Blog

Najbolje CRM aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Upravljanje odnosima s kupcima pragmatična je praksa koja pokreće budući rast. To se radi sveobuhvatnim planiranjem i pravim pristupom. Tijekom dugog i zanimljivog procesa upravljanja svojim kupcima morate biti unaprijed spremni kako biste maksimalno iskoristili svaku priliku koja vam se ukaže. Iako postoje različiti načini za održavanje zdravog odnosa s kupcima, dobro dizajnirane aplikacije mogu mu pružiti nevjerojatnu praktičnost. Postrojili smo najbolje aplikacije za iPhone i iPad CRM tako da možete odabrati najučinkovitiju aplikaciju za povećanje produktivnosti.

 1. Zendesk Prodaja
 2. Dnevnik kontakata CRM
 3. Zoho CRM
 4. Okretan
 5. Salesmate - Sales CRM
 6. Salesforce pristigla pošta
 7. Microsoft Dynamics CRM
 8. Uvidno CRM
 9. OnePageCRM
 10. Kontaktno
 11. Kapsula CRM

1. Zendesk Prodaja

Osnovna CRM i aplikacija za praćenje prodaje omogućuju vam upravljanje kontaktima, praćenje prodaje i stvaranje zadataka s velikom udobnošću. Promjene možete brzo sinkronizirati s oblakom kako bi bile potpuno zaštićene.

Pomaže vam u efikasnom prikupljanju informacija tijekom ili nakon sastanka bez preduzimanja dugih koraka.

Možete dodati zadatke i podsjetnike kako biste uvijek bili na zadatku i nikada ne zakasnili. Korištenjem geolokacije omogućuje vam vizualizaciju kupca na karti. Osim toga, možete prijavljivati ​​pozive s klijentima, pregledavati najnovija ažuriranja svojih kolega i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. CRM Journal Journal

Contacts Journal CRM osmišljen je kako bi besprijekorno riješio vaše aktivnosti u upravljanju odnosima s kupcima. Možete stvoriti privatne kontakte i privatne grupe kako biste držali informacije odvojenim i ne dopuštate da se miješaju s vašim osobnim. Također možete nazvati, poslati SMS ili čak poslati e-poštu kontaktima izravno iz aplikacije.

Dokumente možete jednostavno priložiti kontaktima putem Wi-Fi mreže. Da biste unijeli neki osobni dodir, također možete stvoriti prilagođena polja i priložiti prilagođene podatke svakom kontaktu. Da biste bili informirani o predstojećim zadacima, možete dodati upozorenja u Centar za obavijesti.

Korištenjem Dropboxa možete prenositi podatke između iPhonea i iPada. Djeluje čak i offline.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Zoho CRM

Zoho CRM olakšava vam upravljanje, uređivanje, pregled i stvaranje i brisanje kontakata. Ima vrlo značajnu funkciju pretraživanja koja vam pomaže da lako saznate sve potrebne informacije o svojim kupcima.

Možete dodati ili izmijeniti podatke o kupcu čak i izvan mreže. Pruža vam mogućnost poziva klijenata izravno iz aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. okretan

Nimble vam pomaže u stvaranju izvrsnog odnosa sa svojim kupcima na neke pametne načine. Omogućuje vam prikupljanje svih potrebnih informacija, poput podataka o kontaktima, uvida, e-pošte i još mnogo toga na jednom mjestu, tako da ih možete lako doći.

Ova je aplikacija opremljena za pružanje uvida o vašim kontaktima, uzajamnom interesu, zajedničkim strastima i puno drugih važnih stvari zahvaljujući ponajviše svojoj mogućnosti pretraživanja weba i društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Salesmate - Sales CRM

Evo sveobuhvatne CRM aplikacije koja olakšava upravljanje vašim prodajnim postupkom i udobnošću vašeg iPhonea ili iPada. Prvenstveno vam pomaže da steknete kontrolu nad prodajnim rezultatima usredotočujući se na sve prave kontakte kako biste potaknuli rast poslovanja.

Nadalje, može se pohvaliti mnogim korisnim značajkama poput dvosmjerne sinkronizacije e-pošte, pronalaženja vaših obližnjih kontakata, sveobuhvatnih informacija o vašim potencijalnim klijentima i još mnogo toga. Dizajniran je kao pratilac web-aplikacije Salesmate CRM i podržava integraciju s preko 600+ nezavisnih aplikacija, uključujući Google Apps.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Salesforce pristigla pošta

Što se tiče pružanja pojednostavljenog korisničkog iskustva, "Salesforce Inbox" korak je ispred ostalih. Korištenjem umjetne inteligencije pomaže vam pametno prodavati proizvode.

Također sugerira daljnja praćenja e-pošte kako ne biste propustili unovčiti važne ponude. Inbox automatizira administrativne zadatke kako bi prodajnim predstavnicima pomogao da se u potpunosti koncentriraju na prodaju i iskoriste svaku priliku koja im se ukaže.

Također ćete otkriti ključne uvide u sastanke kupaca. Štoviše, Inbox je kompatibilan s više usluga poput Sales Cloud, Service Cloud, SalesforceIQ CRM i Force.com.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM osmišljen je kako bi vam pomogao da na najlakši mogući način budete u tijeku s podacima o svojim klijentima. Omogućuje vam da se unaprijed pripremite za svaki sastanak. Pomoću nje možete ugodno ažurirati bilješke, zadatke, kontakte, račune i potencijalne kupce.

U samo nekoliko koraka možete brzo unijeti podatke o kupcima, pratiti napredak, lako pristupiti svojim računima, kontaktima i još mnogo toga s nadzorne ploče.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Uvidno CRM

Insightly CRM pametno je dizajniran da precizno izvrši dodijeljeni zadatak. Ova aplikacija omogućuje vam pozive, e-poštu, tekstualne poruke i mapiranje vaših zajedničkih kontakata. Možete s lakoćom upravljati kontaktima, projektima i pregledavati e-poštu koju dijele drugi u timu.

Možete se prijaviti za besplatan iznos do 3 korisnika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. OnePageCRM

OnePageCRM jednostavan je alat za pretvaranje prodaje u jednostavan popis obveza. Jednostavno korisničko sučelje omogućuje prodavačima da upravljaju svojim kontaktima, prodajom, popisima obveza, zapisuju pozive i stvaraju nove zadatke. OnePageCRM također možete integrirati s MailChimp, Unbounce, Wufoo, Skype, Evernote, Google Apps, Scout za pomoć i Zapier kako biste to iskoristili na najbolji mogući način.

To je profesionalna aplikacija s izvrsnim značajkama produktivnosti koja zapravo pomaže. Aplikacija je besplatna za preuzimanje i korištenje. Međutim, za početak ćete morati imati OnePageCRM račun.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Kontaktno

Kontaktno je vrlo precizno u načinu funkcioniranja. Omogućuje vam organiziranje mreže u segmente s prilagođenim automatskim podsjetnicima za praćenje. Nevjerojatno brzo možete izvršavati zadatke, slati daljnje radnje i ponovno skupljati kontakte. Ova aplikacija može biti korisna samo ako je želite za ograničenu upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. CRM kapsule

Kapsula CRM vrlo je jednostavna za upotrebu. Ova aplikacija omogućuje vam upućivanje poziva ili e-poštu izravno s profila kontakta. Na mapi možete vidjeti lokaciju kontakta; pogledajte povijest e-pošte i bilješke o kontaktu.

Omogućuje vam praćenje prodajnih mogućnosti. Štoviše, možete stvoriti i dodijeliti daljnje zadatke, ovisno o zahtjevima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je vaš odabir?

Dakle, koji ste odabrali za pojačavanje vaše produktivnosti? Je li to lagana CRM aplikacija ili ona koja je potpuno opremljena? Javite nam njegovo ime.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima
 • Najbolje ERP aplikacije za iPad
 • IPhone aplikacije za čitanje posjetnica
 • Najbolje prezentacijske aplikacije za iPhone