Blog

Kućišta za iPhone Xs Max

Život je pun neočekivanih izazova. Iako sam svoje tijelo uvježbao za te teške susrete, moj iPhone Xs Max nije spreman za bilo kakve nesreće. Srećom, svoj premium uređaj mogu zaštititi nekim teškim slučajevima. Primio sam pet robusnih futrola od Encaseda za iPhone Xs Max. Evo mog iskustva iz prve ruke s Encasedovim futrolama za iPhone Xs Max.

Svih pet slučajeva dalo mi je različito iskustvo dok sam ih koristio. Imajte na umu da su robusni profil i čvrsti materijali naglasili čvrstoću kućišta u kućištu. Do određene mjere, ovi slučajevi možda neće izgledati ugodno za vaše oči, ali tada su stvoreni da zaštite vaš telefon.

# 1. UG Armor Hybrid

Dvije značajke ovog kućišta treba posebno spomenuti: ultra grip i tanak profil. Encased je proizveo ovo kućište Nova Grip za korisnike koji žive život punim gasom. Pogledajte vanjsku površinu ovog kućišta koja se razmeće hrapavim profilom. Omogućuje vam čvrst stisak i nikada vam ne sklizne s dlana. Štoviše, vanjska strana TPU-a čvrsto se lijepi na vaš stol ili bilo koju drugu sjajnu površinu.

Drugo, to je tanak profil. Encased je uspješno održao vitkost ovog slučaja koji je nevjerojatno jak. Dizajn prilagođen džepu omogućuje vam da fablet držite u džepovima.

USP: Protuklizna mat površina

Pogledajte na Amazonu

# 2. SlimShield

Snaga i vitkost najvažniji su dijelovi ovog slučaja preuzeti iz serije SlimShield Encased. Za robusnost, Encased je upotrijebio ojačani okvir od polikarbonata s čvrstom jezgrom, koji štiti vaš telefon sa svih strana i uglova. Za pokrivanje zaslona, ​​Encased ima povišene prednje rubove.

Tanak ergonomski dizajn naglašava tanki profil vašeg telefona. Da bi bilo praktičnije, Encased je ostavio otvorene izreze gumba tako da možete brzo pritisnuti tipke za glasnoću i tipku za uključivanje.

USP: Izrezi s otvorenim gumbom

Pogledajte na Amazonu

# 3. Otkriti

Naravno, želite pokazati svoje ponosno posjedovanje drugima. Ali tada ga morate zaštititi od ogrebotina, kapi i udubljenja. Serija otkrića iz Encased-a ispunjava obje ove svrhe. Ova prozirna futrola štiti vaš uređaj i otkriva stvarnu ljepotu vašeg telefona. Tvrdi uvez izrađen je od polikarbonatne ploče kako bi telefon zaštitio od ogrebotina.

Osim što pokazuje ergonomski profil, ovo je kućište kompatibilno s bežičnim punjenjem. Jednostavno postavite iPhone na podlogu za punjenje i opustite se. Za gledanje videozapisa i fotografija na kućište je postavljen nosač.

USP: Tanak i ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. Pobunjenički oklop

Iskusite snažne performanse ove futrole za futrolu s kopčom za pojas. U svojoj seriji Rebel Armor, Encased uključuje slučajeve koji se razmeću mišićnim profilom. S manje estetskih elemenata, ovaj je kućište besmislen zaštitni oklop za vaš iPhone Xs Max. Ovaj robusni kofer napravljen je za ljude koji žive izuzetno energičan život pun napornog rada.

Za vašu udobnost postoji okretna kopča koja se okreće za 180 stupnjeva. Ovu kopču možete staviti vertikalno ili vodoravno. U slučaju da ne želite koristiti kopču za pojas, uklonite je gornjim zasunom.

USP: Snažna dvoslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 5. Sokolski oklop

Ako kupite futrolu Falcon Armor, kupujete sebi duševni mir. Vaš iPhone Xs Max u potpunosti je zaštićen odbojnim TPU odbojnikom koji apsorbira 360 stupnjeva koji koristi Encased. Njegova kristalno čista leđa predstavljaju vaš novi iPhone.

Čvrsta unutarnja ovojnica i TPU koji apsorbira udarce tvore dvostruke slojeve zaštite. Čak i ako slučajno ispustite telefon, ne biste se trebali brinuti o šteti. Prednja usna je 1,2 mm, što vašem telefonu daje dovoljno visinu da zaštiti zaslon osjetljiv na dodir.

USP: Gumbi za jednostavno pritiskanje

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava ...

Encased se ponaša prema očekivanjima korisnika. Marka je poznata po izradi robusnih futrola koje se mogu postaviti na futrole za kopče za remen. Ova zbirka od pet slučajeva namijenjena je različitim situacijama i okolnostima. Možete odabrati jedan ili sve na temelju svojih zahtjeva.

Možda biste željeli istražiti još slučajeva:

  • Najbolji iPhone Xs Max rukavi
  • Najtanji slučajevi za iPhone Xs Max
  • Najbolji slučajevi kompatibilni s bežičnim punjenjem iPhonea Xs Max
  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone Xs Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found