Blog

Kako omogućiti izbornik za otklanjanje pogrešaka u Safariju u Mac OS X El Capitan

Preglednik Safari na Mac OS X-u ima skriveni izbornik za uklanjanje pogrešaka. Više je za programere koji žele obavljati napredne operacije na pregledniku Safari. Izbornik se sastoji od značajki kao što su uzorkovanje, evidentiranje pogrešaka u JavaScriptu, test opterećenja i opterećenja i još mnogo toga. Ne brinite ako ove pojmove niste razumjeli, oni su namijenjeni programerima i naprednim korisnicima.

Imati izbornik za otklanjanje pogrešaka nije tako jednostavno kao brisanje predmemorije, pomalo je dosadno. Kao što je ranije rečeno, izbornik je više usmjeren na programere, ali malo je značajki koje običan korisnik može koristiti. Stoga je dobro znati kako omogućiti izbornik za uklanjanje pogrešaka. Obradili smo korak po korak, pogledajte.

Kako omogućiti izbornik za otklanjanje pogrešaka Safari u Mac OS X-u

Korak 1. U gotovo svakom vodiču molimo vas da u prvom koraku pokrenete neku ili drugu aplikaciju. Ali ovdje su stvari drugačije; Ako imate Safari otvorio onda ćete morati prestati to prvo.

Korak 2. Sada pokrenite Terminal iz Reflektor.

Korak # 3. Upišite sljedeću naredbu točno onako kako je dana, bolje je kopirajte i zalijepite.

zadane vrijednosti napišite com.apple.Safari IncludeInternalDebugMenu 1

Korak # 4. Sad pogodi Unesi za izvršenje naredbe.

Korak # 5. Sada možete pokrenuti Safari i vidjet ćete novi izbornik "Otklanjanje pogrešaka”Naveden.

Korak # 6. Ovo je neobavezni korak, u slučaju da želite onemogućiti izbornik za uklanjanje pogrešaka. Jednostavno, kopirajte ponovo zalijepite sljedeću naredbu u Terminal.

zadane vrijednosti napišite com.apple.Safari IncludeInternalDebugMenu 0

Čestitamo! Sad ste dobili ideju da omogućite i onemogućite izbornik za uklanjanje pogrešaka. Iako ne postoji rizik, ipak bismo predložili da se ne petljate u značajke otklanjanja pogrešaka. Konačna katastrofa mogu biti čudne web stranice u vašem pregledniku Safari, ne može se očekivati ​​ništa gore od toga.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found