Blog

Kako izvući poruke iz sigurnosne kopije iPhonea

Iako iCloud olakšava preuzimanje poruka na vašem iPhoneu kad god je to potrebno, ne pruža nikakav način za samo izdvajanje poruka iz sigurnosne kopije iPhonea za buduću upotrebu. Na primjer, što ako želite dobiti kopiju svojih prošlih razgovora da biste je na računalu spremili kao memoriju? Pa, postoji nekoliko alata nezavisnih proizvođača koji olakšavaju izvoz tekstualnih poruka s vašeg iPhonea u različite formate datoteka, kao što su pdf ili txt. Pa provjerimo mogućnosti.

  • Kako izvući tekstualne poruke iz sigurnosne kopije iPhonea pomoću iExplorera
  • Najbolji alati za izvoz poruka s iPhonea u 2020

Kako izvući tekstualne poruke iz sigurnosne kopije iPhonea pomoću iExplorera

Korak 1. Prvo preuzmite i instalirajte iExplorer na Mac ili Windows računalo.

Korak 2. Povežite svoj iPhone s računalom USB kabelom i otvorite iExplorer.

Korak # 3. U Pregled uređaja kliknite zaslon Podaci tab

Korak # 4. Sada kliknite na Poruke.

Korak # 5. Ako na računalu s kojim ste povezani još niste stvorili iTunes sigurnosnu kopiju, bit će zatraženo da je napravite (odaberite Da). Ako već imate iTunes sigurnosnu kopiju (staru najmanje 24 sata), iExplorer će vas pitati želite li upotrijebiti zadnju sigurnosnu kopiju ili Osvježiti stvoriti novi.

Korak # 6. Nakon završetka iTunes sigurnosne kopije iExplorer će učitati vaše poruke na zaslon. Možeš Izaberi razgovor na lijevoj ploči i upotrijebite ikone na vrhu za filtriranje prema datumskom rasponu, prikaz privitaka itd.

Korak # 7. U okviru za razgovor možete odabrati izvezite cijeli chat. Ili možete odabrati određene oblačiće poruka za izvoz.

Korak # 8. Na dnu zaslona postoji opcija za Izvezi sve razgovore.

Možete odabrati izvoz tekstualnih poruka iz sigurnosne kopije iPhonea u različite formate datoteka kao što su PDF, TXT ili CSV. Najbolje od svega je što je ovaj alat besplatan za isprobavanje.

Ipak, za daljnju upotrebu, morat ćete kupiti proizvod za $39.99 s macroplant.com

Postoje i neki drugi alati koji također omogućuju izdvajanje tekstualnih poruka iz iPhone sigurnosne kopije. Pogledajmo.

Najbolji alati za izvoz poruka s iPhonea u 2020

# 1. iBackup Viewer

Besplatna verzija programa iBackup Viewer omogućuje vam izvoz poruka i kontakata u PDF datoteke. Podržava i spremanje fotografija i videozapisa iz poruka.

Za naprednu funkcionalnost možete dobiti verziju Pro koja vam omogućuje spremanje poruka kao txt ili csv datoteke. Podržava i spremanje poruka s WhatsAppa, kao i bilješki i fotografija. Izvrstan sve-u-jednom alat za oporavak sigurnosne kopije.

Cijena: $39.95

Kupi sada

# 2. PhoneView

Pregledajte, izvezite i ispišite sve svoje iPhone poruke, WhatsApp poruke i druge podatke pomoću PhoneView. Možete vidjeti i pretraživati ​​svoje tekstove, uključujući slike i video poruke, čak i kada vaš iPhone nije povezan s vašim Macom.

Nadalje, ovaj alat omogućuje izvoz poruka u PDF datoteke. Sadrži puno sjajnih značajki poput automatskih sigurnosnih kopija vaših poruka kad god se otkrije vaš iPhone, plus pristup vašim govornim porukama i zapisniku poziva.

Cijena: $29.95

Kupi sada

# 3. CopyTrans kontakti

Pomoću ovog korisnog alata spremite i napravite sigurnosnu kopiju razgovora iMessages, WhatsApp, Viber i Line. Slično ostalim mogućnostima, također izdvaja sve privitke poput fotografija, videozapisa, GIF-ova, glasovnih poruka i još mnogo toga.

Radi vaše udobnosti možete izvoziti poruke u različite formate kao što su PDF, Word, Excel, obični tekst, CSV ili HTML. To olakšava čitanje, ispis i dijeljenje tih razgovora u bilo kojem trenutku.

Cijena: $19.99

Kupi sada

Sumirati

Nadamo se da će ovo pojasniti kako možete spremiti ili izvući poruke iz sigurnosne kopije iPhonea na računalo. Javite nam u komentarima ispod koji ste alat odlučili koristiti.

Možda biste htjeli zaviriti u:

  • Kako izvesti zdravstvene podatke sa svog iPhonea
  • Kako spremiti audio poruke na iPhone i iPad
  • 3 načina za brisanje više fotografija i privitaka iMessage
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found