Blog

Najbolji softver za roditeljsku kontrolu za Mac u 2021. godini

Iako je Internet u redu s mnogim stvarima, nije uvijek prikladan za dob ili siguran za vašu djecu. Djeca danas postaju sve tehnološki pametnija, a samo nadgledanje vremena njihovog zaslona nije dovoljno. Treba nam nešto sveobuhvatnije, poput softvera za roditeljski nadzor za Mac. Ovaj softver može spriječiti vaše dijete da se spotakne ili pregledava osjetljiv sadržaj. I ne radi se samo o praćenju njihove mrežne aktivnosti; trebamo ih zaštititi i od cyber maltretiranja i drugih takvih stvari. Srećom, ovi dijelovi softvera mogu roditeljima smanjiti teret i pojednostaviti stvari.

1. Qustodio

Qustodio je iskreno najbolji i visoko preporučeni softver. S povećanjem broja uređaja koje djeca koriste, roditelji ne mogu nadzirati svaku sekundu koju njihova djeca provode na internetu. Tu stupa Qustodio.

Ovaj softver blokira pornografski i eksplicitni sadržaj s uređaja vašeg djeteta, čak i ako nešto pretražuju u načinu privatnog pregledavanja. Također prati vrijeme provedeno na društvenim mrežama i igrama; a također postavlja vremensko ograničenje za njihovo pregledavanje i internet općenito. No, bitna značajka ovog softvera je da omogućuje praćenje lokacije na svim uređajima vašeg djeteta, a ima i gumb za paniku koji dijete može koristiti u alarmantnim situacijama.

Cijena: $39.95

preuzimanje datoteka

2. Kaspersky sigurna djeca

Kaspersky je tijekom godina uvijek iznova dokazao svoju vjerodostojnost svojim softverom za kibernetsku sigurnost i mobilnim aplikacijama. Njegov Mac softver za roditeljski nadzor također dolazi s izvrsnim vjerodajnicama. Ovaj softver ne štiti samo vašu djecu u virtualnom svijetu, već se i brine o njima u stvarnom svijetu.

Pomoću GPS praćenja možete postaviti zonu sigurnog područja za svoju djecu i svaki put kad izađu iz te zone, dobit ćete obavijest. I ne samo to, već ćete biti i obaviješteni ako se na uređaju vašeg djeteta isprazni baterija kako biste ga mogli podsjetiti da uključi uređaje.

Uz ove fantastične značajke, softver također kontrolira upotrebu interneta vašeg djeteta i nadgleda njihove aktivnosti na webu.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

3. Norton Family Premier

Nagrađivani softver za roditeljski nadzor za Mac, Norton čini internet mnogo sigurnijim za vašu djecu. Udaljava ih od neprikladnih web stranica, sadržaja i mrežnih grabežljivaca. Uz vrijeme i nadzor interneta, Nortan također prati njihovo pretraživanje, društvene mreže i videozapise.

Softver vam šalje upozorenje e-poštom kad god vaše dijete pokušava posjetiti blokirano mjesto ili tražiti blokirani sadržaj. Tijekom tog razdoblja dobit ćete i tjedna / mjesečna izvješća sa sažetim zapisima aktivnosti.

Cijena: $49.99

preuzimanje datoteka

4. Net Nanny Monitoring Software za Mac

Baš kao što i samo ime govori, Net dadilja je zapravo vaša djeca poput virtualne dadilje koja će u vaše ime nadzirati mrežne aktivnosti vašeg djeteta. Net Nanny jedan je od programa roditeljskog nadzora s najviše povjerenja za Mac i Apple uređaje. Možete ga povezati sa svim svojim uređajima i biti sigurni u internetsku sigurnost svog djeteta.

Sprečava da vaše dijete bude izloženo neprimjerenom sadržaju u stvarnom vremenu, zajedno s filtrom za pretraživanje i blokatorom web stranica i aplikacija. Postavite timer zaslona za svoju djecu tako da ne prelaze upotrebu interneta.

Cijena: $39.99

preuzimanje datoteka

5. Kora

Bark nadgleda ukupno preko 40 usluga i aplikacija na raznim platformama i daje vam automatska upozorenja na e-poštu i tekst kada Barkovi algoritmi otkriju potencijalne rizike, poput znakova internetskog nasilja, depresije, mrežnih grabežljivaca, sadržaja za odrasle i još mnogo toga. Njegovi algoritmi nadgledaju četiri puta više od bilo koje druge slične aplikacije.

Softver eliminira potrebu roditelja da prelistavaju svaki post i tekst njihove djece ili provode sate gledajući djetetov telefon ili raspravljajući s njima. Znate da nije moguće ili izvedivo pročitati svaki tekst vašeg djeteta. Dakle, ovdje Bark dolazi. Stvoren je u suradnji s dječjim psiholozima, savjetnicima za mlade, stručnjacima za digitalne medije i stručnjacima za provođenje zakona.

Bark osigurava da su vaša djeca zaštićena, a obitelj sigurna. Neograničena djeca, nadzor nad dvadeset i četiri i sedam, neograničene aktivnosti čine ovu pristupačnu uslugu vrijednom pokušaja.

Cijena: 9 dolara mjesečno za cijelu obitelj

preuzimanje datoteka

6. FamiSafe softver za roditeljsku kontrolu

Ovaj softver za roditeljski nadzor sadrži sve standardne alate za zaštitu djece, poput postavljanja vremenskih ograničenja i blokiranja neprikladnog sadržaja. Također može prepoznati i filtrirati potencijalno neprikladne slike i tekstualne poruke.

Nadalje, možete pratiti boravište svog djeteta pomoću GPS-a i geozoniranja. Blokirajte sve aplikacije i igre koje ne želite da se vaše dijete igra i upotrijebite značajku pametnog rasporeda za postavljanje različitih planova pristupa. Izvrstan je izbor za upravljanje djetetovim vremenom zaslona i potrošnjom sadržaja.

Cijena: 9,99 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

7. KidInspector Mac Nadzorni softver

Ime sve govori i dopustite mi da dodam da je ovaj strogi inspektor. Zabilježene su sve posjete web stranice, upiti za pretraživanje, aktivnosti na društvenim mrežama, pritisci tipki i upotreba aplikacije. Roditelji mogu pregledavati prikupljene podatke putem teksta, grafikona i snimaka zaslona.

Zahvaljujući značajci Live View (Prikaz uživo) zaslon vašeg djeteta dostupan vam je u bilo kojem trenutku. Web kamera i mikrofon postaju alati za osobni sustav nadzora kuće.

Također možete programirati snimanje tako da započne određenom radnjom ili vremenom. Sve snimke zaslona i snimke dijele se putem osobnog KidInspector računa na zaštićenom poslužitelju u oblaku.

Cijena: 59 USD godišnje za jedno računalo

preuzimanje datoteka

8. Mobicip - najbolje za roditelje koji nisu pametni

Dobro prepoznata i preporučena aplikacija za roditeljski nadzor za Mac. Mobicip štiti vaše mlade od neobičnog svijeta Interneta. Također osigurava da se privatni podaci djeteta ne dijele samo sa skrbnicima, niti s bilo kojom aplikacijom treće strane.

Napredno internetsko filtriranje osigurava da se korisniku isporučuje samo sadržaj primjeren dobi. Mobicip omogućava roditeljima pristup svim uređajima u obitelji. Oni mogu postaviti vrijeme upotrebe, zaključati / otključati uređaje, ograničiti pristup određenim aplikacijama, igrama i društvenim mrežama.

Location Tracker omogućuje im praćenje svog djeteta ili izgubljenog uređaja u bilo kojem trenutku s bilo kojeg mjesta. A zahvaljujući sučelju prilagođenom roditeljima, sve se to i još više može učiniti.

Cijena: 49,99 USD godišnje za 5 uređaja

preuzimanje datoteka

9. PureSight softver za roditeljsku kontrolu

Kad je riječ o Internetu, roditelji trebaju pažljivo pratiti svoju djecu. PureSight pomaže roditeljima da upravo to učine jednostavno i učinkovito. Sadrži širok spektar značajki kao što su internetski policijski sat, zaštita od internetskog zlostavljanja, nadzirano dijeljenje datoteka, zaštita od neovlaštenog pristupa, roditeljski portal itd.

PureSight promatra mrežne aktivnosti vašeg djeteta i o tome šalje detaljna izvješća roditeljima. Ako se otkrije potencijalno opasno ili sumnjivo ponašanje, skrbnici će primati upozorenja u stvarnom vremenu. Korisničke postavke instalacije i upravljanja olakšavaju rad čak i roditeljima koji nisu tehnološki pametni.

Cijena: 5,99 USD mjesečno za 3 uređaja s više uređaja

preuzimanje datoteka

10. 1Focus: Blocker aplikacija i web stranica

Iako nije posebna za djecu, ova aplikacija prilično pristojno radi u blokiranju neželjenih aplikacija i web stranica. Savršeno za roditelje koji nisu helikopteri koji ne žele nadgledati svaki korak, a svoju djecu samo štite od određenog sadržaja.

Štoviše, aplikacija je savršena za odgađatelje, bilo da je to dijete, tinejdžer ili roditelj. Aplikacija može blokirati web stranice u Safariju, Google Chromeu, Operi i Brave. Značajno je da također možete blokirati određene dijelove web stranice.

Blokirajte pristup internetu blokiranjem svih web preglednika ili unaprijed zakažite više sesija blokiranja.

Cijena: 1,99 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

Neka bude nadahnjujućih sadržaja !!

Pa, to je bio popis svih softverskih dijelova koje biste mogli koristiti za praćenje korištenja interneta vašeg djeteta. Mališani su prilično impresivni, a pravi spoj zabavnih, obrazovnih i nadahnjujućih sadržaja za njih je nužan. Gore navedeni programski paketi za roditeljsku kontrolu mogu se fino nositi s tim poslom; sve što trebate je uputiti ih. Javite mi u komentarima u nastavku ako ste već odabrali softver.

Možda biste htjeli zaviriti u:

  • Najbolje Mac Cleaner aplikacije i softver
  • Najbolji softver za oporavak podataka Mac
  • Najbolji softver za video uređivanje za Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found