Blog

Kako dodati prilagođenu poruku zaključanog zaslona na Macu

Na Mac možete prikazati prilagođene poruke zaključanog zaslona. Postoje razne aplikacije trećih strana koje vam omogućuju dodavanje prilagođenih poruka zaključanog zaslona u vaš MacOS. Međutim, to možete učiniti bez preuzimanja bilo koje aplikacije.

Mac prilagođene poruke imaju dovoljno prostora za informativne poruke zaključanog zaslona bez ograničenja broja riječi. Sama poruka može biti bilo što: poruka da vam vrate ukradeni Mac ili bilo kakve informacije za gostujuće korisnike.

Kako dodati prilagođenu poruku na zaključani zaslon Mac

Korak 1. Na vašem Macu kliknite na Ikona Apple a zatim odaberite Postavke sustava iz izbornika.

Korak 2. Kliknite na Sigurnost i privatnost iz prvog reda opcija.

Korak # 3. Sad jesi Kartica Općenito. Klikni na ikona brave od dna. Ako ste postavili lozinku za zaključani zaslon, to trebate unesite lozinku kako bi mogao napraviti promjene.

Korak # 4. Zatim kliknite na potvrdni okvir koji glasi: Prikažite poruku kad je zaslon zaključan. Sada kliknite na “Postavi zaključanu poruku.”

Korak # 5.Sada možete postaviti poruku da se prikazuje na zaključanom zaslonu. Upišite svoju poruku u tekstualno polje koje će se pojaviti. Nakon što je poruka otkucana, kliknite na u redu dugme.

Napustite prozor i možete zaključati Mac kako biste provjerili je li ili nije poruka se pojavljuje na zaključanom Mac zaslonu.

Ako želite ukloniti ili promijeniti tekst, slijedite gornje korake.

To je to!

Sumirati…

Appleovi proizvodi dolaze s jačim sigurnosnim značajkama, pa je mala šansa da vaš Mac bude ukraden. Međutim, ova značajka je korisna kada dva korisnika rade jedan za drugim na istom Macu. Prvi korisnik može ostaviti poruku drugom korisniku, koji je može pročitati i raditi u skladu s tim.

Povezane objave:

  • Kako zaštititi PDF datoteke lozinkom na Macu
  • Kako promijeniti raspored tipkovnice na Macu
  • Savjeti za stručnu upotrebu aplikacije Apple Notes na Macu

Želite li dodati prilagođenu poruku na zaključani zaslon Maca? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found