Blog

Najbolje iPhone aplikacije za samoobranu u 2021. godini

Vaš iPhone može se pretvoriti u spravicu za spašavanje ako ste postavili prave alate. Ne možete stalno nositi oružje, ali nosite svoj pametni telefon. S dostupnim tonama iPhone aplikacija za samoobranu možete naučiti prijeko potrebnu tehniku ​​kako biste se zaštitili. Svoj iPhone možete koristiti i za trenutno upozorenje drugih za pomoć. Dakle, ako se želite boriti protiv nesretnih lopova kako bi se obranili ili poslali hitni SOS za pomoć, pokrili smo vas. Zaronimo i istražimo vrhunske obrambene aplikacije! 

1. Ovladavanje taekwondoom

Težite li crnom pojasu bez potrebe da se pridružite predavanju? Ako je odgovor pozitivan, pogledajte Savladavanje taekwondoa. Ova aplikacija samoobrane za iOS sadrži cjelovit tečaj od bijelo-crnog pojasa.

Zahvaljujući 3D modeliranju s HD rezolucijom, sve je vježbe prilično jednostavno pratiti. Dakle, možete ih vježbati kod kuće i naučiti umijeće ne samo svladavanja taekwondoa već i obrane od lopova. I to bez potrebe za kupnjom bilo kakvog teretanskog rekvizita!

Iako je Mastering Taekwondo dostupan besplatno, morat ćete se odlučiti za mjesečni (9,99 USD) ili godišnji (59,99 USD) da planirate otključati sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Boxx

Boxx je izvrsna kombinacija boksa, kardio, snage i joge. Aplikacija nudi niz korisnih treninga za poboljšanje snage i izdržljivosti. Kako biste bili sigurni da pravilno slijedite sve tehnike, aplikacija nudi videozapise s uputama s uputama.

Možete preuzeti videozapise da biste ih gledali offline i nastavili vježbati bez ikakvih prekida. Uz to, aplikacija dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, nakon čega ćete se morati pretplatiti na 9,99 američkih dolara mjesečno ili 99,99 američkih dolara da biste nastavili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Morske borilačke vještine

To je američki priručnik za obuku marinaca, koji može biti izuzetno koristan za pojedine marince, vođe postrojbi i instruktore bliske borbe. Bliska borba je borba dvoje ili više ljudi koja uključuje naoružane i nenaoružane, kao i smrtonosne i nesmrtonosne tehnike borbe.

Možete naučiti sve osnove bliske borbe. Otkrijte koji je pravi način borbe sa smrtonosnim i nesmrtonosnim oružjem. Također ima važno poglavlje o borbama na zemlji. Štoviše, ova aplikacija za samoobranu također ima 15 kalkulatora povezanih s kondicijom kako biste osigurali brzo izračunavanje.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

4. Program treninga karatea

Želite naučiti karate? Odaberite “Program treninga karatea” koji će vam pomoći da savladate karate. Nije važno jeste li profesionalac ili početnik; aplikacija može biti od velike pomoći oboma.

Pruža brojne programe obuke i tehnike samoobrane. Na temelju vaših potreba, možete prilagoditi svaku vježbu. Pogledajte videozapise s uputama za HD kako biste pregledali i naučili tehnike treninga. Stoga pogledajte sve one važne videozapise i uvježbajte tehnike kako biste pružili odgovarajući odgovor zalutalima koji bi vam mogli doći na put da se suoče s vama.

Temeljite upute o svakoj tehnici obrane vrlo su važne, posebno kada ste u početnoj fazi. O da, aplikacija također nudi audio smjernice kako biste bili sigurni da ste uvijek na stazi!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Borbeni trening iz ruke u ruku

Želite li usavršiti vještinu borilačkih vještina kada se borite iz neposredne blizine? Ova vam se aplikacija može pokazati od ogromne pomoći.

Napunjena s više programa, aplikacija pruža detaljno objašnjenje svih tehnika koje će vam pomoći da se zaštitite od brutalnih napada i ujedno osujetite svoje neprijatelje.

Osim što će vam pomoći u poboljšanju vještina borilačkih vještina, aplikacija vam također može pomoći u jačanju tjelesne spremnosti izoliranjem mišićnih skupina koje se koriste u borbi ili obrani. Dakle, ne možete samo savladati te sjajne tehnike, već i izgraditi robusno tijelo koje je dovoljno snažno da uhvati bika za rogove!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Dinamička akademija samoobrane

Ova je aplikacija na jednom mjestu za učenje različitih umijeća obrane. Možete naučiti Krav Maga, Samoobrana, brazilski Jiu-Jitsu, Boks, Hrvanje, Kick Boxing, Judo, Kondicioniranje borilačkih vještina, Joga i još mnogo toga. Pritiskom na jedan gumb možete rezervirati svoj trening u mnogim disciplinama. Rezervirajte svoj trening prema vašem interesu i rasporedu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Hitne SOS iPhone aplikacije

Provjerimo neke od najboljih aplikacija pomoću kojih možete upozoriti druge pomoću iPhonea.

7. ADT Idite

ADT Go aplikacija je za osobnu sigurnost koju možete koristiti i za svoju obitelj. Iako je aplikacija besplatna, morate se pretplatiti na njezine premium usluge da biste koristili sve značajke. Značajna značajka ADT Goa je SOS hitni odgovor; ovu značajku možete koristiti kad se bilo gdje osjećate nesigurno. Kada dodirnete ovaj gumb, tim za hitne slučajeve kontaktirat će vas.

Ostale dvije značajke su obiteljsko dijeljenje lokacije i izvješća o sigurnoj vožnji. Dok vam prva omogućuje pronalaženje boravišta članova vaše obitelji, druga vam govori o ponašanju djece tinejdžera u vožnji. Ako vaš sin ili kći pretjerano ubrzaju ili koriste telefon tijekom vožnje, odmah ćete dobiti obavijest na telefon. Pročitajte cijelu recenziju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Noonlight - nekada SafeTrek

Podnevna svjetlost je jednostavan i domišljat način upozoravanja policajaca kada se osjećate nesigurno. Držite sigurnosni gumb dok se ne osjećate sigurno. Ako u slučaju opasnosti otpustite gumb, aplikacija će za deset sekundi poslati SOS zajedno s podacima o lokaciji (koji se kontinuirano nadziru putem vašeg iPhonea). Upozorenje možete onemogućiti ako želite - u roku od deset sekundi - unosom PIN-a. Aplikacija je jedna od najmanjih sigurnosnih aplikacija. Pročitajte cijelu recenziju Noonlighta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Crveni gumb za paniku

U hitnom slučaju najvažnija je mogućnost brzog i jednostavnog slanja potrebnih podataka dotičnoj rodbini. A "Crveni gumb za paniku" omogućuje vam upravo to.

Pomoću ove aplikacije možete postaviti broj za paniku ili adresu e-pošte, a uređaj će poslati poruku koja sadrži vašu adresu i lokaciju. Omogućuje vam i slanje snimljene poruke na odabranu e-poštu. Osim toga, integracija Twittera puno olakšava brzo obavještavanje prijatelja i sljedbenika o bilo kojem incidentu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. POŠALJI POMOĆ

"POŠALJI POMOĆ" još je jedna vrlo učinkovita SOS hitna aplikacija. Pomoću njega možete slati SMS i e-poštu unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve. Omogućuje vam upotrebu zasebnih kontakata za SMS i e-poštu.

Osim što vam omogućuje da odmah obavijestite svoju obitelj ili prijatelje, aplikacija vam omogućuje i da samo klikom gumba objavite svoje mjesto na Facebooku i Twitteru. Proširenje pogleda danas omogućuje vam pokretanje aplikacije i brzo slanje upozorenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. SOS globalni brojevi za hitne slučajeve

Nitko ne zna kad može stići nesreća. Zato se uvijek plaća biti potpuno spreman za susret.

Pomoću ove aplikacije imat ćete brz pristup broju hitnih službi bilo koje zemlje. Može vam doći vrlo korisno tijekom putovanja. Automatski otkriva u kojoj ste državi. Na temelju vašeg mjesta na zaslonu se pojavljuju brojevi telefona za hitne slučajeve.

Štoviše, ova hitna SOS aplikacija radi čak i izvan mreže, tako da nikada ne zapnete u nevolji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. SOS!

Umjesto da se oslanja na pozivni centar, Moja SOS obitelj koristi automatizirani sustav za slanje upozorenja vašoj obitelji, kolegama ili prijateljima kada ste u nevolji. Aplikacija koristi automatizirane pozive, SMS ili e-poštu kada se aktivira SOS; korisnik bi trebao pritisnuti gumb, a za sve ostalo brine se aplikacija.

Upozorenje možete prilagoditi dodavanjem poruke u SOS upozorenja. Ako ne možete unijeti poruku, možete upotrijebiti Siri za slanje upozorenja bez otključavanja iOS uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Što je s ugrađenim "Hitnim SOS-om" na iPhoneu?

Najnoviji iOS ekosustav ima ugrađeni SOS za hitne slučajeve koji vam omogućava da brzo upozorite svoje prijatelje za pomoć. Slijedite ovaj cjeloviti vodič za omogućavanje i upotrebu SOS-a za hitne slučajeve na iPhoneu.

Vaša omiljena aplikacija za samoobranu?

Dakle, ovo su moje najpovjerljivije aplikacije samoobrane za iOS! Nadam se da su vam se i oni svidjeli. Nedostaje li neka od vaših omiljenih aplikacija na ovom posebnom popisu? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad joga aplikacije
  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone i iPad
  • Koristite Cardio Fitness na iPhoneu i Apple Watchu (vodič za fitness)