nemate glazbe, nema razloga za brigu. Samo se prilagodite svojoj omiljenoj radio postaji i spremni ste za početak. I na kraju, nema dostupnih izbora boja osim zadane crne.

USP: Dvostruki zvučnici

Pogledajte na Amazonu

# 3. Homtime

Homtime je u ovu jednu priključnu stanicu spakirao osam izvrsnih karakteristika. Značajne značajke su bežično punjenje, Bluetooth povezivost, budilica i ugrađeni mikrofon. Da biste iPhone napunili bežično, jednostavno spustite telefon na vrh ove podnožja.

Kontrola svjetline zaista je blistava značajka. Za neprekinuti san možete koristiti četiri koraka kontrole svjetline - visoku, srednju, nisku i isključenu. Pritisnite veliku okretnu tipku i idite u krevet.

USP: Pristanište bogato značajkama

Pogledajte na Amazonu

# 4. Pritisnite Reproduciraj

Jeste li ponosni vlasnik iPhonea XR i Apple Watcha? Evo priključne stanice sa zvučnikom koji podržava iPhone i Apple Watch. Slušajte svoju omiljenu glazbu dok se vaši uređaji odmaraju i pune. Njegov Apple MFi certifikat je, stoga je siguran za vaše uređaje. Stalak za Apple Watch dobro se hvata i ne dopušta mu da se prevrne.

Osim toga, dodatnih nekoliko USB priključaka na stražnjoj strani može se koristiti za punjenje iPada ili bilo kojeg drugog uređaja. Na kraju, dostupna su dva izbora boja: crna i ružičasta zlatna.

USP: Podrška za Apple Watch

Pogledajte na Amazonu

# 5. QiCellular

Ova Bluetooth priključna stanica tvrtke QiCellular kombinira se s Qi bežičnim punjenjem i dva USB priključka. To znači da možete istovremeno puniti tri uređaja - jedan na bežičnoj podlozi za punjenje i dva s USB priključcima.

Njegovi Bluetooth zvučnici od 5 vata pružaju zapanjujuću kvalitetu zvuka. Ugrađeni mikrofon možete koristiti za upućivanje i primanje poziva zvučnika dok sjedite u blizini pristaništa. Ne propustite onaj MicroSD priključak koji prima SD kartice do 64 GB kapaciteta za pohranu.

USP: MicroSD priključak

Pogledajte na Amazonu

# 6. iHome iBTW39

Zašto koristiti munju kada imate iPhone XR s mogućnostima bežičnog punjenja. Ova priključna stanica iz iHomea nudi bežično punjenje, uz reprodukciju glazbe putem svojih moćnih zvučnika. Također ima digitalni sat s funkcijom alarma. S ugrađenim mikrofonom možete jednostavno upućivati ​​i primati pozive.

Dizajn priključne stanice elegantan je i lijep, savršen za uredski stol. Ako volite odabir boja, razočarat ćete se jer ih nema.

USP: Bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

# 7. DPNAO

Ako tražite priključnu stanicu s punim značajkama za vaš iPhone XR, ovaj model tvrtke DPNAO možda savršeno odgovara vašem stolu. Ima sat, FM radio, punjenje, alarm i daljinsko upravljanje. Glazbom i drugim značajkama možete upravljati i pomoću tipke na dodir.

FM funkcionalnost dolazi s 20 unaprijed postavljenih radio stanica koje vas odmah pokreću. Povrh toga, možete prilagoditi i EQ zajedno s unaprijed postavljenim postavkama. I na kraju, nema dostupnih izbora boja.

USP: 20 unaprijed postavljenih radio stanica

Pogledajte na Amazonu

# 8. Sony

Sony je prepoznata marka što se tiče elektronike. Ova priključna stanica tvrtke Sony ima viši cjenovni opseg, ali zvuk i kvaliteta proizvoda vrijede. Može se povezati bežično, a također pomoću pomoćnog kabela. Glazbom možete upravljati i pomoću daljinskog upravljača koji dolazi s njom.

Na postolju se nalaze dva zvučnika koji puštaju glasnu, a kristalno čistu glazbu. Na kraju, nema opcija boja koje odgovaraju vašem stolu ili namještaju, osim zadane crne boje.

USP: Pomoćni priključak za povezivanje ostalih uređaja

Pogledajte na Amazonu

# 9. CENSHI

Zašto svoj iPhone X seriju puniti kabelom kad ga možete puniti bežično? Priključna stanica Censhi ima stereo zvučnike, bežično punjenje i NFC značajku kako bi vam život učinili ugodnijim. Jednostavno postavite iPhone X na stanicu i slušajte glazbu dok se brzo puni.

Kvaliteta zvuka je Hi-Fi, duboki bas i kristalno jasan. Ugrađena je zaštita od prenapona, podnapona, prenaponske zaštite i kratkog spoja. Na kraju, nema izbora boja.

USP: NFC omogućen

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaše prihvaćanje ...

Priključne stanice pametni su dodaci koji također podižu eleganciju vaše dnevne sobe ili uredskog stola. Ugrađeni Bluetooth zvučnici omogućuju uživanje u glazbi dok se iPhone puni. Uz telefonsko punjenje, priključne stanice također imaju FM radio i budilicu. Od zore do mraka, priključne stanice ostaju aktivne kao i vi.

Možda biste željeli istražiti još dodatne opreme:

  • Najbolji Bluetooth zvučnici za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR
  • Najbolji selfie štapići za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR
  • Najbolji postolja i priključne stanice za bežično punjenje za iPhone Xs Max, Xs i XR
  • Obavezni dodaci za iPhone Xs Max i Xs