Blog

Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8 Plus 2021. godine

Kad god sam u pokretu, radije koristim futrolu za novčanik kako bih svoje kreditne kartice, gotovinu i iPhone držao sigurno na mjestu. Osim toga, pruža svestranu zaštitu od abrazije i šoka. Uzimajući u obzir sve potrebne značajke, poredao sam najbolje futrole za iPhone 8 Plus novčanike. evo nekoliko glavnih kvaliteta poput praktičnog dizajna i uredne izrade zbog kojih ove futrole za folio novčanike vrijedi dati ozbiljnom pogledu. Oni čine prikladan par s iPhoneom, bez da dodaju skupinu. Dosta razgovora? Krenimo istraživati ​​najbolje futrole za novčanik za iPhone 8 Plus!

 • Torbica za novčanik Pad & Quill Bella Fino
 • Bellroy kožna torbica s 3 karte
 • Bellroy kožna torbica s 5 karata
 • B Belk tanka kožna torbica za novčanik
 • Pametna tanka zaštitna navlaka za novčanik
 • Torbica za novčanik TUCCH Flip Folio
 • Tanka futrola za novčanik Spigen
 • Novčanik Belemay od prave kože
 • Futrola za novčanik za futrolu tvrtke PASONOMI
 • Torbica za novčanik Pasonomi Vintage Flip
 • Torbica s držačem kartice za novčanik tvrtke ZVEdeng
 • Spigen Valentinus Dizajniran slučaj novčanika
 • Futrola za novčanik od prave kože tvrtke ZOVER
 • Torbica za novčanik Speck Products Presidio
 • Torbica za novčanik Dockem Exec

1. Torbica za novčanik Bella Fino iz Pad & Quill

Pokazujući i klasu i eleganciju, "Bella Fino" je premium torbica za novčanik. Punozrnasta američka koža na vrhu je profinjene izrade koja joj daje izvršni izgled.

Otpornost na UV zračenje pomaže kožnom kućištu da održi svoj šarm netaknutim, dok bogata patina osigurava njezino starenje s milošću. Stoga ćete ga voljeti dugo koristiti.

Unutarnji utori omogućuju pohranu do 6-8 kartica, što je više nego dovoljno za normalnu upotrebu. Uz to, tu je i veliki džep za gotovinu za pohranu nekih dolarskih novčanica. Povrh svega, Bella Fino dizajnirana je da se lijepo slaže i s bežičnim punjačima.

USP: Američka koža od punog zrna

Pogledajte na Pad & Quill

2. Kožna torbica za novčanik bellroy s 3 kartice

Život postavlja mnoge izazove i da bi se s njima izašlo u susret, a čovjek mora biti u formi i aktivan. Glomazan novčanik prepun novčanica, plastičnog novca i osobnih iskaznica mogao bi vas ometati u izvrsnosti na radnom mjestu i kod kuće. Kako bi se toga riješio, Bellroy je dizajnirao ovu futrolu za novčanik kako bi pametno pohranio vaš novac.

Ova torbica za novčanik za iPhone 8 Plus nudi dovoljno prostora za umetanje tri kartice. Bellroy je iskoristio stražnji dio kućišta i tamo urezao utor tako da možete brzo izvaditi svoje kartice kad dođe vrijeme za plaćanje novca. Osim prostora za pohranu kartice, ovaj kofer nudi i namjenski utor za stavljanje SIM kartice vašeg telefona.

USP: Iskošeni rubovi

Pogledajte na Bellroyu

3. kožna torbica za novčanik bellroy s 5 karata

Evo još jednog slučaja sa zvona. Ovo je jednostavno nenadmašna futrola za novčanik za vaš iPhone! Možete pohraniti do četiri kreditne kartice i gotovinu u namjenska mjesta. Ako izbjegavate nositi gotovinu, u utor možete umetnuti još jednu karticu. To je savršena torbica za novčanik za vas kada ste za kupovinu.

Radi zaštite vašeg telefona, Bellroy je izradio futrolu koja izgleda poput spremnika. Kada instalirate ovaj kućište na svoj iPhone, uređaj je u potpunosti pokriven sa svih strana i uglova, ostavljajući malo prostora za oštećenja.

USP: Utor za SIM karticu i izbacivač SIM kartice

Pogledajte na Bellroyu

4. Luksuzna kožna torbica B Belk Slim

Futrola za novčanik tvrtke B Belk može u potpunosti zamijeniti vaš novčanik, a istovremeno osigurati vaš iPhone 8 Plus. Ima više džepova za kartice i gotovinu koje možete nositi sa sobom. Povrh toga, vrhunska veganska koža izdržljiva je i izgleda elegantno dok se drži u rukama.

Najbolji dio je odvojiva futrola za iPhone. Možete ga koristiti samo kao novčanik, samo kao futrolu ili oboje. Impresivno je da s ovim kućištem možete imati vertikalni i vodoravni nosač. Na kraju, dostupno je i nekoliko opcija u boji.

USP: Vrhunska veganska koža

Pogledajte na Amazonu

5. Pametna tanka zaštitna navlaka za novčanik

Svila je posebno izrađena za ljude koji imaju posebnu naklonost prema dizajnu bez rasutih predmeta. Torbica za novčanik ima utor na stražnjoj strani koji omogućuje pohranu do tri kartice bez ikakvih problema. Kompaktan dizajn s jakim ugrađenim elementima nudi osnovnu zaštitu od udara.

Teksturirane stranice omogućuju vam sigurno držanje uređaja u rukama. Stalak za kreditne kartice također se pametno udvostručuje kako bi oživio vaše iskustvo rada bez ruku. Osim toga, možete odabrati ovu stilsku futrolu za novčanik u četiri boje: crni oniks, ružičasto zlato, siva metala i šampanjsko zlato.

USP: Teksturirane strane

Pogledajte na Amazonu

6. Torbice TUCCH Flip Folio Novčanik za iPhone 8 Plus

Torbica za novčanik TUCCH ima vintage dizajn, s mekanom konstrukcijom od PU kože. Budući da je tako glatka, navlaka nudi sigurno držanje. Magnetska kopča drži kućište savršeno pričvršćenim.

S tri utora za kartice i novčanicom, ova futrola za folio novčanik idealno zadovoljava vaše osnovne potrebe. Također nudi zaštitu cijelog tijela za vaš pametni telefon. Nadalje, ovaj slučaj možete odabrati u pet boja: crnoj, plavoj, crvenoj, smeđoj i ružičastoj.

USP: Vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. Torbica za novčanik Spigen Slim Armor

Ako je vrijeme elegancije, Spigen Slim Armor vrhunsko je odijelo za vaš pametni telefon. Izrezbaren od visokokvalitetnog računala i mekog PC materijala, ovo minimalistično kućište za novčanik ima dovoljno snage da bude trajni pratilac iPhonea 8 Plus. Ljubaznošću čvrstog kućišta nudi željeni štit od udara.

Torbica za novčanik ima utor na stražnjoj strani u koji možete udobno spremiti nekoliko karata. Klizni poklopac omogućuje vam lak pristup vašim dragocjenostima. Taktilne tipke je jednostavno pritisnuti. Štoviše, na raspolaganju imate šest boja lijepog izgleda poput crvene, metalne boje, jet bijele i ružičastog zlata, rumenila i crne.

USP: Apsorpcijska konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

8. Novčanik Belemay od prave kože

Ova ponuda tvrtke "Belemay" prikazuje i klasu i eleganciju. Struktura od prave kože s ručno izrađenim dizajnom daje joj izvrsnu kombinaciju s vašim izvršnim profilom.

Više utora za kartice i pretinac za račune pomažu vam u nošenju najnužnijih stvari s potpunim mirnim svijetom. Dizajn odvođenja topline sprječava da se vaš pametni telefon pregrije.

Što se tiče zaštite, kožna maska ​​može se lako boriti protiv šoka. Ne treba zaboraviti ni tri vintage varijante boja poput crne, plave i kave smeđe.

USP: Dizajn topline

Pogledajte na Amazonu

9. Novčanik za novčanik PASONOMI s futrolom

Ono zbog čega Pasonomi vrijedi ozbiljno pogledati je funkcionalan dizajn. Omogućuje vam nošenje više kartica i puno gotovine bez ikakvih bolova. Zatvarač zatvarača omogućuje vam sigurno zatvaranje futrole.

Postoji i gumb za pružanje dodatne sigurnosti vašim dragocjenostima. Stapanje PU kože i računala ojačalo je njezinu trajnost. Ovisno o vašim potrebama, možete i odvojiti futrolu kako biste se riješili nepotrebne količine. Nadalje, ovaj novčanik dostupan je u šest fascinantnih boja.

USP: Izuzetno funkcionalan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Pasonomi torba za novčanik Vintage Flip

Pasonomi ima preslatki ručno izrađen dizajn. Impresivno majstorsko djelo izrađeno lijepim šavovima daje mu izvanredan izgled. Visokokvalitetna koža pojačava njezinu dugovječnost, a istovremeno pruža potrebnu obranu od šoka.

Značajka stalka izvrsna je za gledanje medija pod željenim kutom. Tu je i magnetna traka koja drži sve dragocjenosti na mjestu. Ova se futrola za novčanik isporučuje s tri utora za kartice i pretincem za držanje nekih novčanica u dolarima. Na kraju, postoji šest očaravajućih boja koje možete odabrati.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

11. Kutija ZVEdeng s držačem kartice za novčanik

Kao minimalistički slučaj novčanika, ZVEdeng me jako privukao. To je kombinacija meke TPU i PU kože. Futrola ima novčani džep i tri utora za spremanje osobnih podataka i kreditnih kartica.

Zahvaljujući uglavnom čvrstom kućištu, poklopac može izdržati padove i pružiti beskompromisnu obranu phabletu. S podignutom TPU usnicom, zaslon dobiva zasluženu zaštitu protiv ogrebotina.

Osim zaštite, ono što ZVEdeng čini tako hvale vrijednim je dostupnost više od deset atraktivnih varijanti boja s lijepim uzorcima.

USP: Moderni dizajn

Pogledajte na Amazonu

12. Spigen Valentinus Dizajnirana torbica za novčanik

Obdaren pragmatičnim dizajnom, Spigen Valentinus izgleda otmjeno. Struktura od prave kože ne samo da ga čini izuzetno izdržljivim, već mu omogućuje i beskompromisnu njegu vašeg pametnog telefona. Imajući tanak profil, iPhoneu ne dodaje veliku težinu.

Kućište računala jača njegovu konstrukciju; omogućujući mu da s lakoćom podnosi neravnine. Dolazi s džepom za novac i tri utora za kartice. Brzo zatvaranje omogućuje vam sigurno pričvršćivanje kućišta. Pored značajki, Valentinus je dostupan u samo dvije boje: crnoj i tamno smeđoj.

USP: Čvrsto kućište računala

Pogledajte na Amazonu

13. ZOVER futrola za novčanik od prave kože

ZOVER sadrži klasičan dizajn knjiga. Izrađena je od prave kravlje kože i u potpunosti je sposobna pružiti osnovnu zaštitu vašem uređaju. Torbica za novčanik ima čahuru za novac i tri utora za kartice.

Funkcijom postolja poboljšava vaše iskustvo rada bez ruku. Magnetsko zatvaranje omogućuje vam udobno pričvršćivanje i otvaranje kućišta. Uz to, ovo izdržljivo kućište za novčanik dolazi u sedam varijanti boja, uključujući crnu, tamno smeđu, tamnoplavu i još mnogo toga.

Cijena: Impresivan dizajn knjiga

Pogledajte na Amazonu

14. Torbica za novčanik Speck Products Presidio

Ono što znači "Speck Presidio" je tanak, ali izuzetno čvrst dizajn. Kombinacija izdržljivog računala i mekog TPE oklopljena je njegovom konstrukcijom kako bi pružila vojnu zaštitu iPhoneu. Može preživjeti do 10 stopa kapi.

S mat vanjskim izgledom dobivate bolje prianjanje. Također zadržava otiske prstiju i mrlje. Na stražnjoj strani nalazi se skriveni utor koji vam omogućuje sigurno spremanje kartice. Štoviše, Presidio dolazi u tri prekrasne boje poput crne, sive i marscrvene.

USP: 10 stopa zaštite od pada

Pogledajte na Amazonu

15. Futrola za novčanik Dockem Exec

Ako razmišljate o tome da date veći prioritet minimalističkom profilu, Dockem Exec može biti jedna od boljih opcija za vas. Ima prilično jednostavan dizajn koji se besprijekorno obavija oko iPhonea.

Sintetička koža daje joj sofisticirani izgled, dok glatka unutrašnjost omogućuje otpornost na ogrebotine.

S vanjskom bojom nježne teksture, dlan se osjećate kao kod kuće dok držite fablet. Sadrži nekoliko utora na stražnjoj strani kako biste mogli spremati kartice.

USP: Profesionalna, izvršna snap-on naslovnica

Pogledajte na Amazonu

Vaša omiljena torbica za novčanik?

Siguran sam da ste za iPhone 8 Plus izabrali futrole novčanika lijepog izgleda, zar ne? Koji vam je zapeo za oko i osobine koje su vam se svidjele? Postoji li slučaj koji sam propustio s ovog popisa? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Također, pogledajte:

 • Najbolji slučajevi za iPhone 8 Plus
 • Futrole za iPhone X novčanik
 • Najbolji iPhone X slučajevi
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found