Blog

Kako spojiti Xbox One ili PS5 / PS4 kontroler na iPhone i Apple TV

Jeste li ljubitelj igara i pokušavate li povezati svoj Xbox One ili PS5 kontroler sa svojim iPhoneom, iPadom ili Apple TV-om? Iako je PS5 relativno novo predstavljanje, povezivanje je puno jednostavnije i slično je PS4 Controlleru. Međutim, malo se korisnika suočilo s pogreškama pri povezivanju s Apple uređajem. Nastavite se pomicati kako biste uspješno uparili svoj Xbox One ili PS5 kontroler s uređajem.

 • Kako mogu povezati Xbox One kontroler s iPhoneom?
 • Kako mogu spojiti PS5 ili PS4 kontroler na iPhone?

Kako mogu povezati Xbox One kontroler s iPhoneom?

 1. Prvo uključite svoj Xbox one kontroler pritiskom simbola Xbox na vrhu, a zatim pritisnite i držite pritisnutim na vrhu kontrolera oko tri sekunde da biste ga doveli u način uparivanja.
 2. Ići Postavke aplikaciju, dodirnite Bluetooth da ga prebaci NA.
 3. Potražite uređaj pod nazivom "Xbox One kontroler‘I dodirnite ga za uparivanje.

Da biste povezali Xbox One s Apple TV-om?

 1. Na početnom zaslonu Apple TV-a otvorite Postavke app. Pomaknite se prema dolje da biste pronašli 'Daljinski upravljači i uređaji. ’Kliknite za otvaranje.
 2. Na popisu pronađite opciju ‘Bluetooth’ i kliknite je. Vaš će se „Xbox One Controller“ nalaziti pod „Other Devices“. Kliknite za uparivanje.

Kako spojiti PS5 ili PS4 kontroler na iPhone

 1. Provjerite je li vaš PS5 / PS4 kontroler uključen i je li u načinu uparivanja. Da biste to učinili, pritisnite i držite tipku P.S i Gumbi za dijeljenje zajedno. Ako primijetite kako bijela svjetiljka trepće, znači da ste ušli u način uparivanja.
 2. Otvorite aplikaciju Postavke na iPhoneu i dodirnite Bluetooth da biste je uključili.
 3. Potražite uređaj pod nazivom „Dualshock4 / Dualshock5 Controller“ i dodirnite ga za uparivanje. Nakon što se uspješno upari, primijetit ćete ružičastu svjetiljku na upravljaču.

Da biste PS5 ili PS4 kontroler povezali s Apple TV-om?

 1. Otvorite aplikaciju Postavke na početnom zaslonu Apple TV-a. Pomaknite se prema dolje da biste pronašli ‘Daljinski upravljači i uređaji.’ Kliknite da biste otvorili.
 2. Sada na popisu kliknite opciju ‘Bluetooth’. Upravljač će se nalaziti pod „Ostali uređaji.“ Kliknite za uparivanje.

Priključite Xbox One ili PS5 / PS4 kontroler na vaš iPhone, iPad ili Apple TV

Uparivanje kontrolera s vašim Apple uređajima više je ili manje sličan postupak. Međutim, PS5 je relativno nov, a korisnici su primijetili probleme s povezivanjem s tvOS 14.3 Beta 1 i 2. Verzija bi trebala izaći negdje sredinom prosinca. Možete se nadati da ćete do tada imati rješenje.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Sve Apple Arcade igre koje podržavaju kontrolere
 • Igrajte PS4 igre na iPhoneu i iPadu pomoću aplikacije Remote Play
 • Kako igrati Xbox igre na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found