Blog

Kućište bežične baterije Mophie Juice Pack

Iako sustav bežičnog punjenja na pametnim telefonima postoji već duže vrijeme, Apple ga još nije implementirao u iPhone uređaje. Iako su se u prošlosti šuškalo da će tehnološki div konačno prihvatiti ovu tehnologiju punjenja, oni se smatraju ništa drugo nego samo glasine.

Impresionirani sustavom bežičnog punjenja koji je uveden u nekoliko vodećih Android pametnih telefona, brojni vlasnici iPhonea, uključujući mene, žude za njim.

Iako je za najnovije iPhone uređaje dostupno nekoliko futrola za bežično punjenje, ne pružaju svi željenu pogodnost kao i očekivani rezultat.

Mophie, poznati proizvođač dodatne opreme, lansirao je iPhone baterijsku futrolu koja podržava bežično punjenje putem jastučića za punjenje. Osim što dodaje više od 50% dodatnog vijeka trajanja baterije, podržava gotovo sve standarde bežičnog punjenja, uključujući Qi format.

Juice Pack Wireless

Kućište baterije "Juice Pack Wireless" dostupno je u dvije verzije; dok je jedan za iPhone 6 / 6s, drugi je za iPhone 6 Plus i 6s Plus. Kućište baterije ima kompaktan dizajn. Osim toga, lagan je i savršeno odgovara vašem uređaju.

Sustav za zaštitu od udara štiti vaš iPhone od udaraca ili padova. Izrađen od kvalitetnih materijala, dovoljno je jak da nudi osnovnu zaštitu od slučajnog pada.

Kućište se može puniti tijekom više od 500 punih ciklusa. S litij-ionskim polimernim stanicama najviše klase, sposoban je isporučiti najučinkovitije rješenje za punjenje.

Sila punjenja

Nazvan Charge Force, ekosustav bežičnog punjenja počinje napajati vaš iPhone čim je postavljen na pločicu za punjenje. Prvo puni uređaj prije nego što isprazni kućište baterije.

Mogućnost punjenja uređaja brzo razdvaja tehnologiju punjenja. I to na stranu, vrlo je učinkovito u obavljanju posla prema očekivanjima.

Sastavljen u skladu s vašim pogodnostima

Mophie je predstavio vlastitu seriju jastučića za punjenje poput vertikalnog dizajniranog za uredski stol, nosača ventilacijskog otvora pripremljenog za automobil i osnovnog ravnog modela spremnog za kuću.

Jastučići za punjenje razvijeni su u skladu s vašim potrebama. Stoga možete odabrati onu prema svom prioritetu.

Cijena

Paket kućišta sa sokom, zajedno s bazom za punjenje Charge Force za iPhone 6 / 6s, košta 99,95 dolara, a isti košta 129,95 dolara za 5,5-inčni iPhone 6 Plus / 6s Plus.

Osnovna baza za kućno punjenje prodaje se odvojeno po cijeni od 39,99 USD, dok alternativni jastučići za otvor za automobil i radni stol koštaju 59,95 USD.

iPhone 6 / 6s bežično kućište baterije Cijena: $99.95

Kupite ga na Mophie.com

iPhone 6 Plus / 6s bežično kućište baterije Cijena: $129.95

Kupite ga na Mophie.com