Blog

Kako upariti Bluetooth slušalice s Apple Watchom

Apple Watch možete povezati s Bluetooth slušalicama ili zvučnicima kako biste slušali omiljenu glazbu u visokom stereo zvuku. Postupak uparivanja Apple Watcha s bilo kojim Bluetooth priborom prilično je jednostavan. Dakle, kupili ste vrhunske bežične slušalice i željeli ste ih povezati sa svojim satom? Slijedite ove brze korake da to napravite!

 • Koje slušalice rade s Apple Watchom?
 • Kako upariti Bluetooth slušalice ili zvučnik na Apple Watchu
 • Kako prekinuti uparivanje Bluetooth uređaja s Apple Watchom

Koje slušalice rade s Apple Watchom?

Apple Watch podržava bilo koje slušalice s Bluetoothom 4.0 ili Appleovim čipom W-serije, kao što su AirPods i Beats proizvodi. Dakle, vaš uređaj neće otkriti uređaje koji koriste starije Bluetooth tehnologije ili možda neće raditi dobro. Da bismo vam olakšali stvar, kurirali smo neke od najboljih slušalica za Apple Watch iz kojih možete odabrati svoj izbor.

Kako upariti Bluetooth slušalice na Apple Watchu

 1. Staviti Bluetooth slušalice u načinu uparivanja. To možete učiniti pritiskom i držanjem tipke za napajanje nekoliko sekundi na slušalicama
 2. Ići Postavke na vašem Apple Watchu
 3. Dodirnite Bluetooth.
 4. Sat će sada tražiti uređaje u blizini. Jednom kada vidite svoj Naziv Bluetooth slušalica, dodirnite je za započinjanje uparivanja.

Nakon što se Bluetooth slušalice povežu, možete početi slušati glazbu ili drugi zvuk na svom Apple Watchu. Ovaj je postupak još jednostavniji ako imate bilo koji Appleov AirPods.

Sjajna vijest je da nakon što postavite AirPods s iPhoneom, oni se automatski povežu s vašim Apple Watchom. Tako možete slušati zvuk s bilo kojeg uređaja bez ponavljanja postupka uparivanja. Prilično povoljno!

Kako prekinuti uparivanje Bluetooth uređaja s Apple Watchom

 1. Ići Postavke na pametnom satu
 2. Dodirnite Bluetooth.
 3. Sada trebate dodirnuti "Ja" dugmepored naziva uređaja koje želite rasparati
 4. Napokon, morate tapkati Zaboravi uređaj.

Sada će vaše slušalice ili zvučnici biti upareni s vašim Apple Watchom, a morat ćete ih ponovo povezati kada ga budete htjeli koristiti u budućnosti.

Sumirati

Jednostavno je povezati svoj Apple Watch s Bluetooth uređajima poput slušalica ili zvučnika. To olakšava slušanje glazbe ili čak audio knjiga i podcastova sa zapešća.

Tražite li još savjeta i trikova za Apple Watch? Javite nam u komentarima ispod.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found