Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone 6s Plus u 2021. godini

iPhone 6s Plus ima bateriju od 2750mAh, no i tada nam je često ponestane. Mnogi od nas uvijek putuju tu i tamo, jedva dobivajući dovoljno vremena da svoj iPhone 6s Plus napune do punog kapaciteta. U takvim situacijama ili nastavljamo tražiti izvor napajanja ili nosimo bateriju. Nije moguće stalno paziti na našu iPhone bateriju. Kako bismo prevladali ovaj problem uređaja koji troši energiju, odabrali smo neke od najboljih futrola za baterije za iPhone 6s Plus.

1. Lonlif

Budući da su kućišta baterija robusna i glomazna u tijelu, mnogi korisnici misle da neće moći koristiti Touch ID na svojim iPhone uređajima, pa stoga izbjegavaju koristiti futrole za punjenje. Lonlif je srušio ovaj mit i dizajnirao kućište za bateriju, koje vam omogućuje upotrebu Touch ID-a na vašem iPhoneu 6s Plus.

Litij-polimerna baterija 5500 dodaje 120% više energije vašem iPhoneu i možete uživati ​​u videozapisima, filmovima, glazbi i igrama dok ste u pokretu. Dostupan je u tri žive boje.

USP: Elegantan izgled i dojam

Pogledajte na Amazonu

2. Smtqa

S masivnom baterijom od 8000 mAh u kućištu Smtqa dobivate više od 200% snage da biste uživali u svom uređaju kad god želite. Osim toga, na stražnjoj strani ima i postolje, što vam nadalje omogućuje uživanje u videozapisima i filmovima u handsfree načinu rada.

Možete sinkronizirati i napuniti svoj uređaj bez potrebe za uklanjanjem kućišta. Jedna od najboljih značajki je sposobnost podržavanja žičnih kao i Bluetooth slušalica. I na kraju, nema dostupnih izbora boja, osim crne.

USP: Funkcija postolja

Pogledajte na Amazonu

3. HETP

HETP gledam kao kućište baterija velikog kapaciteta (6000mAh) i solidnu bateriju koja bi trebala biti dovoljno dobra za vaš iPhone 6s Plus čak i u dugoj turneji.

Robusna baterija brže soči vaš phablet i uz potrebnu sigurnost. Dakle, nema šanse za nezgode poput pregrijavanja i kratkog spoja.

Ono što dodaje više mišića njegovoj oružariji je dvoslojno kućište i zaštita od ogrebotina od 360 °. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, vaš phablet ima potreban štit od redovnih neravnina. Ako volite tamne boje, cijenit ćete vruću crvenu i uvijek sjajne varijante ružičastog zlata.

USP: Mamut 6000mAh baterija

Pogledajte na Amazonu

4. i-Blason

Što se tiče isporuke rješenja za brzo i sigurno punjenje, ovo iz i-Blasona jedna je od boljih opcija. Izvan je tankog dizajna koji izgleda lijepo na iPhoneu. Iako je malo mršav, dobio je izdržljivost za podnošenje manjih neravnina.

Kućište ima bateriju od 3200mAh koja je dovoljno dobra da pametnom telefonu pruži preko 100% dodatne snage. Osim toga, podržava sinkronizaciju podataka i punjenje odjednom.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Alpatronix

Ovo iPhone kućište za punjenje uključuje snažnu, punjivu internu bateriju s UL-certifikatom od 4000 mAh koja će vaš telefon držati napunjenim tijekom cijelog dana. Istodobno, ima zaštitu od ogrebotina od 360 stupnjeva i kompaktan dizajn koji smanjuje skupnu količinu.

Štoviše, zasebni okvir odbojnika dodaje poboljšanu sigurnost. Dolazi sa staklenim zaštitnikom zaslona za potpunu frontalnu zaštitu. A podignuti prednji okviri zadržavaju ogrebotine. Na kraju, možete birati između prekrasnih zlatnih i ružičastozlatnih boja.

USP: Jedinstvene mogućnosti boja

Pogledajte na Amazonu

6. Feob

Ovo kućište baterije od 8500mAh odabrano je zbog svojih moćnih performansi. Iako nije kompatibilan sa munjom ili tradicionalnim slušalicama od 3,5 mm, ljudi se za to odlučuju zbog njegove jake baterije koja iPhone može brzo napuniti. Uvijek možete koristiti Appleove AirPods ili druge bežične Bluetooth slušalice za slušanje zvuka.

Ovaj paket baterija dodaje 200% više trajanja baterije vašem iPhoneu. Za igrače ovo je velika blagodat jer mogu igrati 3D igre tri sata na svom iPhoneu 6s Plus. Nikada se nemojte zaustavljati i igrati svoje omiljene igre na iOS uređaju.

USP: 200% trajanja baterije

Pogledajte na Amazonu

7. Pxwaxpy

Što se tiče učinkovitosti, Pxwaxpy je glavna opklada. Dolazi s gigantskom baterijom od 8500mAh. Stoga u svoju mačkicu unosite puno dodatnog soka kako biste izdvojili iPhone gladan moći.

Pametni čip obično ne sumnja da prekomjerno punjenje oštećuje uređaj. Zahvaljujući čvrstoj izvedbi odbojnika, on također može podnijeti udarce. Uz to, Pxwaxpy je podržan ograničenim jednogodišnjim jamstvom.

USP: Više od 200 dodatnih životnih vijeka baterije

Pogledajte na Amazonu

8. Elzle

Elzle je smislio pristojno kućište za bateriju koje omogućava korisnicima da pune svoje iPhone uređaje čak i kad su uređaji pokriveni ovim kućištem. Ovo visokokvalitetno kućište za baterije traje dok je izrađeno od Li-polimernih baterija i ima CE / FCC / PSE i ROHS certifikat.

Uključite iPhone s baterijom kapaciteta 5000 mAh u ovom kućištu. Vaš se telefon nikad neće isprazniti, a vi ćete uživati ​​u dodatnim satima gledanja videozapisa, surfanja internetom, razgovora itd. Elzle je koristio visokokvalitetni materijal za proizvodnju trajnog kućišta za bateriju za vaš uređaj.

USP: Industrijski materijal

Pogledajte na Amazonu

9. Swaller

U trenucima kada iPhone želite intenzivno koristiti, a da vas ne zamara vijek trajanja baterije, kućište baterije poput Swaller može vam vrlo dobro doći. Baterija od 5500 mAh obećava isporuku 150% dodatne snage vašem phabletu. Stoga ćete igrati svoje hardcore igre ili gledati glazbene spotove s malo više slobode.

Osim što nudi tone dodatnog soka, on također drži i opasnosti poput pregrijavanja i prekomjerne struje. Četiri LED indikatora omogućuju vam lako praćenje stanja napajanja.

Govoreći o dizajnu, Swaller je tankog dizajna i vanjske strane koja apsorbira udarce. Osim toga, ovo kućište za baterije velikog kapaciteta dolazi u tri lijepe boje.

USP: Baterija velikog kapaciteta

Pogledajte na Amazonu

10. HARDTOAST

Umetnite 150% više baterije u vaš iPhone 6s Plus s ovim kućištem punjača od polimera od polimera tvrtke HARDTOAST. Kućište velikog kapaciteta od 4000 mAh omogućuje vam 24 sata razgovora, 63 sata glazbe, 16 sati reprodukcije video zapisa i 15 sati korištenja Interneta.

Upotrijebite originalni gromobranski kabel i moći ćete istodobno napuniti kućište baterije i svoj iPhone. Štoviše, svoj iPhone možete sinkronizirati s Macom ili Windows računalom bez uklanjanja kućišta.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaš odabir?

Pretpostavimo da je vaše traženje visokokvalitetnog kućišta baterije naišlo na željeni rezultat. Mogu li znati njegovo ime i osobine koje su privukle vašu pažnju.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • Najbolji futroli za iPhone 6s Plus Folio
  • iPhone 6s Plus tanki kućišta
  • Najbolji slučajevi za iPhone 6s Plus narukvice