Blog

Kako podijeliti audio s dva AirPoda u iOS-u 13

Na iPhoneu možete s prijateljima podijeliti bilo što, ali ne i glazbu. To je sada prošlost! Uz iOS 13, Apple je predstavio značajku koja pomaže korisnicima da dijele zvuk s dva AirPoda. Iako Apple uključuje ovu funkciju dvostrukog povezivanja (dva para AirPoda možete povezati jednim iPhoneom) u iOS 13, Android korisnici su već iskusili ovu zabavu. Želite podijeliti zvuk s dva AirPoda?

Značajke iOS-a 13 vjerojatno su najpopularnije do danas. Spajanje dviju Bluetooth slušalica s jednim iPhoneom izdvaja se iz mase. Ljudi sada ne trebaju koristiti razdjelnik slušalica za dijeljenje zvuka između dva ili više korisnika. Za dva korisnika tako je nevjerojatno slušati isti sadržaj s jednog uređaja. Slijedite kako biste saznali kako funkcionira ova značajka !.

Kako upariti dva seta AirPod-a s jednim iOS uređajem u iOS-u 13

Svoj iPhone ili iPad možete koristiti za slušanje zvuka na dva različita seta AirPoda. Osim AirPodsa, ova značajka dvostrukog dijeljenja radi i na PowerBeats Pro.

Postoje dvije metode za dijeljenje zvuka na iOS-u 13. Apple je pokazao metodu zasnovanu na blizini u svom WWDC 2019 događaju. Ova je metoda jednostavna jer jedan uređaj trebate približiti drugom; pojavi se kartica koja traži od vas da podijelite zvuk.

Međutim, ova metoda ne podržava uvijek prvu beta verziju iOS-a 13. Bez brige; postoji druga metoda koja vam može pomoći povezati dva seta AirPods-a ili PowerBeats Pro-a na jedan iPhone ili iPad.

Korak 1. Uzmi svoj iPhone s kojim ste već uparili set AirPodova.

Korak 2. Zatim pokrenite Aplikacija Postavke na svom iOS uređaju i dodirnite Bluetooth opcija.

Korak # 3. Na drugom setu AirPods-a, pritisnite i držite tipku za uparivanje (nalazi se na stražnjoj strani kućišta za punjenje).

Korak # 4. Na popisu će se pojaviti vaš drugi set AirPodova; sad tapnite na to drugi set AirPodova.

Dalje, možete osigurati da su oba seta AirPod-a spojena na popisu uređaja.

Podignite ili spustite AirPlay izbornik, i trebali biste vidjeti dvaspojeni skupovi AirPodova sa svojim iPhoneom ili iPadom. I da, oba kompleta trebala bi s vašeg uređaja slati isti zvuk.

To je to!

Sumirati.

Prema Appleu, ova bi značajka trebala raditi na iPhoneu 8 i novijim verzijama, te iPad Pro 12,9 ″ druge generacije i novije, iPad Pro 11 ″, iPad Pro 10,5 ″, iPad pete generacije, iPad Air treće generacije, iPad mini pete generacije , i iPod touch sedme generacije.

Povezane objave:

  • Kako ažurirati instalirane aplikacije u iOS-u i iPadOS-u
  • Poništi i ponovi pomoću gesta u iPadOS-u
  • Kako pomoću miša s iPadom iskoristiti sve prednosti
  • 20 Super cool iOS 13 i iPadOS 13 skrivene značajke

Želite li povezati dva seta AirPods-a ili PowerBeats Pro-a na jedan iOS uređaj? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.