Blog

Kako provjeriti verziju i specifikacije MacBooka / iMac-a

Obično se specifikacije i detalji o verziji MacBook Pro-a daju kad ga kupite. Kutija ili račun koji primate putem kupnje MacBook Pro-a sadrži sve ključne informacije. Međutim, ako ste izgubili ili izgubili podatke, još uvijek postoji način da saznate specifikacije i verziju svog MacBook Pro računala.

Specifikacije možete saznati u svom MacBook Pro-u.

Kako provjeriti verziju i specifikacije MacBooka / iMac-a

Korak 1. Kliknite Appleov logotip u gornjem lijevom kutu zaslona

Korak 2. Sada kliknite "O ovom Macu".

Korak # 3. Na pre-OS X Yosemite, kliknite "Više informacija". Ako ste na OS X Yosemite, već ste u prozoru Specifikacije modela.

Korak # 4. Nakon što kliknete Više informacija (ako koristite OS X Mavericks), doći ćete do prozora Specifikacija modela gdje možete provjeriti godinu vašeg Maca, detalje o procesoru, memoriji i serijski broj.

Korak # 5. Da biste dobili više detalja (poput L2 predmemorije, pohrane itd.), Kliknite System Report ...

Korak # 6. Doći ćete do zaslona Pregled hardvera. Ovdje ćete pronaći sve specifikacijske podatke o vašem Macu.

Da biste saznali detalje o konfiguraciji i broj modela, posjetite ovu stranicu.

Da biste znali o kapacitetu i podacima o tvrdom disku, morate slijediti prva četiri koraka kako je gore navedeno. Zatim idite na “SATA / SATA Express” iz odjeljka Hardver.

Tu je i Appleova vlastita stranica za podršku koja provjerava vaš serijski broj i izbacuje sve podatke o vašem uređaju. Za to ćete morati otkriti serijski broj vašeg Maca. Te su informacije navedene na kartici Pregled kada kliknete O ovom Macu.

Bilješka: Evo nekoliko savjeta za prepoznavanje broja modela i drugih detalja; dva znaka koja se pojavljuju prije kose crte razlikuju se prema zemlji. Međutim, globalni će broj odjeljka biti isti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found