Blog

Najbolji slučajevi nosača za iPad Mini 5 2021. godine

Slučajevi s nogarama uvijek su bili korisni ljudima koji posjeduju mobilne uređaje s velikim ekranom. Uvijek postoji potražnja za takvim slučajevima među korisnicima iPad-a i iPhone-a (uređaji veće veličine). Ako imate iPad mini 2019 za 2019, vjerojatno ćete trebati futrolu s postoljem za gledanje videozapisa, filmova i prezentacija. Želite kupiti jedan? Pogledajte ovaj popis najbolji iPad mini 5 futrole za nosače.

 1. Rantice hrapava navlaka s postoljem
 2. OtterBox Defender Series Futrola za nosače
 3. Torbica od tvrdog oklopa Spigen s postoljem
 4. Kutija za nosače s ugrađenim zaštitnikom zaslona tvrtke SUPCASE
 5. KUĆA ZUGU s magnetskim postoljem
 6. Whitegeese teška futrola za nosače
 7. Zaštitna futrola s nosačem od TOPSKY
 8. ACEGUARDER Silikonska navlaka s podesivim postoljem
 9. Kutija za nosače s držačem olovke iz tvrtke Timecity
 10. BRAECN okretan nosač nogu

1. Rantice hrapava navlaka s postoljem

Podrška za Apple Pencil u iPadu mini 5 rađa potrebu za postoljem jer korisnici možda žele skicirati nešto na svom mini tabletu. Rantice je proizveo savršenu futrolu za vaš mini 5. Nevjerojatna karakteristika ovog kućišta je troslojna zaštita; postoje dva okvira za PC i mekani silikonski sloj. To pruža dizajn otporan na udarce za poboljšanje zaštite.

Postolje ne pokriva logotip vašeg iPad minija, tako da možete s ponosom svima pokazati svoj tablet. Silikon i PC materijali čine ovaj slučaj robusnim i zaštitnim.

USP: Troslojni oklop

Pogledajte na Amazonu

2. Futrola za nosače serije Defender tvrtke OtterBox

Zar ime ne govori sve !! Kućište uključuje višeslojni dizajn s unutarnjom školjkom, vanjskim pokrivačem, ugrađenim zaštitnikom zaslona i stalkom za štit. Portovi su dobro pokriveni, tako da prašina, prljavština ili debre blokiraju ulazak u vaš uređaj.

Unutarnji štit dodaje još jedan sloj zaštite zaslona i može se pretvoriti u stalak za udobno tipkanje i gledanje bez ruku. Kupnja će uključivati ​​ograničeno doživotno jamstvo tvrtke OtterBox.

USP: Slučaj branitelja

Pogledajte na Amazonu

3. Torbica za nogare Spigen Tough Armor

Spigen je vjerojatno najbolji proizvođač futrola za iPhone i iPad. Za vaš najnoviji iPad mini 5, ovaj je izdržljivi nosač najbolja opcija jer se može pohvaliti fleksibilnim TPU-om i tvrdim računalom. Dva materijala čine dvostruki zaštitni sloj na vašem iPad mini.

Snaga ovog postolja ne ubija stil; provjerite naglaske od karbonskih vlakana i tehničke detalje ovog slučaja. Jedini minus je taj što na iPadu mini morate koristiti Spigenov zaštitnik zaslona.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. SUPCASE Robusna futrola s nosačem s ugrađenom zaštitom zaslona

SUPCASE je popularna marka iPhone i iPad dodataka. Ovaj je futrola preuzet iz popularne serije Unicorn Beetle Pro. SUPCASE je precizno dizajnirao ovaj slučaj, ostavljajući dovoljno prostora za upotrebu Touch ID-a na tabletu. Kućište vam također omogućuje lak pristup drugim priključcima, kontrolama i tipkama.

Ovo kućište cijelog tijela ima sklopivi nosač stoke, što vam olakšava čitanje e-knjiga i gledanje videozapisa / filmova. Ugrađena zaštita zaslona štiti zaslon osjetljiv na dodir vašeg tableta od ogrebotina.

USP: Robusno kućište cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

5. KUĆA ZUGU s magnetskim postoljem

Nazvan Muse Case, vodeći proizvod marke nudi vojnu zaštitu. Dizajniran za veliku zaštitu od pada, može preživjeti pad od 5 stopa. Ono što je inovativno je upotreba magneta za ugrađivanje sedam sigurnih kutova gledanja. Valja istaknuti da je magnet dovoljno jak da vaš iPad drži na hladnjaku ili na većini drugih metalnih površina.

Vanjska mat sintetička koža protiv cijepanja izgleda bez napora šik. Dugi elastični džep na stražnjoj strani može sigurno i udobno držati vašu olovku Apple. Uz to, sportski otvori za zrak koji podržavaju vaš uređaj brzo se hlade.

USP: Jaki magneti

Pogledajte na Amazonu

6. Teška futrola za nosače od Whitegeesea

Whitegeese je proizveo magnetnu kožnu futrolu za vaš iPad mini. Ovo kućište prikazuje pametan dizajn jer možete pristupiti svim značajkama i kontrolama vašeg iPada bez uklanjanja kućišta. Tu je držač ladice, koji podržava dva stojeća položaja - okomiti i vodoravni.

Za zaštitu je Whitegeese upotrijebio visokokvalitetnu PU kožu koja štiti uređaj od padova, udaraca, otisaka prstiju, ogrebotina i prašine.

USP: Kožna magnetska torbica

Pogledajte na Amazonu

7. Zaštitna futrola TOPSKY s postoljem

Zaštita cijelog tijela za vaš iPad mini 5 obavezna je jer je vaš premium uređaj izložen bezbroj opasnosti poput ogrebotina, padova i udaraca. TOPSKY je proizveo futrolu za nosače koja odgovara cijeni. Ova čvrsta, robusna i otporna na udarce futrola izrađena je od mekog TPU stražnjeg poklopca koji vam pruža protuklizno prianjanje i zaštitu od ogrebotina.

Dvoslojno tvrdo računalo štiti vaš tablet od padova i udaraca. TOPSKY je ovaj slučaj dizajnirao izuzetno precizno jer se svim tipkama i priključcima može lako pristupiti.

USP: Idealno za zadatke u učionici

Pogledajte na Amazonu

8. Silikonska navlaka s podesivim postoljem od ACEGUARDER

Podesivi nosač i mekani silikon dvije su značajne značajke ovog kućišta ACEGUARDER koje se razmeće ženstvenim dizajnom. Za vašu kćer tinejdžericu ovaj je futrola od mekanog silikona savršen iPad mini dodatak. Ovaj izdržljivi kofer izrađen je od netoksičnih materijala.

ACEGUARDER je upotrijebio postojane boje, koje ne blijede ni nakon duže upotrebe. Prilagodite kutove iPad-a i možete gledati videozapise, prezentacije, čitati knjige i uživati ​​u FaceTime pozivima.

USP: Jedinstveni dizajn postolja

Pogledajte na Amazonu

9. Vremenski nosač Timecity s držačem olovke

Bez obzira želite li da uređaj ugodno sjedi na stolu ili u vašoj ruci, ovaj slučaj ima mogućnosti za sve ovo i više. Zapravo se brine za gotovo sve što vam može zatrebati, od držača olovke do odvojivog / podesivog naramenica. Štoviše, postolje se može rotirati za 360 ° i omogućuje vam postavljanje odgovarajućeg kuta gledanja.

Remen za ruke također je podesiv, tako da možete ugodno držati. Napravljeno od premium tvrdog polikarbonata i mekog silikona protiv proklizavanja, kućište nudi troslojnu zaštitu. To nije sve, dobro dizajniran poklopac za prašinu za svaki otvor sprečava ulazak prašine.

USP: Rad bez muke

Pogledajte na Amazonu

10. Okretni nožni nosač u BRAECN-u

Čini se da BRAECN-ova futrola za postolje nudi iPadu obranu od 360 ° bez kompromisa u pogledu upotrebljivosti. Sadrži tri sloja robusne zaštite, poklopac ne daje priliku neočekivanom šoku da ozlijedi tablet. Iako ima čvrst faktor, ne dodaje puno, osiguravajući da uređaj možete udobno držati.

Kada je postolje u potpunosti rotirajuće, možete dobiti željene kutove gledanja dok tipkate ili gledate trzaje. A s dostupnošću ručnog remena, puno je lakše držati tablet. I ne samo to, tvrtka nudi i korisnu naramenicu tako da nošenje tableta za vas predstavlja ugodno iskustvo.

USP: Čvrst faktor oblika bez ikakvog sloma

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Iako futrole izgledaju čvrsto u profilu, izvrstan su izbor za korisnike koji svoj iPad mini uvijek drže uz sebe. Kućišta s postoljem ispunjavaju dvostruku svrhu zaštite i stabilnosti vašeg mini tableta.

Povezane objave:

 • Najbolji iPad Mini 5 futrole za tipkovnice
 • Futrole za iPad Mini 5 Folio
 • Najbolji slučajevi za iPad Mini 5

Koji biste kućište za nosače odabrali za svoj iPad mini 5?