Blog

WinX HD Video Converter Deluxe

Snimanje 4K videozapisa pomoću vašeg iPhonea nije velika stvar. Prava je muka uređivanje tog videozapisa kako bi bili privlačni vašim gledateljima. Dostupni su mnogi vrhunski alati i softver, ali svi su oni uglavnom za profesionalce i treba im godinama da ih savladaju.

Rješenje ovog problema je WinX HD Video Converter koji vam omogućuje pretvorbu, izrezivanje, kopiranje, obrezivanje i uređivanje 4K video zapisa s lakoćom. Vjeruj mi; nećete trebati završiti tečaj za uređivanje videozapisa da biste započeli s alatom. Jednostavan je za upotrebu, a dostupan je za Windows kao i za Mac.

Prije nego što prijeđete na kupnju, svakako pročitajte ovaj pregled i shvatite kako to funkcionira. Također, darivanje je dostupno ograničeno vrijeme. Dakle, prođite kroz sve njegove značajke, a zatim odlučite hoćete li ga kupiti ili dobiti besplatno putem darivanja.

WinX HD Video Converter Deluxe - pregled

Uređivanje videozapisa

Nakon što ste svoj 4K video snimili pomoću iPhonea ili bilo koje druge kamere, možete ga uvesti na svoj Mac ili Windows i zatim ga otvoriti u WinX HD Video Converteru. Zahvaljujući GPU ubrzanju razine 3, pretvaranje 4K video zapisa je izuzetno brzo.

Možete i obrezati videozapis ili ga obrezati prema vašim željama. Također, možete dodati vodeni žig i titlove. Zvuči previše tehnički? Budite sigurni da su sve ove značajke lako dostupne i da im nije potrebno tehničko znanje. Ako znate koristiti miš ili trackpad, dobro je krenuti.

Za svaki slučaj ako imate više videozapisa, također ih možete spojiti i zatim urediti kako biste stvorili izvrstan i zanimljiv videozapis za svoje sljedbenike na društvenim mrežama.

Snimanje s fotoaparata

WinX HD Video Converter ima ugrađenu značajku za korištenje vaše web kamere kao uređaja za snimanje. Ako je na vaše računalo ili Mac priključena USB web kamera, možete i to koristiti. Ovo je jedna od korisnih značajki za ljude koji rade videozapise s vodičima za YouTube.

Neće vam trebati drugačiji dodaci poput stativa, digitalnog fotoaparata, osvjetljenja itd. Možete koristiti ugrađenu web kameru prijenosnog računala. Također vam nije potreban zaseban softver za snimanje i uređivanje. Sve se može izravno iz WinX HD Video Convertera.

Preuzmite videozapise

Ovaj je trend prilično tražen u današnje vrijeme kada kreator videa spoji svoj video s postojećim. Dva se videozapisa plaćaju uporedo za referencu. Svi znamo da je na raspolaganju mnogo internetskih alata za preuzimanje videozapisa. Ali zašto koristiti one kada dobijete puno više od ugrađenih značajki WinX HD Video Convertera?

Sve što trebate učiniti je zalijepiti video vezu u alat i kliknuti Analiziraj. Za manje od minute dobit ćete popis dostupne razlučivosti za taj videozapis. Odaberite onu koju želite preuzeti i kliknite gumb Preuzmi.

Ugrađeni snimač zaslona

Ova je značajka uglavnom za ljude koji stvaraju videozapise s vodičima za svoju publiku. Uz pomoć WinX HD Video Convertera nećete trebati preuzeti zasebni snimač zaslona. Možete koristiti ugrađenu značajku ovog softvera.

I ne samo to, možete postaviti brzinu kadrova, smanjiti veličinu snimanja da biste odabrali samo aktivni prozor, postavili zadani uređaj za snimanje zvuka ili potpuno isključili snimanje zvuka. Povrh toga, možete postaviti bilježenje klikova mišem, što je vrlo korisno da gledatelji znaju kako raditi određene stvari.

Podrška za razlučivost i format

WinX HD Video Converter podržava gotovo sve video formate. Što se tiče rezolucije, podržava sve 4K videozapise. Povrh toga, bilo koji 4K video zapis (MKV / HEVC / H.265 / M2TS) snimljen GoPro, DJI, DSLR uređajima, iPhone X ili Android uređajima možete pretvoriti u MP4, H.264, HEVC, MOV, AVI, MKV, WMV, MP3 i drugi više od 200 formata.

Jedna od najboljih stvari je da također možete komprimirati velike 4K video zapise na 1080P / 720P videozapise radi lakšeg pohranjivanja. Kao bonus možete preuzeti 4K video i napraviti njegovu prezentaciju fotografija.

Cijene i dijeljenje

Do sada morate biti svjesni da tako moćan softver neće biti dostupan besplatno. Međutim, događa se dijeljenje dok ovo pišemo. Dijeljena verzija otključava sve plaćene značajke za cijeli život. Jedino ograničenje je da nećete dobiti buduća ažuriranja ili značajke. Da biste sudjelovali u darivanju, kliknite ovu vezu i slijedite upute.

Ako želite primati buduća ažuriranja, morat ćete kupiti verziju koja se plaća. Koštat ćete vas 29,95 USD za doživotnu licencu i doživotne nadogradnje. Uspoređujući značajke s cijenom, krađa je.

  • Kupite ga za Windows
  • Kupite ga za Mac

Odjava

Prvo, samo su tekst, slike i GIF-ovi vladali društvenim mrežama. No u posljednje vrijeme dolazi do eksponencijalnog porasta video sadržaja. To je uglavnom zbog poboljšane kamere na pametnim telefonima i aplikacijama poput YouTubea i TikTok-a koja je stvaranje i prijenos video sadržaja učinila prilično jednostavnim. Ako želite biti ispred svoje krivulje, trebaju vam alati poput WinX HD Video Converter za stvaranje zanimljivog video sadržaja. To je sve narode!

Koju aplikaciju ili softver koristite za uređivanje ili pretvaranje videozapisa? Jeste li isprobali WinX HD Video Converter? Podijelite svoje misli u komentarima i ne zaboravite se povezati s nama na Facebooku, Twitteru i Telegramu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found