Blog

Najbolje aplikacije za skeniranje crtičnog koda i QR koda za iPhone u 2021. godini

Skeniranje QR kodova i crtičnih kodova na iPhoneu postalo je izuzetno jednostavno zahvaljujući dolasku tona naprednih iOS aplikacija za skeniranje crtičnog koda i QR koda. Što je najvažnije, oni mogu odmah skenirati bilo koje QR kodove poput SMS-a, događaja u kalendaru, e-pošte itd. Dakle, ako tražite aplikaciju koja će vam omogućiti pretraživanje cijena i detalje proizvoda s bilo kojeg prodavača poput Amazona ili dekodiranje bilo kojih QR kodova s optimalnom lakoćom istražite ovaj popis najboljih aplikacija za skeniranje crtičnog koda i QR koda za iPhone.

 1. Scanner Unlimited: Skeniraj i potpiši
 2. MixerBox
 3. Skener barkoda
 4. Brzo skeniranje - čitač QR koda
 5. Čitač QR kodova - QrScan
 6. Skener QR koda i crtičnog koda
 7. Barkod čitač
 8. Bar-kod
 9. Izrađivač QR kodova
 10. Jednostavno skeniranje
 11. Čarobni skener

1. Scanner Unlimited: Skeniraj i potpiši

Scanner Unlimited je aplikacija za skeniranje bogata značajkama za iOS. Korištenje aplikacije prilično je jednostavno, samo fotografirajte svoj dokument, dodajte svoje ime i potpis i možete ga poslati bilo kome. Aplikacija omogućuje skeniranje gotovo svih dokumenata poput posjetnica, računa, stranica knjiga i mnogih drugih.

Ostale značajne značajke aplikacije su Cloud Sync, izdvajanje teksta s fotografije, dodavanje više potpisa u isti dokument, skeniranje crtičnog koda bilo kojeg proizvoda. Skenirani dokument možete dijeliti na raznim platformama Whatsapp, Slack, Facebook Messenger, Gmail, Google Drive, iCloud, Notes itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. MixerBox - aplikacije za skeniranje crtičnog koda i QR koda za iPhone

Ovaj se bez napora ističe u skeniranju QR koda i barkodova. Pomoću nje možete skenirati sve standardne 1D, kao i 2D kodove vrsta. Na najbolji način iskoristivši svjetiljku, opremljen je za savršeno skeniranje čak i u mraku.

Budući da sprema cijelu povijest skeniranja, lako možete pristupiti svim skeniranjima. Osim toga, ova aplikacija za skeniranje QR koda podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, arapski, nizozemski, francuski, njemački, indonezijski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, pojednostavljeni kineski, španjolski, tajlandski, tradicionalni kineski, turski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Skener crtičnog koda

Skener barkoda je munjevit i besprijekorno skenira sve vrste QR kodova. Budući da podržava svjetiljku, moći ćete ugodno skenirati kodove čak i u mračnom okruženju. Spremite ih da biste kasnije pristupili svim skeniranjima i podijelite ih putem SMS-a, e-pošte, Twittera i Facebooka.

Čisto korisničko sučelje i značajka jednostavna za upotrebu čine ovaj čitač QR kodova vrlo praktičnim. Nadalje, skener crtičnog koda kompatibilan je s raznim jezicima poput engleskog, francuskog, litvanskog, ruskog i španjolskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Brzo skeniranje - čitač QR koda

Quick Scan visoko je kompetentna aplikacija za skeniranje QR koda. Sposoban je skenirati i dekodirati bilo koji QR kod, poput kontakta, detalja, URL-a web mjesta, događaja kalendara, telefonskog broja, SMS poruke i još mnogo toga. QR kôd možete podijeliti putem tekstualne poruke ili e-pošte. Čuva povijest skeniranja kako bi omogućio ugodan pristup svim skeniranim QR kodovima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Čitač QR kodova - QrScan

Što se tiče učinkovitog skeniranja crtičnog koda i QR koda, QrScan je bez premca. I 4,4 zvjezdice od 5 iz više od 4,7 tisuća ocjena također pokazuju da je prilično dobro opravdao svoj zadatak. Uz mogućnost skeniranja različitih vrsta kodova, uključujući AZTEC, CODE 128, CODE39MOD43 i COD39, aplikacija osigurava da se ne suočite s problemima nekompatibilnosti.

QrScan sprema sve vaše skenirane kodove u povijest kako biste mu mogli pristupiti kad god želite. Zahvaljujući Siri prečacima, omogućuje vam brzo pristupanje skeniranju bez potrebe za uobičajenim rutama. Štoviše, ova aplikacija za skeniranje QR koda također podržava Tamni način rada kako bi ne samo zaštitila vaše oči, već i uštedjela puno baterije na vašem iPhoneu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Skener QR koda i crtičnog koda

Visoka učinkovitost je ono što razdvaja "QR Code & Barcode Scanner" od običnog skenera QR koda. Aplikacija koristi Appleovu ugrađenu tehnologiju skeniranja za postizanje točnih rezultata.

Još jedna značajna značajka je podrška za nekoliko formata koda, uključujući QR kôd, EAN 13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, Code 128, Data Matrix i druge. Možete koristiti iCloud za sinkronizaciju cjelokupnih podataka na kompatibilnim uređajima.

Osim toga, omogućuje vam spremanje podataka na Dropbox i Google Drive radi dodatne sigurnosti. Još bolje, izvest ćete svoje podatke u CSV formatu i moći ćete ih uvesti u proračunske tablice Microsoft Excel i Apple's Numbers.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Čitač crtičnog koda

Ovo je još jedno od onih pretraživanja i aplikacija za usporedbu, ali sučelje je dobro. Prilično dobro. Aplikacija sadrži povijest proizvoda koje ste kupili / skenirali i prilično brzo prikazuje informacije o proizvodu. Iako ne postoji ništa izuzetno različito ili jedinstveno, iskustvo je jednostavno i lijepo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Bar-kod

Jednostavan čitač crtičnog koda i QR koda. Ovo je prilično stara aplikacija i ne toliko popularna, ali posao završava. Mrzim oglase, ali zašto se toga i držim, jer uklanja sve nerede imajući vrlo minimalne značajke. Možete pratiti kodove koje ste skenirali - što je vrlo korisno - i naravno, možete i spremiti fotografiju stvari koju ste skenirali. Dvije značajke koje rutinski nedostaju drugim skenerima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Izrađivač QR kodova

Što ako želite napraviti QR kod umjesto da ih samo čitate? Iako se klonim, svakako isprobajte i ovu aplikaciju. Stvarno je super izrađivati ​​QR kodove od svega oko sebe: od svog imena, broja telefona, e-pošte, veze do web stranice, proizvoda - u osnovi bilo čega.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Jednostavno skeniranje

Jednostavno skeniranje u potpunosti opremljeno za skeniranje QR koda i crtičnog koda sa željenim rezultatom. S načinom skupnog skeniranja omogućuje vam udobno skeniranje više QR kodova. Lako je čitati QR kod i crtični kôd s fotografija. Nakon što ste uspješno skenirali, on potvrđuje vibriranje / zvučni signal. Možete mu potpuno vjerovati da će postići najbolji rezultat.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Čarobni skener

Ono što "Magic Scanner" čini obaveznom aplikacijom jest mogućnost skeniranja svih vrsta komercijalnih barkodova kao što su UPC, EAN, ISBN itd. Može vam omogućiti pretraživanje cijena i detalja o proizvodima iz gotovo svih prodavača kao što su Amazon, BestBuy, Walmart i još više. Pomoću nje možete spremiti svoje omiljene proizvode. Omogućuje vam i dijeljenje veza do proizvoda putem Twittera, Facebooka, e-pošte itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Vaš odabir?

Koja vas je od ovih aplikacija impresionirala? Bilo bi super znati ime svoje omiljene aplikacije. Još nešto što želite znati su glavni razlozi zašto su QR kodovi bolji od RFID-a.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Pronađite i izbrišite dvostruke iPhone kontakte pomoću ovih aplikacija
 • Najbolje iPhone aplikacije za upravljanje projektima
 • Najbolje aplikacije za upravljanje narudžbama za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found