Blog

Najbolje roditeljske aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Roditeljstvo je izvanredno iskustvo! Bog vas odabire za voditelja djeteta, koje uvijek žudi za vašom neograničenom ljubavlju i brigom. Kad ste spremni preliti sreću cijelog svijeta ili svaki djelić svog blaženstva, čini se da ništa nije dovoljno i uvijek vam se učini više. Kako bismo vam pomogli ukrasti srce vaše bebe ili joj pružili optimalnu njegu, pregledali smo najbolje aplikacije za roditelje za iPhone i iPad.

Od dopuštanja snimanja svakog nezaboravnog trenutka, praćenja napretka, dijeljenja prekretnica do rješavanja roditeljskih problema, ove aplikacije mogu igrati presudnu ulogu u tome da vas učine odgovornijim, brižnijim i puni ljubavi. Skočite i istražite ih sve!

1. Baby Connect

Cijenjen od strane Applea, Baby Connect najopsežniji je program za praćenje beba na vašem iPhoneu ili Apple Watchu. Sve informacije povezane s vašom bebom sinkroniziraju se s vašim suprugom ili suprugom. Čak i ako izgubite iPhone, pojedinostima možete pristupiti s besplatnog web sučelja ili s drugog telefona.

Možete zabilježiti detalje svoje bebe poput hranjenja, drijemanja, pelena, dojenja, prekretnica itd. Značajna značajka je što također možete registrirati djetetovo raspoloženje, temperaturu, igre koje igra i još mnogo toga.

Pratite rast djeteta uspoređujući prosjeke prethodnog dana i prethodnog tjedna. Provjerite svoje podatke na grafikonima kako biste prepoznali trendove.

Cijena: 4,99 USD (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

2. Zvukovi dječjeg spavanja

Jedan od najtežih zadataka koji svaki roditelj mora obaviti jest prisiliti dijete da padne i ostane spavati. Beba općenito voli čuti opuštajući zvuk dok spava. Pomoću ove aplikacije možete odabrati zvukove i kombinirati ih kako biste stvorili sjajan miks koji će vaša beba voljeti slušati.

Omogućuje vam savršeno podešavanje glasnoće svakog zvuka tako da možete stvoriti sjajan miks. S 80 visokokvalitetnih ambijentalnih zvukova, 13 unaprijed postavljenih postavki i 10 tihih zvukova, imate puno eksperimenta. I da, postoji i značajka odbrojavanja koja vam omogućuje podešavanje trajanja. Zahvaljujući podršci AirPlay, možete prenijeti glazbu na svoj Apple TV ili čak HomePod.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Beba +

Kao roditelj uživao sam pratiti razvoj svoje bebe. Dakle, mogu reći kako je to divan osjećaj.

Uz "Baby +" možete pripaziti na razvoj svog malog djeteta. Ono što mi je privuklo pažnju u ovoj aplikaciji jest da nudi svakodnevne aktivnosti koje možete raditi sa svojim djetetom.

Tjedne informacije osiguravaju vam da lako možete saznati kako vaše dijete napreduje. Uz osnovne vodiče za roditeljstvo, Baby + vam pomaže da postanete informativniji roditelj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Roditeljski znak

Roditelji imaju veliku ulogu u razvoju djeteta. Moraju provesti brojne stvari kako bi osigurali da njihovo dijete nauči dobre stvari i razvije se kao fina osoba. A najkritičnije razdoblje djetetova života je od trenutka kada se rodilo do diplome. Roditelji imaju oko 936 tjedana da utječu na svoju djecu i idealno oblikuju njihov život.

Pomoću Parent Cue čitati ćete praktične stvari koje trebate učiniti ili reći svom djetetu. Aplikacija također broji tjedne i nastavlja vas voditi o stvarima koje morate učiniti da biste djetetu ponudili bolji razvoj.

Nudi upute u obliku videozapisa, koje će vaše dijete rado gledati. Osim toga, aplikacija također nudi Phase Cue koji vam omogućuje razumijevanje razvojne faze vašeg djeteta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Ovia Parenting & Baby Tracker

Praćenje rasta bebe prekrasno je iskustvo, a s Ovijom nikada nećete propustiti priliku vidjeti kako vaša draga napreduje u životu. Možete pročitati više od 1000 članaka koje su napisali stručnjaci da biste saznali više o roditeljstvu i razvoju djeteta.

Zavirite u popise prekretnica kako biste saznali glavne stvari koje će vaše dijete raditi u prvoj godini i nakon toga. Možete pozvati prijatelje da prate vaše dijete i sačuvaju cijela sjećanja u obiteljskom kalendaru. To nije sve; također se možete pridružiti velikoj zajednici kako biste komunicirali s istomišljenicima i podijelili s njima svoje iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Peekaboo trenuci

Poznato je da je Peekaboo Moments jedna od najcjenjenijih roditeljskih aplikacija za iOS. Omogućuje vam bilježenje rasta i razvoja vaše bebe. Možete sigurno čuvati fotografije i videozapise svog djeteta. Napišite emotivno buduće pismo za svoje dijete, a također snimite lijep audio dnevnik i objavite ga na bebinoj vremenskoj traci.

Pratite sve posebne prekretnice vaše bebe i podijelite ih s prijateljima i voljenima. Da biste osigurali da je vaše dijete zdravo i da se savršeno razvija, također možete usporediti rast svoje bebe sa standardom WHO.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. BabyTime

Važno je pratiti djetetove aktivnosti kako biste saznali što ono želi ili je bolesno. Uz BabyTime možete snimati spavanje, dojenje, promjenu pelena, lijekove, kupku, dječju hranu i mnoge druge aktivnosti. Nakon što zabilježite razne aktivnosti, možete provjeriti rast djeteta i vidjeti smanjuje li se ili povećava količina sna i mlijeka.

Prilagodljivi grafikon omogućuje vam jednostavno nadgledanje ključnih podataka. Stoga, ako primijetite neobičnu promjenu, moći ćete prepoznati je li dijete bolesno ili o kakvoj je promjeni riječ. Osim toga, moći ćete dijeliti i aktivnosti svoje bebe s njegovateljem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Roditeljska kontrola bumeranga

Boomerang je pouzdana aplikacija za roditeljski nadzor koja vam nudi željenu kontrolu nad uređajem vašeg djeteta. Možete pripaziti na aplikacije koje vaše dijete koristi, a također i blokirati one koje ne želite da ono koristi.

Postavite dopuštene rasporede zaslona tako da dijete ne pretjera s uređajem. Pratite njegovo mjesto kako biste bili sigurni da neće otići na neko mjesto bez vašeg dopuštenja. Osim toga, aplikacija ima ugrađeni preglednik koji omogućava vašem djetetu da sigurno pregledava web.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Današnji roditelj

"Današnji roditelj" nova je dobna roditeljska aplikacija koja vam donosi sve što biste željeli razmaziti sa svojim djetetom. Na primjer, možete saznati najpametnije savjete i trikove, kao i samostalne obrte. Postoji i mnoštvo zabavnih videozapisa koji će vašem djetetu izmamiti puno osmijeha.

Pogledajte brze i jednostavne za kuhanje recepte koji vam mogu pomoći da trenutno osvojite srce svoje slatke bebe. A zanimljive igrane priče sinkroniziraju vas sa svim stvarima za kojima dijete žudi ili treba za sretan rast.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. FBI Child ID

Ne daj Bože, ako se utvrdi da vaše dijete nestane, to je poražavajući trenutak za bilo kojeg roditelja. Srećom, FBI Child ID stoji vam na usluzi. U ovu aplikaciju možete prenijeti sve bitne informacije. Pojedinosti poput visine, težine, crta lica ili drugih identifikatora pokazuju se presudnima za istražne službenike.

U nekoliko klikova možete ispuniti detalje i poslati e-poštu vlastima. Štoviše, FBI vam nudi nekoliko savjeta kako zaštititi svoju djecu. Također možete provjeriti određene smjernice o tome što učiniti u prvih 48 sati ako vam dijete nedostaje.

Najbolja stvar u vezi s aplikacijom je što su vaši podaci sigurni. FBI može pristupiti detaljima samo ako ih dostavite tijekom nužde.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. WOW roditeljstvo

Trebate li razviti idealne roditeljske vještine? WOW roditeljstvo može biti od velike pomoći.

Ova aplikacija dolazi s opsežnim tečajem koji se bavi brojnim roditeljskim izazovima. Možete naučiti kako se dotjerivati ​​i na bolji način nositi s djetetom (4+).

Također ćete pogledati tematske videozapise kako biste saznali kako se savršeno nositi s neuspjesima, ometanjem, pritiskom i još mnogo toga. Kao rezultat toga, ne samo da ćete djetetu moći pružiti željenu njegu i smjernice, već i živjeti bez stresa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Pametno roditeljstvo

"Pametno roditeljstvo" može vam presudno pomoći da postanete bolji roditelj. Korištenjem ove aplikacije imat ćete pravilno razumijevanje dječje psihologije. Kao rezultat toga, možete razviti čvršći odnos sa svojim djetetom.

Pronađite načine za jačanje kognitivnog i intelektualnog potencijala vašeg djeteta. Također, otkrijte savjete kako vaše dijete razumjeti disciplinu i dosljedno je slijedite. Iako je aplikacija besplatna, neke značajke poput sažetka djece zahtijevaju kupnju putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Pretpostavljam da ste odabrali jednu od ovih aplikacija kako biste poboljšali svoje roditeljsko iskustvo, zar ne? Javite mi njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele u njemu.

Ne propustite:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
  • Kul interaktivne iPad aplikacije
  • Najbolje društvene igre za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za škrabanje za iPhone / iPad