Blog

Najbolje aplikacije za njegu kućnih ljubimaca za iPhone i iPad u 2021. godini

Svi smo bili tamo: Kao vlasnik tri psa, mogu vam reći da briga o njima nije lak zadatak. Bilo da se radi o čišćenju nakon njih, pazeći da se pravilno hrane ili samo prateći gdje se nalaze, ponekad se može osjećati kao posao s punim radnim vremenom. Oni ipak zaslužuju najbolje, i naravno, vi biste im se potrudili. Ali u ovom dobu, gdje je tehnologija cijelo vrijeme, i za ovo mora postojati aplikacija: mora postojati način na koji pametnim telefonom brigu o svom ljubimcu možete učiniti manje frustrirajućim iskustvom. Zbog toga smo pripremili ovaj popis najboljih aplikacija za njegu kućnih ljubimaca za iPhone i iPad.

1. Rover: Pronalaženje psećeg pasa

Odgoj psa nekako je poput odgoja djeteta koje prestaje odrastati s 2 godine. Što se tiče odgovornosti, to je točno toliko grozno koliko zvuči: Ne možete ostaviti svog psa bez nadzora i odletjeti na karipski otok. Ali ako ste ikada morali propustiti zabavne prilike s prijateljima i obitelji jer je vaš pas bio kod kuće, morate provjeriti Rover.

Aplikacija povezuje vlasnike pasa koji traže odmor s zajednicom tisuća sjedišta pasa. Sljedeći put kada budete željeli provesti neko vrijeme sa svojim ljudskim prijateljima, DogVacay može riješiti gnjavažu oko smišljanja što učiniti s vašim psom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Traktivna šetnja za pse

Vaš pas treba redovito vježbati! Ako kod kuće nemate veliku parcelu na otvorenom, morat ćete povremeno izvoditi psa kako bi mogla vježbati. Kao i kod toliko drugih stvari, nadgledanje i sustavno postavljanje ciljeva može stvari poboljšati, a ovdje je na mjestu aplikacija Tractive:

Pomoću aplikacije Tractive za kućne ljubimce možete pratiti rute za šetnju, provjeriti koliko ste prošli sa svojim psom i koliko vam je vremena potrebno. Također možete pregledati povijest svojih šetnji - korisno je vidjeti koliko vježba vaš pas (i vi).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Mačji ribolov 2

Evo jednog za ljubitelje mačaka! Tko je rekao da vaši furbali ne mogu igrati igre na vašem iPadu? U bizarnom preokretanju brendiranja, Nestle je objavio Cat Fishing 2, iOS igru ​​dizajniranu posebno za mačke. Sučelje ove aplikacije ima šarene ribe koje plivaju po zaslonu sve većom brzinom.

Vaša mačka udara po ribi bodovima. Ako gospodin Meow izgubi interes, aplikacija će zapravo "mijaukati" da ga privuče natrag. Kućni ljubimci trebali bi nam odvratiti pažnju, ali ako imate mačku koja vam ne dopušta da radite bilo što produktivno, Cat Fishing 2 neobičan je, ako učinkovito koristi iDevice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Zvižduk - Tracker za kućne ljubimce

Vlasnik kućnog ljubimca nema značajnije brige od mogućnosti da se Fido izgubi. GPS sustav za praćenje Whistle sustav je za praćenje ogrlica koji osigurava da možete pratiti gdje se nalazi vaš ljubimac, ma gdje se nalazili. Tragač komunicira s aplikacijom za praćenje kućnih ljubimaca Whistle koja vam pruža informacije o lokaciji u stvarnom vremenu.

Ova aplikacija također sadrži sustav upozorenja koji vam šalje obavijest svaki put kad vaš pas napusti određeno područje doma, tako da možete riješiti sve potencijalne situacije prije nego što postanu problem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Dog Buddy: Tracker aktivnosti

Ovo je aplikacija koja je posebno usmjerena na vlasnike pasa. Dog Buddy je u osnovi popratna aplikacija za vašeg psa (Companion aplikacija! Nabavite?). Omogućuje vam praćenje važnih prekretnica u životu vašeg psa, od putovanja veterinaru do izrastanja zuba.

Ako imate lutku s prekomjernom težinom, osobito je korisna funkcija praćenja težine: gubitak kilograma možete pratiti kroz dane i tjedne. Dog Buddy također sadrži opsežan popis korisnih savjeta za prvu pomoć kako biste mogli biti spremni za bilo koju priliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Prva pomoć za kućne ljubimce

Prva pomoć nije samo za ljude: životinje se cijelo vrijeme teško ozljeđuju. Često pravodobno pružena prva pomoć znači razliku između života i smrti. Ali kako pomoći mački koju je udarilo vozilo? Srećom, Američki Crveni križ objavio je aplikaciju Pet First Aid kako bi vam pomogao da točno razumijete kako pružiti prvu pomoć životinjama putem vodiča s uputama i jednostavnih videozapisa.

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, naučiti kako pružati prvu pomoć jedna je od stvari na koje ste možda pomislili, ali je nevjerojatno korisno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. BarkHappy

Iako mnoštvo ljudi stvara istinske profile na društvenim mrežama za svoje ljubimce, nešto manje otkačen način dijeljenja životinjske ljubavi je pomoću aplikacije za kućne ljubimce BarkHappy, platforme na društvenim mrežama posebno za vlasnike pasa. Možete stvoriti profil za svog psa i pomoću funkcije geolokacije, a možete pronaći i obližnje pseće pse za postavljanje datuma igranja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. 11Ljubimci: praćenje zdravlja kućnih ljubimaca

Cilj 11Pets-a je ukloniti neke gnjavaže oko zakazivanja zdravstvenih potreba vašeg ljubimca pružajući vam jednostavno sučelje za dodavanje podsjetnika, raspoređivanje zadataka, pa čak i organiziranje zdravstvenih kartona. Ako niste vlasnik kućnog ljubimca, ali ga želite nabaviti, aplikacija ima poseban odjeljak za udomljavanje koji sadrži stotine preslatkih životinja kojima je potreban dom. Iako su mnoge aplikacije s ovog popisa prilično specijalizirane, ova je aplikacija jedinstvena jer je cjelovito rješenje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Održavanje svojih kućnih ljubimaca zdravim je vrlo važno, ali često je lako previdjeti da počnete zaboravljati stvari: Cijepljenje, njega, čišćenje, nadzor tjelesne težine: Vašem kućnom ljubimcu treba pripaziti koliko i ljudskoj osobi.

Pa, to je to. Ako trenutno ne možete posjedovati kućnog ljubimca, ne brinite, vratili smo vam se. Pogledajte ovdje naš popis najboljih aplikacija za virtualne kućne ljubimce.

Ne propustite:

  • Najbolje aplikacije za fotografiranje hrane za iPhone i iPad
  • Aplikacije za dječja imena za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za osobne financije za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found