Blog

Kako ukloniti Instagram lažne obavijesti na iPhoneu

Iritiraju me lažne obavijesti na bilo kojoj aplikaciji društvenih mreža. Ova gadna stvar uvijek me drži pod dojmom da neke obavijesti čekaju da ih vidim. U posljednje vrijeme vidio sam mnoge obavijesti o duhovima u svojoj aplikaciji Instagram na iPhoneu. Želim se riješiti ove prijetnje lažnih obavijesti.

Upotrijebio sam nekoliko trikova za brisanje takvih obavijesti. Imajte na umu da dolje navedena rješenja mogu na vašem iPhoneu raditi ili ne raditi. Pokušajmo ...

Kako ukloniti Lažne obavijesti od Instagram na iPhoneu

Obavijesti IGTV-a

U mom slučaju, primarni osumnjičenik bio je IGTV. Instagram je pokrenuo ovu samostalnu vertikalnu aplikaciju za video u lipnju 2018. Kad bilo koji korisnik Instagrama prenese video, dobit ćete obavijest (ako tog korisnika pratite na Instagramu). Budući da je aplikacija relativno nova, mnogi korisnici imaju malo podataka o obavijestima vezanim uz ovu aplikaciju.

Ako imate isti problem, dodirnite ikonu IGTV u gornjem desnom kutu zaslona iPhonea.

Provjerite videozapis koji dijele korisnici koje pratite. Nakon gledanja videozapisa, napustite aplikaciju i na početnom zaslonu pogledajte svoju Instagram aplikaciju. Lažna obavijest možda je nestala.

Ovaj trik je zapravo uspio na mom iPhoneu, a nadam se da će to uspjeti i na vašem uređaju. Ako ne uspije donijeti nikakav rezultat, samo naprijed.

Prekini vezu s Facebook računom

Ovo zvuči pomalo ludo, ali prekid veze Facebook računa s Instagramom može ukloniti lažne obavijesti.

Korak 1. Pokrenite Aplikacija Instagram na svom iPhoneu i dodirnite ikonu Profil u donjem desnom kutu → Dalje, dodirnite Ikona hamburgera (tri vodoravne crte) u gornjem desnom kutu → Na zaslonu telefona možete vidjeti zaslon koji iskače s desne strane. Dodirnite Postavke od dna.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Povezani računi u odjeljku Privatnost i sigurnost → Dodirnite Facebook Dodirnite Prekini vezu s računom.

Korak # 3. Pojavit će se skočni okvir u kojem se traži da potvrdite svoju radnju. Dodirnite Da, prekini vezu.

Vaš Facebook račun sada nema veze s Instagramom. Sada se vratite na početnu stranicu Instagrama i provjerite sve svoje izravne poruke i priče koje dijele drugi. Zatim osvježite početnu stranicu i ta lažna obavijest s Instagrama trebala bi nestati.

Svoj Facebook račun možete ponovo povezati nakon nekoliko minuta.

Korak 1. U svojoj aplikaciji Instagram dodirnite ikona profila → Dodirnite Ikona Hemberger → Idite na Postavke.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Povezani račun pod Privatnost i sigurnost → Dodirnite Facebook → Budući da ste prekinuli vezu s Facebook računom, Instagram želi upotrijebiti “facebook.com” za prijavu → Dodirnite Nastavi.

Korak # 3. Dodirnite Prijava s gumbom Facebook aplikacije → Od vas će se zatražiti da otvorite Instagram na Facebooku → Dodirnite Otvoren → Sada dodirnite Nastaviti kao (vaše ime.)

I to ste učinili! Uspješno ste povezali svoj FB račun s Instagramom.

Odjavite se s Instagrama

Još jedan jednostavan način za rješavanje problema s fantomskim obavijestima na Instagramu je odjava iz aplikacije.

Korak 1. Dodirnite Profil ikona → Hamburger ikona.

Korak 2. Dodirnite Postavke → Odjavite se od (korisničko ime.) → Dodirnite Odjavite se.

Uspješno ste se odjavili. Dalje, nakon nekog vremena možete se prijaviti sa svojim Instagram ID-om i lozinkom. Ako ste ranije odabrali opciju Zapamti, ne biste trebali ponovno unijeti svoj ID za prijavu i lozinku. Samo dodirnite gumb za prijavu i spremni ste za početak.

Ažurirajte aplikaciju Instagram

Ažuriranje na čekanju može uzrokovati ovaj problem. Jednostavno rješenje je ažuriranje aplikacije Instagram na iPhoneu.

Korak 1. Pokreni Trgovina aplikacijama s početnog zaslona vašeg iPhonea → Sada dodirnite nadopune s donjeg izbornika.

Korak 2. Pronađite aplikaciju Instagram s popisa aplikacija koje će se ažurirati → Dodirnite gumb Ažuriraj pored Instagrama.

Deinstalirajte Instagram

U krajnjem slučaju, možete izbrisati aplikaciju sa iPhonea i ponovo je instalirati.

Korak 1. Dodirnite i držite Aplikacija Instagram na početnom zaslonu vašeg iPhonea → Sve se aplikacije počinju micati i a ikona za brisanje (x) pojavljuje se u gornjem lijevom kutu aplikacije.

Korak 2. Dodirnite Izbrisati i od vas će se tražiti da potvrdite svoj postupak. Dodirnite Izbrisati opet.

Instagram će biti izbrisan s vašeg iPhonea. Aplikaciju možete ponovo instalirati iz App Storea.

To je sve narode!

Sumirati…

Lažne obavijesti najneugodnija su stvar koja se može dogoditi bilo kojem korisniku iPhonea. Ne samo da vam plijeni pažnju svaki put kada pristupite početnom zaslonu telefona, već vas i razočara jer uopće nema obavijesti.

Možda biste se voljeli pozvati i na:

  • Kako sakriti Instagram postove ili priče na iPhoneu bez prestanka praćenja računa
  • Onemogućite status aktivnosti u Instagramu na iPhoneu i Android telefonu
  • Kako dodati glazbu u Instagram priče na iPhoneu
  • Izbrišite Instagram račun s iPhonea i Maca

Jeste li se zasitili lažnih obavijesti na Instagramu? Koju ste radnju poduzeli da uklonite te lažne obavijesti? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

Copyright calisportfest.com 2021