Blog

Najbolji softver za oporavak podataka za Mac u 2021. godini

Da bismo dobili više prostora za pohranu na Macu, često brišemo stare podatke za koje pretpostavljamo da su beskorisni. Većinu slučajeva iz znatiželje slučajno izbrišemo neke dragocjene fotografije, videozapise ili važne datoteke kako bismo oslobodili prostor za pohranu, a zatim požalimo zbog gubitka. Pa, lako je vratiti izbrisane datoteke pomoću softvera za oporavak podataka.

Ako čitate ovaj post, pretpostavit ću da ste i vi dobili neke kritične datoteke za oporavak sa svog Maca. Dakle, bez gubljenja više vremena, skočit ćemo na popis najboljeg softvera za oporavak podataka za Mac kako bismo vratili svoje izbrisane podatke.

 1. Zvjezdani Feniks
 2. Wondershare
 3. Softtote
 4. Remo Recover Mac
 5. uFlysoft
 6. DoYourData
 7. EaseUS
 8. Tenorshare
 9. Amacsoft
 10. iStonsoft
 11. iPubsoft

1. Zvjezdani Feniks

Stellar Phoenix još je jedan Mac softver za oporavak podataka sa svim značajkama, ali ne ograničavajući se na njega. Iako je malo skup, donosi dodatnu prednost koja opravdava cijenu. Ovaj može obnoviti podatke čak i s šifrirane particije, čak i ako je zaštićena lozinkom. Štoviše, podržava stanku i nastavlja značajke za nastavak postupka oporavka u intervalima.

I na kraju, softver također podržava obnavljanje podataka s CD / DVD-a.

Cijena: $99

Kupite Stellar Phoenix

2. Wondershare

Uz mogućnost oporavka preko 550 formata datoteka, uključujući fotografije, video dokumente i još mnogo toga, Wondershare ima svojstva da bude najbolji među dijelovima. Opremljen je i za oporavak USB pogona, vanjskih tvrdih diskova i ostalih uređaja za pohranu.

Štoviše, ovaj Mac softver za oporavak podataka prilično je jednostavan za upotrebu i ne uključuje zaobilazne metode pri dohvaćanju izgubljenih datoteka. Osim što je bez rizika, ali i isplativ, pripremljen je da bude kompatibilan s Macom i Windowsom.

Cijena: $89.95

Kupite Wondershare

3. Softtote

Softtote oporavak podataka za Mac svestran je, s gotovo svim formatima datoteka podržanim za oporavak. Također može oporaviti izbrisanu particiju, što je dodatna prednost ako ste formatirali tvrdi disk novim particijama. I na kraju, ali ne najmanje važno, možete dobiti i pregled datoteke prije nego što je odlučite oporaviti. Softver ima probnu verziju besplatno, uz određena ograničenja.

Cijena: $69.99

Kupite Softtote

4. Remo Recover Mac

Remoov softver za oporavak podataka Mac može se pohvaliti robusnim mehanizmom za skeniranje koji vam omogućuje oporavak podataka čak i u najkritičnijim situacijama poput izgubljenih ili formatiranih volumena na Macu. Podržava više od 300 vrsta datoteka, uključujući dokumente, fotografije, videozapise i druge datoteke, i omogućuje vam oporavak s vanjskih uređaja podržanih Macom, kao što su tvrdi diskovi, USB itd.

Iako je najskuplji na našoj listi, ovaj je softver pravi, posebno za poduzeća. Štoviše, postoji mogućnost isprobavanja softvera prije kupnje.

Cijena: 179,97 USD | 69,97 dolara za medijsko izdanje

Kupite Remo | Kupite Media Edition

5. uFlysoft

Ovaj određeni alat za oporavak podataka za Mac znatno je skuplji u usporedbi s gore navedena dva. Sadrži i sve načine oporavka kao što su slike, glazba, videozapisi, dokumenti, oporavak SD kartice, oporavak digitalne kamere, oporavak izgubljene / izbrisane particije i još mnogo toga. U usporedbi s drugima, korisničko sučelje uFlysofta je jednostavnije.

Cijena: $84.95

Kupite uFlysoft

6. DoYourData

DoYourData nevjerojatan je softver za vraćanje izbrisanih podataka na Mac. To je zato što može skenirati i iz oštećenog ili oštećenog datotečnog sustava i pomoći vam da oporavite datoteke pomoću samo nekoliko klikova. Čak i ako se vaš disk srušio zbog virusa, ovaj vam je softver u pomoć i obnavlja gotovo sve podatke kojih ste se odrekli. Na kraju, omogućuje vam i provjeru pregleda prije nego što stvarno oporavite datoteku.

Pročitajte detaljni pregled DoYourData.

Cijena: $69.00

Kupite DoYourData

7. EaseUS

U slučaju da tražite potpuno oporavak softvera za svoj Mac, EaseUS je savršena opcija koju treba razmotriti. Ima sve značajke softvera za oporavak podataka. Ono što ga izdvaja su mogućnosti kupnje koje nudi. Besplatna verzija može vam omogućiti oporavak datoteka do 2 GB, dok vam pro verzija omogućuje oporavak neograničenih datoteka. Ako želite korak napred, možete odabrati verziju za pokretanje ili verziju za tehničara, koja je previše napredna.

Cijena: $89.95

Kupite EaseUS

8. Tenorshare

Ponestaje vam proračuna, a treba vam i softver za oporavak za Mac? Tada ne tražite dalje od Tenorshare-a. Softver uključuje oporavak gotovo svih formata datoteka i podržava oporavak s vanjskih uređaja poput SD kartica i digitalnih fotoaparata. Također podržava značajku pauze / nastavka, a podatke o skeniranju možete spremiti i od kasnijeg oporavka datoteka.

Cijena: $59.95

Kupite Tenorshare

9. Amacsoft

Trebate li jednim potezom oporaviti velik broj datoteka? Tada je Amacsoft oporavak podataka savršen za vaše potrebe. Softver podržava skupni oporavak koji vam omogućuje oporavljene izbrisane / izgubljene datoteke jednim snimkom bez pojedinačnog odabira i oporavak jednu po jednu. Podržava i oporavak particija i oporavak podataka s USB uređaja.

Cijena: $79.95

Kupite Amacsoft

10. iStonsoft

iStonsoft oporavak podataka za Mac sličan je gotovo svim programima za oporavak koje smo gore naveli. Njegove su značajke i funkcionalnost također slične. Jedina velika razlika je cijena koja je relativno jeftinija. Najbolje je što podržava i Windows, osim Mac kompatibilnosti.

Cijena: $59.95

Kupite iStonsoft

11. iPubsoft

Ovaj specifični softver za oporavak podataka za Mac namijenjen je početnicima. Jednostavno zbog svog jednostavnog korisničkog sučelja. Te softverske značajke uključuju oporavak gotovo svih vrsta datoteka, oporavak particija, oporavak podataka s vanjskih uređaja i gotovo svih USB uređaja. Ako govorimo o cijeni, prilično je pristupačna.

Cijena: $59.95

Kupite iPubsoft

Koji softver za oporavak podataka koristite za Mac?

Iako sam nabrojao 11 softvera i svaka ima svoj skup značajki koje opravdavaju cijene, najdraži s popisa bili su mi Remo zbog svoje vrhunske korisničke usluge i mogućnosti isprobavanja prije kupnje. Ako utvrdite da je veći od vašeg proračuna, želio bih preporučiti Tenorshare za sve osnovne značajke oporavka isplativo.

Pogledajte sljedeće:

 • Kako se koristi prečac za pristupačnost na iPhoneu i iPadu
 • 10 najboljih savjeta o pristupačnosti za iPhone i iPad
 • Kako koristiti glasovnu kontrolu na Macu: Krajnji vodič
 • Kako popraviti Zoom koji ne radi na Macu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found