Blog

Najbolje aplikacije za dostavu hrane za iPhone i iPad u 2021. godini

Potrebni su određeni napori i puno vremena da biste izašli na večeru sa svojim voljenima. Vikendom su vaši omiljeni prehrambeni zglobovi preplavljeni gladnim dušama. Kad se smjestite na stol za večeru, vašeg omiljenog jela ponestalo je. Jao! Željeli biste posjetiti obližnju vožnju. Ali s obzirom na promet od branika do branika tijekom vikenda, vaša ideja nikad nema klimanja glavom. Pa kako utažiti apetit? Možete koristiti neke od najboljih aplikacija za dostavu hrane za iPhone i iPad.

# 1. Crtica vrata

DoorDash ima dvije impresivne značajke: preko 110 000 posluženih na više od 800 lokacija. Bez obzira slavite li rođendan u parku ili samo usamljeni kod kuće, DoorDash hranu dostavlja u Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Ne postoji ograničenje minimalnog iznosa; možete slati narudžbe koliko god želite. Apple Pay ili druge kreditne kartice možete koristiti za plaćanje hrane.

preuzimanje datoteka

#2. Uber Jede

Nakon uspješnog poslovanja s aplikacijama za vožnju, Uber Eats logično je proširenje tvrtke Uber Technologies. Aplikacija za dostavu hrane dostupna je u mnogim zemljama na karti svijeta. Čak i ako niste u svom rodnom gradu ili državi, možete se osloniti na usluge Uber Eatsa.

Ova je aplikacija uspjela ponovno pridobiti povjerenje korisnika nakon Uber-ove vožnje vozilom.

preuzimanje datoteka

# 3. Grubhub

Za razliku od ostalih aplikacija za dostavu hrane, Grubhub ne naplaćuje nikakve skrivene troškove. Dakle, kada naručite hranu, znate koliko morate platiti. Dakle, možete držati gotovinu spremnom (ako ne želite koristiti kreditnu karticu ili Apple Pay) kad je hrana pred vratima.

Praćenje narudžbi u stvarnom vremenu omogućuje vam da pripremite jelo za svoju obitelj ili goste. Grubhub čini vaše redoslijede vrlo jednostavnim; slavinom možete preurediti svoja omiljena jela.

preuzimanje datoteka

# 4. Besprijekorno

Značajna značajka koja izdvaja Seamless od ostalih je predbilježba. Da, sljedeći obrok možete unaprijed naručiti do četiri dana unaprijed. Ova značajka omogućuje vam da izvršite sve pripreme za rođendanski udarac u svojoj obitelji.

Express Reorder pomaže vam da brže rasporedite svoje omiljene obroke. Primajte ažuriranja o isporuci narudžbi na telefon kako biste pratili hranu.

preuzimanje datoteka

# 5. Cviliti

Yelp je vaš savršen partner za jelo, piće, kupovinu i opuštanje u vašem gradu. Kada se u vašem području otvori novi restoran, Yelp ga dodaje na popis kako biste mogli probati nešto novo.

Aplikacija vam nudi razne filtre za pretraživanje restorana po cijeni, lokacijama, otvorenim sada i drugima. Osim restorana, u blizini možete pronaći i lječilišta, masaže i salone.

preuzimanje datoteka

# 6. Milost

Dobra hrana i dobro vino isporučeno na vašem pragu. A ako vam ovo nije dovoljno, Favor također može dostaviti namirnice. Povrh svega, sve dobivate u roku od sat vremena.

Sa sjedištem u Teksasu, aplikacija nudi najbolji izbor piva i vina iz H-E-B bez ikakve naknade. Da bi vam pružio personaliziraniju uslugu, Favor omogućuje slanje tekstnih poruka trkačima po papirnati ručnik ili kečap.

preuzimanje datoteka

# 7. Poštari

Postmates je aktivan u više od 2900 gradova Sjedinjenih Država i Meksika. Za najbržu dostavu hrane aplikacija uzima u obzir vrijeme i udaljenost, a zatim zadatak dodijeli najboljem mogućem poštaru.

Uočljiva značajka ove aplikacije je Postmates Unlimited. Jednom kada se pridružite ovom planu, možete uživati ​​u besplatnoj dostavi za narudžbe veće od 15 USD. Nakon prijave za godišnji plan možete ostvariti popust od 20%.

preuzimanje datoteka

# 8. BeyondMenu

BeyondMenu je raširio svoja krila po cijeloj zemlji i stoga ovu aplikaciju možete koristiti gdje god krenete. Na BeyondMenu su na tisuće različitih restorana, a ovaj impresivan popis nudi raznoliku hranu.

preuzimanje datoteka

# 9. Delivery.com

Delivery.com nadilazi izbornik. Možete naručiti hranu, vino, namirnice, pa čak i rublje. Iznenađujuće je znati da aplikacija šalje svoje trkače na odvoz rublja; bilo što za kupce.

Kao i Grubhub i Seamless, Delivery.com ne naplaćuje nikakve naknade za svoje usluge. Svakom dostavom hrane možete zaraditi bodove za dostavu.

preuzimanje datoteka

# 10. Ritual

Ritual vas nikad ne tjera da čekate hranu. Kad ste gladni, trebate uslugu brze dostave hrane, a Ritual samo radi posao. Sa svakom narudžbom hrane možete osvojiti nagrade koje možete koristiti u najboljim restoranima i kafićima.

Za poneti, Ritual vam omogućuje naručivanje iz aplikacije i preuzimanje svježe hrane i pića. Aplikacija vas obavještava kada trebate krenuti po prijevoz.

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Završavati…

Kako sve više i više ljudi ne voli večerati, aplikacije za dostavu hrane rade prekovremeno kako bi zadovoljile sve veće zahtjeve. Međutim, oni ne čine nikakav kompromis s tim sve većim opterećenjem. Možete koristiti bilo koju od gore navedenih aplikacija za naručivanje raskošne hrane koja vam se dostavlja na vrata.

Ne propustite:

  • Najbolje iPad aplikacije za učitelje
  • Fitness aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje iOS aplikacije za upravljanje timovima
  • Aplikacije za fotografiranje hrane za iPhone i iPad

Koju biste aplikaciju za dostavu hrane voljeli koristiti na iPhoneu ili iPadu? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found