Blog

Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 6 / 6s 2021. godine

IPhone 6 i iPhone 6s zasigurno će oduševiti vaše težnje svim svojim novim značajkama i sjajnim dizajnom. Opterećen vrhunskom tehnologijom, iPhone zaslužuje potpunu zaštitu od bilo kakvih slučajnih udaraca ili oštećenja. Iako punopravni slučajevi obično potiskuju izgled vašeg iPhonea, futrole za odbojnike za iPhone 6 / 6s mogu biti cool, minimalistička opcija. Želite se razmetati svojim iPhone 6 / 6s stilom? Putovi odbojnika su pravi put. Imajući ovo na umu, ispod smo naveli kućišta branika koji bi vašem atraktivnom iPhoneu pružili prijeko potrebnu njegu.

# 1. Ringke FUSION

Ringke Fusion dolazi sa stražnjim računalom premazanim ogrebotinama. To je jedinstveni hibridni odbojnik gdje je kućište na stražnjoj strani prozirno. I rubovi odbojnika prekrivaju otvore (s odvojivim otvorom). To pomaže u održavanju prašine u otvorima minimalnom. TPU jastuk apsorbira šok kako bi telefonu pružio potrebnu sigurnost od slučajnih udaraca ili padova.

Dizajnirani za prirodniji reagirajući osjećaj pritiskom na tipku za glasnoću i napajanje, ljudi mogu učiniti njihov telefon impresivnim. Svaki je Ringke Fusion prilagodljiv, tako da ćete dobiti jedinstveni slučaj.

USP: Zaštitni dizajn

Kupite ga od Amazona

# 2. Poetski odbojnik za iPhone 6

Poetic je često jedan od prvih koji je izradio minimalističke futrole za iPhone. Ni ovaj nije iznimka. Riječ je o super minimalnoj futroli odbojnika koja štiti vaš iPhone 6 / 6s uglavnom od slučajnih udaraca. To nije hibridni slučaj (poput nekih na ovom popisu), tako da su leđa vašeg iPhone 6s / 6 još uvijek otvorena za ogrebotine i prašinu. Odbojnik ima odgovarajuće izreze za priključke. Poput Bear Motion-a, Poetic-ove futrole za odbojnike izrađene su od kombinacije termoplastičnog poliuretana i polikarbonata - za sve opće svrhe to je futrola izrađena od dobrog, fleksibilnog materijala koji može izdržati udarce.

USP: Prilično kompaktan profil

Kupite ga od Amazona

#3.Branik kućišta Spigen

iPhone 6 / 6s ima dobru zaštitu s Spigen futrolom odbojnika sa značajkama kao što su "Ekstremna zaštita od pada", "Tehnologija zračnog jastuka za kutove", dizajn bez ogrebotina, prozirna tvrda stražnja ploča s fleksibilnim matiranim rubom - te kombinacija TPU-a i polikarbonata za dvostruku zaštitu.

Za one koji traže lijep dizajn, kao i sigurnost, prilično je dobra opcija.

USP: Dodatna zaštita za zaslon i kameru

Kupite ga od Amazona

# 4. Trianij

Ova ponuda tvrtke Trianium održava stil vašeg iPhonea netaknutim, a istovremeno nudi i potrebnu zaštitu protiv slučajnih padova. I zbog toga je tako dobar odabir.

Govoreći o kvaliteti izrade; ovaj slučaj ima hrapava leđa i gumirani okvir. Dakle, možete očekivati ​​da će naslovnica ponuditi malo više prijanjanja.

Čista stražnja strana omogućuje pametnom telefonu da otkrije profil. I na kraju, ovaj poklopac odbojnika iPhone 6 elegantnog izgleda podržan je doživotnim jamstvom.

USP: Divan izgled

Kupite ga od Amazona

# 5. RhinoShield CrashGuard

Čini se da je RhinoShieldov CrashGuard opremljeniji za poduzimanje gadnih neravnina. Dakle, ako se zaštita nalazi na vrhu vašeg popisa, ova bi mogla biti bolja opcija.

Budući da je sve tako zaštitno, navlaka uopće ne izgleda glomazno i ​​škljoca oko uređaja poput rukavice. Protuklizni okvir čini praktičnijim držanje pametnog telefona. Osim toga, ima podignuti rub kako bi zaštitio kameru od nagrizanja.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Kupite ga od Amazona

# 6. Luvvitt ClearView

Luvvitt Clear View je hibridni odbojnik koji ima TPU-rubnu futrolu odbojnika pričvršćenu na prozirnu poleđinu od polikarbonata. Iz daljine izgleda kao kućište branika, ali dolazi s dodatnom prednošću zaštite iPhonea 6 / 6s od ogrebotina na stražnjoj strani. Zakošeni rub štiti iPhoneov zaslon okrenut licem prema dolje.

USP: Otporan na ogrebotine

Kupite ga od Amazona

# 7. iXCC

Odaberite ovu naslovnicu s "iXCC" kako biste se razmetali svojim pametnim telefonom, a istovremeno ga zaštitili od slučajnih padova. Ovo prozirno kućište ima čvrst okvir i sadrži jastučiće s uglovima. Zahvaljujući zahvatljivim stranama, poklopac nudi puno bolje držanje.

Izraziti gumbi ovog prozirnog poklopca prilično reagiraju, dok izrezi nude brzi pristup lukama. Uz povišeni rub, iXCC čuva zaslon osjetljiv na dodir i fotoaparat zaštićen od ogrebotina.

USP: Poboljšano prianjanje

Kupite ga od Amazona

# 8. Elago

Ako vjerujete u minimalistički dizajn, Elago futrola za odbojnik za iPhone 6s vaš je savršen izbor. Kućište zadržava estetske elemente vašeg iPhonea, a opet štiti uređaj svojom hibridnom konstrukcijom od polikarbonata i TPU. Čak i ako svoj iPhone 6s postavite na ravne površine, zaslon će biti zaštićen podignutom usnom kućišta Elago odbojnika. Jednostavno upravljajte svim tipkama i priključcima dok je telefon omotan Elago futrolom.

USP: Profil koji odgovara obliku

Kupite ga od Amazona

# 9. Žudjeti

Kad je riječ o preslatkom paru s iPhoneom 6, možete mu vjerovati da će ovitku tvrtke Crave ispuniti potražnju. Ima okvir koji apsorbira udarce pomaže pametnom telefonu da izdrži neravnine.

Napravljen od TPU materijala, kućište odbojnika Crave savršeno se uklapa u uređaj. A zahvaljujući uglavnom fleksibilnom profilu, prilično je jednostavno ukloniti i staviti. Četiri opcije boje su metvica, škriljevac, crna i uvijek preslatka tamnoplava boja.

USP: Okvir koji apsorbira udarce

Kupite ga od Amazona

# 10. DODATAK

Slučajevi serije SUPCASE Unicorn Beetle serije mogu se puno svidjeti. Prvo, dolazi s izuzetno čvrstim okvirom. To znači da vaš pametni telefon ima malo više jastuka za borbu protiv neočekivanih neravnina.

Druga kvaliteta po kojoj se ističe je premaz otporan na ogrebotine. Kao rezultat, čini se da naslovnica ne gubi svoj zamjetni dizajn. I na kraju, serija Unicorn Beetle dostupna je u više kombinacija boja kako bi se povećao količnik stila.

USP: Robusna konstrukcija s premazom otpornim na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

To je to!

  • 7 najskupljih slučajeva za iPhone 6
  • Najbolji ručno rađeni iPhone 6 slučajevi
  • Najbolji slučajevi za iPhone 6 ispod 20 dolara

Koji ste odabrali da zaštitite svoj iPhone 6? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found