Blog

Najbolje zaštitne maske za zaslon iPhone 6 / 6s u 2021. godini

Iako su iPhone 6 / iPhone 6s dobili neke stvarne tehnološke značajke "izvan svijeta", njegova je popularnost povećana od zračno hlađenih konferencijskih dvorana do naftnih polja i ratnih fronta. Od sada, za zaštitu zaslona od neželjenih ogrebotina i udaraca, tanki obični list nije dovoljan.

1. MAXBOOST

Generički proizvod s 99,9% HD stakla pruža vam jasan, neprekinuti pristup dodirnom zaslonu. Instalacija je vrlo jednostavna. Postupak instalacije je šetnja kolačem. Držeći ogrebotine i udarce na uvali, odbija i vodu i ulje. Dodir na zaslonu bit će zaštićen i neće biti blokiran staklom osjetljivim na dodir.

USP: Balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

2. Supershieldz

Supershieldz je poznata marka koja se bavi zaštitom zaslona za iPhone. Ovaj zaštitnik zaslona od kaljenog stakla nudi više značajki. Ovaj film izrađen je od najkvalitetnijeg kaljenog stakla s ljepilom bez mjehurića. Zaštitu možete jednostavno instalirati bez ikakvih oblačića na zaslonu.

Zaštita od tvrdoće od 0,3 mm 0H je protiv ogrebotina i otisaka prstiju, zahvaljujući hidrofobnim i oleofobnim premazima koji sprečavaju ostatke znoja i ulja. Uživajte u čistoći od 99,99% HD i osjetite originalno iskustvo dodira svaki put kad komunicirate s telefonom.

USP: Izvorno iskustvo dodira

Pogledajte na Amazonu

3. JETECH

Ne postoji kompromis s kvalitetom kada je u pitanju osiguranje "fronte". Idete li na posao ili na zabavu? Staklo debljine .33 mm čini vaš prednji zaslon sigurnim. Stakleni je poklopac oblikovan precizno kako bi odgovarao oblinama vašeg iPhonea.

Štitnik zaslona čuvat će graciozno prašinu i otiske prstiju. Dakle, koristite iPhone kako želite, samo prvo nabavite pravu zaštitu.

USP: Zaobljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

4. iCarez

Što ako imate štit koji se čak može žrtvovati da zaštiti svoj telefon? Zaštita od 9H osigurava NULE ogrebotine ili modrice. Kaljeno staklo .33 sprema sve vrste pogodaka, udaraca i padova.

Tvrdoća nigdje ne utječe na jasnoću i osjetljivost vašeg iPhonea na dodir. Čini se samo savršenim zaštitnim paketom, zar ne?

USP: Suha primjena

Pogledajte na Amazonu

5. Teorija moći

Power Theory dizajnirao je vrhunsku zaštitu za zaslon od kaljenog stakla za vaše iPhone 6 i iPhone 6s. Marka je koristila visokokvalitetno japansko kaljeno staklo Asahi kako bi zaštitilo zaslon vašeg telefona od prljavštine, ogrebotina i pukotina.

Koristite instalacijski komplet teorije snage i dobit ćete savršeno poravnanje bez mjehurića. Da bi se postigla bolja transparentnost, Power Theory koristi super tanko staklo koje je izrađeno od tvrdog stakla ocijenjenog 9H. Dakle, zaštitnik zaslona štiti vaš iPhone zaslon i pruža izvrsno iskustvo gledanja.

USP: 3D osjetljivost zaslona osjetljivog na dodir

Pogledajte na Amazonu

6. Gospodin Štit

Zaštite zaslona ne bi trebale biti moderne ili lijepe. Međutim, gospodin Shield je usrdno pokušao dati malo ljepote laserskom preciznošću. Kaljeno staklo je polirano i ima zaobljene rubove koji ne pokrivaju 100% zaslona vašeg telefona.

Za preciznost zaslona osjetljivog na dodir i 99,99% HD jasnoće, gospodin Shield upotrijebio je balističko staklo. Nabavite tri komada zaštitnika zaslona od kaljenog stakla za iPhone 6 i iPhone 6s kako biste zaštitili osjetljivi zaslon osjetljiv na dodir na telefonu.

USP: HD Prozirno balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

7. LK

LK koristi tehnologiju dvostruke obrane koja omogućuje jednostavno i precizno poravnavanje i ugradnju. LK-ovo doživotno zamjensko jamstvo pokreće ovu 3D zaštitu zaslona s dodirima. LK je upotrijebio oleofobni premaz najvišeg stupnja kako bi spriječio otiske prstiju i ulja. Njegovo 9H kaljeno staklo štiti zaslon vašeg telefona od ogrebotina i rasprsnuća.

Za precizno uklapanje LK je upotrijebio kaljeno staklo laserski izrezanog zaobljenih rubova. Doživite vrhunsku HD jasnoću i preciznost zaslona osjetljivog na dodir uz LK-ov zaslon iPhone 6s.

USP: Tehnologija dvostruke obrane

Pogledajte na Amazonu

8. RKINC

Značajna značajka zaštitnika zaslona RKINC stakla je 3D kompatibilnost na dodir. Apple je predstavio 3D dodir s iPhoneom 6s i 6s Plus, pa stoga zaštita zaslona s 3D Touch kompatibilnošću može biti savršena dodatna oprema.

Zaštita zaslona izuzetno je tanka s samo 0,3 mm debljine, ali obećava potpunu kompatibilnost s osjetljivošću na dodir. RKINC je izradio ovaj elastični štitnik zaslona s tvrdoćom od 9H i oleofobnim premazom kako bi smanjio otiske prstiju.

USP: Pouzdan i izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

9. Ailun

Ailun je proizveo 0,33 mm zaštitnu masku od kaljenog stakla za vaš iPhone. Ovaj zaštitni zaslon prilagođen kućištu ima zaobljeni rub 2.5D, koji je izvrsno uglačan i laserski izrezan za jednostavnu instalaciju. 99,99% preciznosti zaslona osjetljivog na dodir pruža nevjerojatno korisničko iskustvo; hidrofobni i oleofobni premaz sprječava mrlje od znoja i ulja na zaslonu vašeg telefona.

Među ostalim zapaženim značajkama Ailunove zaštite zaslona, ​​estetski dizajn i uglačani rubovi. Da bi poboljšao trajnost, Ailun je polirao film izuzetno precizno.

USP: Izuzetno uglačano

Pogledajte na Amazonu

10. ZAGG

ZAGG je napravio nevidljivi zaštitnik zaslona od kaljenog stakla i nitko ne zna da na vašem iPhoneu 6 ili iPhoneu 6s postoji film. Jasnoća je prirodni ishod kada za svoj iPhone imate nevidljivi štitnik zaslona.

Izrazito tanko staklo od 0,4 mm jednostavno se postavlja na osjetljivi zaslon osjetljiv na dodir. Nakon što se film postavi, osjetit ćete glatku i poliranu površinu; voljeli biste maziti prste na dodirnom zaslonu.

USP: Izuzetno glatka površina

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Štitnik zaslona trebao bi biti sljedeća stvar koju biste trebali kupiti kad pametni telefon držite u rukama. To je koža ekrana vašeg telefona. Za svoj iPhone 6s obavezno kupite štitnik zaslona koji je kompatibilan sa značajkom 3D Touch.

Koja je tvoja mantra za zaštitu zaslona?

Možda biste željeli uputiti:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6 / 6s
  • Kućišta odbojnika za iPhone 6 / 6s
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 6 / 6s