Blog

Kako strujati Spotify, Pandora i SoundCloud na HomePod

Presuda je gotova! HomePod ima najbolji zvuk i u potpunosti je sposoban srušiti numero uno status Amazon Echoa. Ali to ne znači da Appleov pametni zvučnik nema nikakvih nedostataka. Trenutno je jedina glazbena usluga kojom možete upravljati glasom Apple Music. A, da biste na HomePod strujali Spotify, Pandora, SoundCloud ili bilo koju glazbenu aplikaciju, morate koristiti AirPlay.

Srećom, prenošenje glazbe s iPhonea na HomePod jednostavno je jednostavno. A ako ste ga koristili za bežično emitiranje zvuka ili slike, možda ste ga već prilično svjesni. Pročitajte kako biste saznali kako AirPlay bilo koju aplikaciju za streaming glazbe na HomePod.

Kako AirPlay aplikaciju za strujanje glazbe treće strane na HomePod

Prije početka obavezno omogućite Bluetooth na iOS uređaju. Postavke → Bluetooth. Naizmjenično prijeđite prstom od dna zaslona da biste otvorili Control Center. (Na iPhoneu X prijeđite prstom prema dolje od gornjeg desnog kuta zaslona da biste pristupili Kontrolnom centru.) Zatim dodirnite gumb Bluetooth da biste ga uključili. Osim toga, provjerite je li vaš iOS uređaj povezan s Wi-Fi mrežom.

Korak 1. Prvo prijeđite prstom od dna da biste otvoriliKontrolni centar. Na iPhoneu X prijeđite prstom od gornjeg desnog kuta na iPhoneu X da biste pristupili CC-u.

Korak 2. Sada odaberite ikona audio mogućnosti u gornjem desnom kutuSada se reproducira upravljačka ploča.

Korak # 3. Zatim dodirnite svojHomePod.

Voila! Sada uživajte u glazbi u njezinom punopravnom obliku.

Kako zaustaviti strujanje glazbenih usluga trećih strana na HomePodu

Nakon što ste dugo uživali u omiljenoj glazbenoj aplikaciji treće strane i ne želite je strujati na pametni zvučnik, možete je jednostavno zaustaviti.

Korak 1. Otvorite Control Center na svom iOS uređaju.

Korak 2. Sada dodirnitegumb audio opcija smješten u gornjem desnom kutuSada se reproducira upravljačka ploča.

Korak # 3. Dalje, morate dodirnuti svojHomePod.

To je gotovo!

Sada će se glazba vratiti na vaš iPhone. Ako i dalje želite zaglaviti, iskoristite sve prednosti Apple Music za strujanje glazbe izravno na zvučniku koji se temelji na glasu.

Recite svoje:

Prema najnovijem izvješću, Apple Music trenutno ima 36 milijuna pretplatnika širom svijeta u usporedbi sa 70 milijuna pretplatnika Spotifya.

Tehnički div potvrdio je da njegova usluga za streaming glazbe raste bržim tempom od Spotifyja u Sjedinjenim Državama. Tvrtka je nadalje dodala da bi uskoro mogla prestići uslugu popularnosti u zemlji.

Iako sam prilično zadovoljan Appleovom glazbenom uslugom, bilo bi mi jako drago da tvrtka dopusti izravno strujanje čak i glazbenih aplikacija trećih strana na zvučnik s omogućenim glasom. Kakav je vaš stav o tome?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Sve što biste mogli znati o HomePodu
  • Kako postaviti HomePod
  • Stvorite višesobnu glazbenu grupu u aplikaciji Alexa
  • Kako napraviti mape popisa za reprodukciju na Spotifyu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found