Blog

TSTAND iPad Pro stalak

S naprednom tehnologijom, računalstvo tableta iz dana u dan dobiva zamah. Ljudi su već navikli na prenosivost iPada Pro. No, postoji jedno ograničenje kada govorimo o računanju tableta, a to je da ćete ga morati cijelo vrijeme nositi u rukama, stvarno je neugodno; pogotovo kad gledate film dok ste u krevetu ili na kauču.

Da, dostupno je mnogo postolja, ali niti jedno se ne prilagođava vašem položaju sjedenja ili spavanja. Umjesto toga, morat ćete se prilagoditi u različitim položajima kako biste postigli savršen kut gledanja. Kako bi prevladao ovo ograničenje, industrijski dizajner Sean Kieley dizajnirao je TSTAND.

TSTAND iPad Pro stalak

TSTAND je Kickstarter projekt i ima dovoljno potpornika da ga projekt uvede. TSTAND je savršen u svim radnim uvjetima; bez obzira jeste li na kauču, u kuhinji, uredu ili na svom stolu, TSTAND će vam pružiti vrhunsku udobnost. Pogledajte donji detaljni pregled TSTAND-a.

Kvaliteta dizajna i izrade

TSTAND ima jedinstveni dizajn koji vas može utješiti u gotovo svim položajima. Trebate samo postaviti iPad Pro na TSTAND i uživati ​​u emisiji. Izrađen je od ABS plastike, silikonske gume i također ima čelični okvir. Nakon svega ovoga, potpuno je lagan; težak samo 1,25 lbs.

Kompatibilnost

Može držati bilo koji iPad između 7 ″ i 13 ″; a sam TSTAND se može nositi vrlo jednostavno. Prema tvrtki, lako možete uklopiti većinu iPada čak i s kućištem. Silikonskim gripom možete biti sigurni u savršen grip. Ne postoje mogućnosti da TSTAND padne na vaš iPad.

Upotrebljivost

TSTAND ima beskonačno podesive kutove. Ima zakrivljene noge koje se savršeno obavijaju oko vaših nogu kada gledate na kauč ili krevet. Također možete okrenuti obrnuto, da ga stavite na stol. Osobno volim kut kauča, jer nije bilo naprezanja na mojim leđima; jer se TSTAND podešava prema mom položaju.

Cijene

TSTAND jer je Kickstarter projekt, morat ćete posjetiti web mjesto radi ažuriranih cijena. Dostupne su različite mogućnosti zaloga. Neki zalozi su još uvijek dostupni, dok su drugi svi rasprodani. Ovdje možete provjeriti najnovije cijene.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found