Blog

Najbolje aplikacije za učenje flaute za iPhone i iPad u 2021. godini

Studije su pokazale da učenje bilo kojeg oblika glazbe ili glazbala pomaže u ublažavanju stresa. Ovladavanje umijećem sviranja flauta puno je složenije nego što bi se moglo činiti. Potrebna vam je stalna vježba, čvrsta kontrola nad disanjem jer je puhački instrument. Morate imati pravilno držanje tijela i kontrolirani um, prste i koordinaciju disanja da biste svirali ovaj duševni glazbeni instrument. Ali s ovim najboljim aplikacijama za učenje flaute za iPhone i iPad zasigurno ćete ih sve savladati i u kratkom roku svirati besprijekorno.

# 1. Ugodite ovo! - Flauta

Ako ste već flautist, prilagodite se! - Flauta je savršena aplikacija koja će vam pomoći u podešavanju flaute. Podesite ga za vježbu ili za profesionalnu izvedbu, ova vam aplikacija stvarno dobro služi. Pomoću ove aplikacije možete prilagoditi flautu sa samog iPhonea.

Za podešavanje flaute upotrijebite iPhone ili iPad. Možete birati između dostupnih unaprijed postavljenih postavki ili možete prilagoditi i napraviti vlastite unaprijed postavljene postavke za brzo ugađanje. Pomoću ove fantastične aplikacije postavite najviše i najniže vrijednosti prema svojim željama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Karte prstiju

Finger Charts kompletna je aplikacija za upotrebu prstiju na flauti. S više od 800 besplatnih prstiju za flaute i još mnogo pristupačnijih uz premium verziju; ova je aplikacija cjelovit paket za ambiciozne flautiste. Možete pronaći bilo koji prst i vrlo lako se kretati kroz njih.

Vrhunske značajke ove aplikacije omogućuju vam pristup izvanmrežnom spremanju neograničenih prstiju radi jednostavnog pristupa. Također vam daje prijedloge za zamjenu prstiju kako biste poboljšali svoje intonacije i priliku da poboljšate svoje tehnike. Daje do 10 zamjenika po bilješci kako biste mogli odabrati onu koja najbolje odgovara.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Metronaut

Ako tražite aplikaciju za učenje flaute koja će pomaknuti granice vašeg zanata, tada je Metronaut pravi izbor. Ova iOS aplikacija integrirala je puno glazbenih instrumenata za vježbanje i izoštravanje vaših vještina sviranja tih instrumenata. Pomoću ove aplikacije mogli biste čak i vježbati vokal.

Ako vježbate s ovom aplikacijom, pratit će vas profesionalci. A glazbu koju biste puštali aplikacija će čuti u stvarnom vremenu kako bi vam pružila brze povratne informacije i poboljšanja. Čak i ako ste početnik, možete početi koristiti ovu aplikaciju jer će vam biti od pomoći u izgradnji svoje vještine i tempa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Sviraj uz flautu

S više od 250+ pjesama za igranje i učenje, ova aplikacija možda ima najopsežnije učenje od svih ostalih iOS aplikacija za učenje drvenih pihala. Sve pjesme u ovoj aplikaciji podijeljene su u grupe radi bolje i jednostavnije navigacije kroz aplikaciju.

Možete postaviti svoje omiljene pjesme da se pozivaju na njih kad god želite, što je izvrsna stvar ako ste mene pitali. Također, aplikacija prikazuje tablice prstiju ispod svake bilješke radi boljeg učenja. Dok svira vaš instrument, aplikacija sluša vašu glazbu u stvarnom vremenu i daje vam povratne informacije, područja poboljšanja i bodove; cijelo vrijeme vodeći vas kroz melodiju odabrane pjesme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. 2D grafikon ukazivanja na flauti

Kada učite flaute, postavljanje prstiju jedan je od bitnih aspekata. Jer, sve je to igra prstiju, i to doslovno. A aplikacija 2D flauta pomaže vam da to naučite. Ako ste ikad pohađali lekciju flaute, znali biste da će vas prvih par dana instruktor podučavati samo postavljanju prstiju.

Ova aplikacija za učenje prstiju flaute uči vas kako se stavljaju prsti dok svirate flautu. Možete čuti kako zvuči glazbena nota kad se prsti postave na određeno mjesto. Postoje dijagrami položaja prstiju, zajedno s demonstracijama flautista uživo, što olakšava učenje igre na dimu s ovom iOS aplikacijom. Možete birati između različitih vrsta flauta: pikolo, flauta, alt flauta, bas flauta i odrediti što želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Take7

Nakon što naučite osnove sviranja flaute, trebali biste početi vježbati flautu u aplikaciji Take7. Ova iOS aplikacija podržava više od 15 instrumenata, uključujući flautu, saksofon, violinu, klarinet, trubu, trombon i gitaru za vježbanje glazbenih instrumenata, vrlo dobro dođe kad jednom zakačite za taj instrument. Take7 ima glazbenu biblioteku u oblaku kako biste mogli vježbati flautu s bilo kojeg mjesta.

Možete započeti slijedeći lagan rezultat na ekranu u svom ritmu. Ali ako u bilo kojem trenutku pronađete dio koji je tada teško postaviti, možete pokušati s petljom i vježbati ih s vremenom. Tempo bi vam se ubrzao i za tren biste se osjećali dovoljno samopouzdano da svirate pred obitelji, prijateljima ili koncertu. Također možete snimiti kako igrate i ocjenjujete, ili ga možete poslati prijateljima i obitelji da vas ocijene.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Moja Pan flauta

Ako tražite jednostavnu aplikaciju za sviranje flaute s teškim tečajevima, ovo je aplikacija koju biste trebali razmisliti o instaliranju. Aplikacija My Pan Flute vrlo je jednostavna i jednostavna za upotrebu sviranja flaute koja proizvodi vrlo melodične i nježne zvukove flaute. Aplikacija ima vrlo jednostavno i jednostavno korisničko sučelje koje ovu aplikaciju čini još ljepšom.

Uz visokokvalitetne zvukove i grafiku, ova aplikacija podiže vaše iskustvo virtualnog sviranja flaute na potpuno novu razinu. Također vam daje jednostavne metode, zajedno s objašnjenjima dok svirate melodiju i ako idete krivo. Također možete snimiti svoje melodije i reproducirati ih kasnije kako biste procijenili i procijenili vlastiti nastup.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Tonestro za flautu

Može se zvati i kao pratitelj flaute i kao džepni trener; Aplikacija Tonestro isporučuje se sa svim značajkama koje će vam možda trebati u aplikaciji za učenje flaute. Ima zabavne i jedinstvene vježbe vježbanja koje će učenje učiniti još uzbudljivijim i zabavnijim.

Aplikacija vam daje povratne informacije uživo o vašoj izvedbi i ukazuje na područja poboljšanja. Također ima bogatu kolekciju notnih zapisa koji vam vrlo dobro dođu kad ste u pokretu. Ne morate se brinuti hoćete li sa sobom nositi desetak glazbenih listova. Natječite se s glazbenicima širom svijeta i postanite maestro.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Pa, to je bilo otprilike to. Nadam se da ste uspješni u učenju flaute s ovim iOS aplikacijama. Ako uspijete odsvirati nekoliko nota, voljeli bismo ih čuti. Sretno!

Možda bi vam se svidjelo čitanje:

  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za učenje klavira
  • Bubnjanje za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone aplikacije za audio knjige
  • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za učenje plesa

Ako želite da napravimo još takvih popisa aplikacija, spomenite ih u komentarima u nastavku. Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found