Blog

Najbolje zombi igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Usred istog popisa nalazi se jedna od najomiljenijih igara, Zombie Killing. Zombiji možda nemaju prostora u našem društvu, ali većina nas radije im daje prostor u svojim iPhone uređajima. Ipak, ubiti ove neumrle virtualne neprijatelje. Ako i vi volite igrati igre zombija, popis koji slijedi ovaj odlomak mogao bi zadirati u vaše postavke. Pogledajmo neke od najboljih zombi igara za iPhone i iPad.

  1. Biljke protiv zombija
  2. Stanje preživljavanja: Zombi rat
  3. U mrtve 2
  4. Dead Trigger 2 Zombie Survival
  5. Posljednji dan na Zemlji: Mrtvi rat
  6. Preostalo za preživljavanje: Zombi igra
  7. Zombiji, trči!
  8. Dead Target: Pucačke igre 3D
  9. U mrtve
  10. Virus ubojice

1. Biljke protiv zombija - Izbor urednika

Od svog stvarnog pokretanja 2014. godine, igra je na raznim događanjima osvojila više od 30 nagrada 'Igra godine'. Pa, zasluga pripada jedinstvenom konceptu. Za razliku od ostalih zombi igara u App Storeu, u ovome zombije ubijate biljkama za zombi. Nudi lako razumljivo igranje s 50 razina zabave za igranje, svaki put oslobađajući novo iskustvo. S više od 3,4 milijuna ocjena na App Storeu i ocjenom 4,8 zvjezdica, čini se da ga korisnici vole jednako kao i mi.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Stanje preživljavanja: Zombi rat

Zombiji su posvuda, a preživljavanje može biti izazov. Međutim, igra vam omogućuje da pozovete svoje prijatelje ili se igrate s ostalim preživjelima na mreži. Morat ćete biti teški da biste prešli različite razine. Preživite tako što ćete obnoviti svoje naselje, spašavajući ljude, istražujte kako biste kontrolirali širenje i družite se kako biste povećali svoju snagu. Nudi zanimljivu grafiku i snažnu priču, igra zaslužuje svu pažnju koju je zaradila u više od 153 000 recenzija i prosječnoj ocjeni od 4,7 zvjezdica.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. U mrtve 2

Od gorućih šuma do zaleđenih planina, preživite kroz zombi apokalipsu i utrkujte se da spasite svoju obitelj. Naoružajte se modernim i moćnim oružjem da ne biste ostavili na miru ni samohrane mrtve. Igra dolazi s novom pričom i mnogobrojnim imerzivnim okruženjima, održavajući vas angažiranim tijekom cijelog događaja. Morat ćete se boriti s oklopljenim i trčećim zombijima u sedam poglavlja, 60 razina i stotinama izazova. Igru je više od 61.000 recenzenata ocijenilo s 4,7 zvjezdica.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Dead Trigger 2 Zombie Survival

S više od 100 milijuna preuzimanja i dodijelio je nagradu za najbolju non-stop FPS akcijsku zombi pucačinu, Dead Trigger ima posvećenu bazu obožavatelja. Igra vam omogućuje da izgradite svoje skrovište i komunicirate s oružnikom, znanstvenikom, krijumčarom, liječnikom i inženjerom kako biste stvorili zasebnu strategiju preživljavanja. Nudi vam više od 600 ratnih scenarija koji će se igrati na 33 različita ratišta i deset regija. I ne samo to, morate preživjeti kroz njih odabirom pravog oružja od 70 dostupnih opcija.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Posljednji dan na zemlji: Mrtvi rat

Uđite u postapokaliptični svijet 2027. godine. Dobro ste pročitali. Sve je išlo dobro do 2027. godine, kada je nepoznata infekcija uništila čitav ljudski rod. Preostali ste samo vi i još nekolicina preživjelih. Da biste se održali u izazovnom okruženju, dajte potrebnu prehranu sebi i ne propustite potrebu za vodom u svom tijelu. Krenite svojim putem pobjeđujući uljeze i stvarajući oružje. I ne samo to, koraci predostrožnosti ne mogu se zaobići. Izgradite sigurnu utvrdu s jakim zidovima i igrajte malo lukavo koristeći razne taktike kako biste prošli izazovne razine.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Lijevo za preživljavanje: Zombi igra

Igra ima sve što će zadovoljiti vaš adrenalin. Opasnost postoji na svakom koraku, budite oprezni dok gradite bazu. Osim toga, dobit ćete niz mogućnosti oružja, uključujući puške, sačmarice, granate i još mnogo toga. Ne zaboravite pripaziti s neba. Vaš helikopter može vam biti od velike pomoći u ubijanju krda zombija. Igranje vam također omogućuje da testirate svoje vještine igrajući protiv drugih igrača uživo. I da, ne shvaćajte šefa zombija olako. Mogu skakati, nositi oklop ili eksplodirati, oslobađajući otrovne plinove oko sebe.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Zombiji, trči!

Želite uspostaviti mir sa Zombijima? Pa, to se ne može učiniti, ali možda poželite ne odabrati oružje i ubiti ga. Ilustrativna igra koja vam trči možda vam neće pružiti zadovoljstvo ubijanja virtualnih čudovišta, ali održat će vas angažiranim sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i UX-om. S više od 5 milijuna korisnika koji igraju igru ​​(kako je podijelio autor), jedini način na koji možete preživjeti u ovoj igri je pokrenuti. Osim toka igre, još jedan aspekt koji ga voli je i aspekt zdravlja i kondicije. Možete trčati bilo gdje da biste nastavili igranje. To može biti park, plaža, šetnja stazom ili čak vaša traka za trčanje. Glavni motiv je da ostanete u formi dok uživate.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Dead Target: Igre pucanja 3D

Od izazovnih borbenih dodavanja do načina stajanja i obrane, igra vam omogućuje da započnete adrenalin u sebi. Igra vam nudi niz klasičnog i neugodnog oružja za preživljavanje kroz zombi napade. Gameplay nema samo niz oružja. Ima ekvivalentan broj zombi vrsta s izrazitim imunitetom i osobinama moći. Ako svemu tome dodate, možete igrati kazino. Osim zabave, ovo vam omogućuje da zaradite dodatna pojačanja i bonus predmete kako biste postali jači.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. U mrtve

S prosječnom ocjenom od 4,7 zvjezdica od oko 7000 korisnika, nema šanse da na prvi pogled preskočite instaliranje ove igre. Može nakon toga? Pa, igra će gurnuti u jeziv svijet, sa zombijima svuda okolo. Rekavši to, intenzivan način igranja držat će vas angažiranima cijelo vrijeme. Sadrži vrhunsku grafiku i zvuk koji dodaju vaše cjelokupno iskustvo. Također imate više shema upravljanja popraćene podrškom za 3D ouch. Tim je prilično aktivan i nastavlja dodavati nova ažuriranja kako bi uveo nove načine rada, značajke i sadržaj.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Virus ubijca

Nudi više od 100 FPS misija kako bi zaustavio širenje Zombija, igra sadrži impresivnu grafiku i zvukove koji vas drže angažiranima. Ubijte oluju moćima koji su se koristili tijekom igranja i ubijte nemrtve najbrutalnije. Budite spasitelj svijeta i pridružite se ostalim preživjelima u igri ubijanja zombija. Ne zaboravite nositi najnovije brzine i prilagoditi svoj izgled dok ubijate zombije.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je to!

Iako bi neki mogli nazvati ove čudne igre, ali ubijanje zombija jedno je od omiljenih vremena za brojne korisnike iPhonea. Ako ste u prošlosti igrali ove igre, podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare. Prije nego što krenete igrati bilo koju od ovih igara, ne propustite provjeriti naš popis najboljih MMORPG igara. Ako nije ovdje, taj bi popis trebao zadovoljiti vašu pretragu.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found