Blog

Najbolje aplikacije za ocjenjivanje za iPhone i iPad u 2021. godini

Učitelji igraju značajnu ulogu u oblikovanju budućnosti djece. Oni ne samo da obrazuju učenike o različitim predmetima, već i redovito procjenjuju njihov uspjeh. Ako vam škola nudi iPad za procjenu uspjeha učenika, možete koristiti neke aplikacije za ocjenjivanje na tabletu. Provjerite ovaj popis najboljih iPad aplikacija za procjenu. Aplikacije za ocjenjivanje omogućuju nastavnicima prikupljanje informacija i nadgledanje učenja učenika. Dalje, učitelji mogu koristiti podatke u stvarnom vremenu za promjene u svom podučavanju. Te su aplikacije posebno korisne kada se u učionici nalazi jedan iPad i otprilike 20 učenika.

1. ZipGrade

ZipGrade je najbolja aplikacija, a u učionici se održavaju natječaji za kvizove. Učitelji mogu koristiti iPad kameru kao skener za skeniranje OMR (Optical Mark Recognition) lista i izračunavanje rezultata.

Da bi rezultate poslali školskim vlastima, učitelji mogu izvesti rezultate u PDF-u i čitljivom excel listu. Popratna web stranica dobro dolazi za prijenos i upravljanje svim podacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Nearpod

Korištenjem Nearpoda učitelji mogu stvarati ankete, postavljati MCQ-ove i otvorena pitanja svojim učenicima. Interaktivne prezentacije i procjena u stvarnom vremenu dvije su upadljive značajke ove aplikacije. Crtanje Odvaja se od ostalih značajki jer omogućava učenicima da crtaju na bilo kojem dijapozitivu koji učitelji pritisnu na svoje iPade.

Nearpod pomaže nastavnicima u stvaranju novih dijapozitiva ili mogu pretvoriti PowerPoint, Google prezentacije ili PDF-ove u prezentacije Nearpoda. Učitelji bi voljeli istražiti bogatu biblioteku od više od 6000 lekcija spremnih za podučavanje poznatih nastavnika i izdavača.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Quick Key Mobile Grading App

Ovu mobilnu aplikaciju za ocjenjivanje pokrenulo je na Kickstarteru 250 učitelja. Quick Key je izuzetno popularan među nastavnicima jer aplikacija ne zahtijeva nikakvu mrežu, a jedan zaslon nudi vam punu slobodu za izvršavanje različitih zadataka. Sada više nema skakanja između različitih zaslona.

Dizajnirana od strane učitelja koji se može pohvaliti 15-godišnjim iskustvom u učionici, aplikacija omogućuje svim nastavnicima da istražuju kreativne načine predavanja različitih predmeta učenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Ispit za ocjenjivanje - optički test

Da aplikacija podržava pet do 200 pitanja i dva do sedam izbora, to je prvi izbor mnogih učitelja i nastavnika. Za razliku od bilo koje druge obrazovne aplikacije, Exam Reader daje vam vodoravne i okomite listove.

Učitelji mogu objaviti ispite, a studenti se mogu ocjenjivati ​​kako bi provjerili svoj uspjeh među ostalim sudionicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. ThinkFluency

ThinkFluency pomaže nastavnicima u procjeni sposobnosti čitanja učenika. Aplikacija radi na jednostavan način: učitelji mogu odabrati bilo kojeg učenika iz razreda; dajte mu / joj odlomak da pročita (kopiju mogu preuzeti s web stranice); dok učenik čita odlomak, nastavnici mogu tapkati kako bi označili pogreške.

Ne biste trebali koristiti olovku, papir ili štopericu. Nakon što preuzmete aplikaciju, možete početi koristiti njene značajke za nekoliko minuta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Edpuzzle

Video je najučinkovitiji način podučavanja učenika. Edpuzzle omogućuje nastavnicima da isporučuju videozapise u svojoj učionici. Budući da su vizualna sjećanja snažnija, učenici bi željeli komunicirati sa svojim učiteljima o nekoliko predmeta. Zvučne bilješke i pitanja čine sesiju interaktivnijom.

Za studente ovu aplikaciju mogu preuzeti na svoj iPad kako bi učitelji prenijeli video zadatke. Ovo je jedan od najmodernijih načina podučavanja i učenja svih predmeta u svim razredima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Procjena plus

Verbalna elegancija jedno je od osnovnih učenja s kojima se učenici moraju suočiti u osnovnim školama. Assessment Plus može pomoći učitelju da generira opcije banke riječi koje se mogu više puta koristiti.

Bogatim rječnikom učenici mogu učinkovito izražavati svoje ideje i misli u školi i kod kuće. Samopouzdani učenik može postići briljantne performanse u grupnim raspravama, javnim nastupima i natjecanjima u esejima.

Cijena: $39.99

preuzimanje datoteka

8. iReporting App

Učitelji sada mogu pisati školska izvješća na bolji i brži način pomoću aplikacije iReporting. Koristeći svoj iPad ili iPhone, nastavnici mogu generirati privremena izvješća, izvješća o kraju i kraju godine za više razreda učenika.

Intuitivna aplikacija omogućava nastavnicima da brzo dovrše pisanje izvještaja i upravljaju svojim vremenom u drugim produktivnim aktivnostima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Wabisabi: Pojačano učenje

Najbolja značajka Wabisabija je globalna učionica. Pomoću ove aplikacije globalno učenje je na vašem dlanu. Možete se povezati s bilo kojim razredom bilo gdje u svijetu kako biste zajedno učili i učili jedni o drugima.

To vam sigurno pomaže da bolje naučite dok se povezujete sa svjetskim učiteljima i odgajateljima s bogatim znanjem o različitim predmetima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Socrative učitelj

Uz Socrative, učitelji mogu uključiti, procijeniti i personalizirati svoj razred. To je aplikacija za započinjanje formativnog ocjenjivanja učenika putem kvizova, brzih anketa, izlaznih karata i svemirskih utrka. Aplikacija može ocjenjivati, objediniti i pružiti vizualne prikaze rezultata učenika; nadalje, učitelji mogu uočiti mogućnosti za potrebne upute za svoje učenike.

Učitelji se moraju registrirati za račun Socrative Teacher da bi počeli koristiti ovu aplikaciju. Svoje račune Socrative mogu povezati s drugim aplikacijama Socrative. Za učenike, Socrative nudi jedinstvenu sobu za otvaranje njihovih aplikacija za komunikaciju s učiteljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To su svi prijatelji!

Odjava ...

Kako škole usvajaju pametne razredne politike širom svijeta, učitelji moraju biti u rangu s najnovijom tehnologijom i inovacijama. Aplikacije za ocjenjivanje mogu pomoći nastavnicima da se povežu sa svojim učenicima i roditeljima. To je pametan način komunikacije i poboljšanja uspjeha učenika u nastavi.

Ne propustite:

  • iPad aplikacije za učitelje: dizajnirane za moderne nastavnike
  • Najbolje dječje aplikacije za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad kodiranje aplikacija za djecu
  • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za internetske tečajeve: učenje nikad ne prestaje

Koju biste aplikaciju za ocjenjivanje željeli koristiti? Podijelite svoje povratne informacije s u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found