Blog

Najbolji futrole za folio za iPhone 6 2021. godine

Futrole za folio hit su među korisnicima iPhonea. Glavni razlozi zašto mnogi ljudi poput njih jesu taj što nude bitan duševni mir; posebno za vrijeme putovanja. Uzimajući u obzir sve aspekte dizajna, trajnosti i zaštite, stvorili smo izvrsnu kolekciju najboljih iPhone 6 futrola za folije. Izrezani od visokokvalitetne kože, ove futrole za iPhone 6 vrlo su izdržljive i blagoslovljene impresivnim dizajnom. Oni mogu zaštititi vaš uređaj od neželjenih oštećenja. Štoviše, moći ćete ponijeti i neke kartice i gotovinu. Istražimo popis!

1. MOLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE je jednolično proizveo iPhone futrole za folije s cvjetnim uzorkom u različitim bojama. Ovdje ćete pronaći ovaj cvjetni uzorak na svim njegovim futrolama za iPhone 6. Ovo plavo kućište krasi jedinstveni dizajn i dinamično svjetlucanje. Značajna značajka slučaja je da njegova ljepota s vremenom neće izblijedjeti.

Za zaštitu, MOLLYCOOCLE je upotrijebio PU kožu koja sprječava oštećenja od kapi i udaraca. Osim zaštite, kućište osigurava puni pristup svim priključcima, tipkama i funkcijama.

USP: Cvjetni uzorak

Pogledajte na Amazonu

2. Zover

Ponosite se upotrebom ekološki certificirane kože zašivene za izradu ovog prekrasnog futrola za folije. Zover je to učinio bez napora svojom potpisom finoće i vrhunske izrade. Ovo je kućište izrađeno od vrhunske kože vrhunskog zrna, koja je dodatno dvostruko potamnjena pod zlatnim LWG protokolima.

Svojim minimalističkim dizajnom, Zover je stavio tri mjesta za pohranu vaših kreditnih kartica i osobnih iskaznica; ne propustite taj džep za spremanje gotovine. Slučaj se ovdje ne zaustavlja da vas iznenadi, jer možete upotrijebiti njegov preklopni poklopac za pretvaranje kućišta u postolje.

USP: Ekološki certificirana koža

Pogledajte na Amazonu

3. SINIJANSKI

Ručno izrađena od vrhunske PU kože, ova futrola za folije za iPhone 6 ima profesionalni izgled. Ima tri mjesta za kartice i veliki džep za nešto novca. Branik koji drži iPhone dovoljno je snažan da čvrsto zaštiti vaš uređaj i štiti ga od normalnih padova i neravnina.

Također se može koristiti kao nosač s više kutova gledanja. Sve u svemu, to je sjajna futrola za folio unutar pristupačnog cjenovnog razreda. Na kraju, dostupni su i brojni odabiri boja.

USP: Ručno izrađen od vrhunske PU kože

Pogledajte na Amazonu

4. FYY

FYY je urezao nišu u proizvodnji modernih futrola i maski za iPhone i iPad. Ova ružičasta futrola za iPhone 6 preuzeta je iz FYY-ovog širokog spektra privlačnih slučajeva. Svemoćni dizajn impresivan je i brzo plijeni vašu pažnju.

Kako bi se istaknuo iz mase, FYY je dizajnirao ovu futrolu za folije sa žicom koja pruža bolji zahvat dok držite telefon. Samo prođite rukom kroz žicu i udobno držite telefon čak i dok razgovarate s nekim.

USP: Vrhunska PU koža

Pogledajte na Amazonu

5. Labato

Ova prava koža u smeđoj boji stvara zadivljujuću osobnost vašeg iPhonea 6. Omotajte ovu kožnu futrolu na svoj iPhone i dobro je ići bilo kamo. Laboto je poseban naglasak stavio na zaštitu, a u tu svrhu marka je koristila prirodnu kožu i ručno izrađenu tehnologiju.

Zbog sigurnosti vašeg iPhonea, Labato je ojačao kutove kućišta koji se može pohvaliti magnetskim zatvaračem. Ovo magnetsko zatvaranje pruža sveobuhvatnu zaštitu vašem iPhoneu.

USP: Magnetsko zatvaranje

Pogledajte na Amazonu

6. Dreem

Dreem folio futrola za iPhone 6 izrađena je od luksuzne veganske kože, a može se pohvaliti snažnom i trajnom kvalitetom. Kao i mnogi drugi, i ovaj ima tri utora za kartice i džep za gotovinu. Ono što izdvaja ovaj slučaj je kvaliteta proizvoda. TPU odbojnik štiti vaš iPhone od normalnih padova i neravnina, dok poklopac za foliju otporna je na prašinu i prljavštinu.

Povrh toga, utora za kartice imaju RFID zaštitu, koja ne dopušta nikome da hakira vašu karticu iz daljine. I na kraju, ima i nosač za gledanje bez ruku.

USP: RFID zaštita od krađe

Pogledajte na Amazonu

7. Vofolen

Ako želite nositi puno karata, futrola Vofolen folio bio bi idealan izbor. Omogućit će vam zadržavanje do 9 karata. Izrađen od visokokvalitetnih magneta, računala i PU kože, nikada neće iznevjeriti vaš pametni telefon; posebno kada se suoče s slučajnim kvrgama.

Futrola za folio dolazi s naramenicom koja vam omogućuje nošenje iPhonea bez ikakvih poteškoća. Dostupnost šest privlačnih boja pruža vam priliku da odaberete odgovarajući par za uređaj.

USP: Netoksični materijal

Pogledajte na Amazonu

8. TUCCH

Sportski dizajn niskog profila, futrola TUCCH za foliju može biti dostojna opcija za vaš iPhone ako želite da izgleda profesionalno. Konstrukcija od sintetičke kože izuzetno je mekana na dodir.

Tri utora za kartice i pretinac za gotovinu čine ga kompletnom futrolom za novčanik. Možete ga preklopiti da biste imali optimalan kut gledanja. Dovoljno je moćan za borbu protiv izazova ogrebotina i padova. Futrola TUCCH Folio dostupna je u šest boja poput crne, ružičaste, smeđe, crne i crvene, ružičaste i srebrne, smeđe i plave.

USP: Vintage izgled

Pogledajte na Amazonu

9. WenBelle

WenBelle je ovom slučaju dodao snagu na drugačiji način. Marka je pribjegla dvostrukom sloju PU materijala koji apsorbira udarce kako bi proizvela zaštitnu futrolu za iPhone 6. Kako bi bila elegantna, WenBell je upotrijebio dvije trijezne boje - plavu i smeđu. Ova kombinacija čini ga prvim izborom profesionalaca.

WenBelleova futrola za folio namijenjena je muškarcima i ženama uviđavnog izbora. Kućište nudi dovoljno prostora za korisnike da svoje osobne iskaznice i kreditne / debitne kartice sigurno drže u namjenskim utorima. Džep s novcem omogućuje vam pohranu valute.

USP: Profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. ŠTIT

Futrola za folije SHIELDON dobila je klasičan izgled. Vrhunska koža od kravlje kože u kombinaciji s lijepo izrađenim dizajnom omogućuje ovom slučaju dobar utjecaj.

Postoje tri utora za kartice i veliki pretinac u kojem ćete moći sigurno čuvati nešto novca. Magnetsko zatvaranje čini zadatak da vaše dragocjenosti čuvaju sigurno unutra. Možete se osloniti na ovu futrolu novčanika kako biste pružili potrebnu zaštitu pametnom telefonu od padova i ogrebotina. Ova futrola za folio dostupna je u dvije boje - crnoj i smeđoj.

USP: Moderni dizajn svih vremena

Pogledajte na Amazonu

11. Nouske

Ako volite jednostavne, otmjene i profesionalne futrole, ovaj je savršen. Izrađena je od vrhunske PU kože izvana, dok je iznutra mekana mikrovlakana. Folija neće ogrebati zaslon vašeg iPhonea. IPhone postolje izrađeno je pomoću mekog, ali izdržljivog TPU-a, koji štiti vaš uređaj od normalnih padova.

Folija ima samo jedan utor za kartice i nema džep za gotovinu. To ga čini tanjim za nošenje, bez nakupljanja u džepove. Na kraju, postoji i nekoliko opcija boja koje možete odabrati.

USP: Jednostavan i elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Završavati!

Dakle, ovo su najpopularniji folije za iPhone 6. Imajući na umu različite potrebe, pobrinuo sam se da se popis sastoji od futrola različitog dizajna. Budite sigurni, nastavit ću ažurirati ovaj post kako bih bio siguran da ima najboljih slučajeva.

Morali biste pogledati

  • Najbolji iPhone 6 bumper futrole
  • Futrole za novčanik za iPhone 6
  • Najbolji iPhone 6 futrole za postolje