Blog

Kako napraviti knjigu knjiga pomoću aplikacije Photos na Macu

Želite li predstaviti svojim najdražima slatki poklon u ovo blagdansko vrijeme? Bilo bi sjajno napraviti knjigu knjiga u aplikaciji Fotografije na Macu.

Aplikacija Fotografije za macOS omogućuje vam stvaranje nevjerojatnih knjiga fotografija koristeći vaše nezaboravne slike. Možete odabrati fotografije s posebnog odmora, zabava ili događaja i pretvoriti ih u prekrasan spomen. Šlag na torti je dostupnost velikog broja alata koji će vam omogućiti da svoju knjigu dizajnirate po svom ukusu. Pa, što te zaustavlja, čovječe?

Kako stvoriti knjigu fotografija u aplikaciji Photos na Macu

  • Kako napraviti Foto knjigu u aplikaciji Photos na Macu
  • Kako urediti stranicu knjige knjiga u aplikaciji Fotografije na Macu
  • Kako promijeniti temu knjige ili format stranice knjige fotografija
  • Kako dodati slike na stranicu knjige knjiga
  • Kako dodati ili ukloniti stranice sa stranice knjige knjiga
  • Kako naručiti knjigu knjiga u aplikaciji Photos na Macu

Kako napraviti knjigu knjiga u aplikaciji Photos na Macu

Da biste stvorili knjigu fotografija, morate odabrati najmanje 20 fotografija. Cijena bilo koje knjige ovisi o stilu knjige i broju stranica. Još bolje, imate mogućnost dodati više fotografija, promijeniti temu, dodati / ukloniti stranice kasnije kako biste osigurali da ne uspijete stvoriti sjajnu knjigu.

Korak 1. Otvoren Fotografije aplikaciju na Macu, a zatim morate odabrati najmanje 20Slike iz vaše biblioteke fotografija.

Korak 2. Sada morate kliknuti naGumb Dodaj (+) na bočnoj traci poredMoji projekti.

Korak # 3. Zatim kliknite na Knjiga.

Korak # 4. Sada morate odabrati astil knjige s četvrtaste, klasične ili meke korice.

Korak # 5. Zatim odaberite prikladnotema knjige.

Korak # 6. Zatim klikniteStvori knjigu.

Fotografije će se pojaviti na svakoj stranici. Sljedeće možete precizno podesiti stranice po svom ukusu.

Kako urediti stranicu knjige knjiga u aplikaciji Fotografije na Macu

Korak 1. Kako je projekt otvoren, jednostavno dvokliknite astranica da biste je odabrali, a zatim kliknite sliku. Zatim povucite pokazivač ulijevo ili udesno da biste ga savršeno premjestili.

Korak 2. Sada klikniteOpcije za uređivanje predloška.

Korak # 3. Pogledajte opciju za promjenu izgleda stranice, dodavanje dodatnih fotografija na stranicu ili uklanjanje fotografija sa stranice. Postoji nekoliko mogućnosti predloška; pa odaberite onu koja idealno odgovara vašoj mašti.

Ako želite dodati vlastiti naslov, kliknite na okvir za tekst.

Možete dvaput kliknuti afotografija da ga uredite. Zatim dodajte filtre, zumirajte, obrežite i prilagodite sliku pomoću alata za uređivanje.

Promijenite temu knjige ili format stranice knjige fotografija

Klikni napromijeniti postavke gumb u desnom kutu prozora Fotografije i odaberitePromijeni temu. Uklonit će sav tekst i promijeniti redoslijed nekih fotografija. Postoji i mogućnost promjene formata i veličine knjige. Da biste to učinili, samo kliknitepromijeniti postavke gumb i odaberitePromijenite format i veličinu.

Pogledajte opciju za uključivanje brojeva stranica i uklanjanje Appleovog logotipa. Uz to, imate i mogućnost povećanja broja stranica. Da biste to učinili, jednostavno povucite klizač stranice udesno.

Dodajte slike na stranicu knjige knjiga

Zaboravili ste uključiti neke slike u svoju knjigu fotografija? Nema problema. Možete ih dodati i sada. Kada je vaš projekt otvoren, kliknite naDodaj fotografiju u donjem desnom kutu prozora aplikacije Fotografije.

Trebali biste vidjeti grupe fotografija, ovisno o albumima iz kojih ste odabrali slike. Pomoći će vam da brzo dodate slike s određenog albuma. Ali ako želite dodajte neke druge slike, samo se pomaknite prema dolje i odaberite fotografije iz drugih albuma.

Nakon što odaberete fotografije, klikniteDodati u gornjem desnom kutu.

Slike koje ste upravo dodali pojavit će se u ladici na dnu zaslona.

Možete povući fotografiju na stranicu da biste je dodali u knjigu. Jednostavno kliknite gumbautomatsko popunjavanje gumb za automatsko dodavanje novih slika u knjigu.

Dodavanje ili uklanjanje stranica sa stranice knjige knjiga

Dobivate mogućnost dodavanja ili uklanjanja stranica tijekom uređivanja. Dakle, ako želite povećati stranice tako da sadrže još nekoliko slika ili ukloniti neke neželjene, to možete obaviti bez ikakvih gnjavaža.

Da biste uklonili stranice, jednostavno odaberite bilo koju stranicu i kliknite nadodaj / ukloni stranicu gumb u gornjem desnom kutu prozora Fotografije, a zatim klikniteukloni stranicu.

Da biste dodali nove stranice, kliknitedodaj / ukloni stranicu gumb i odaberite dodaj stranicu.

Kako naručiti knjigu knjiga u aplikaciji Photos na Macu

Nakon što dizajnirate svoju knjigu baš onako kako želite, možete je naručiti.

Korak 1. KlikKupi knjigu a zatim unesite adostavna adresa.

Za slučaj da ga šaljete osobi koja je u vašem kontaktu, potražite ime. Kada se pojavi njegova adresa, odaberite je.

Korak 2. Sada klikniteNaručiti a zatim unesite svojApple ID i lozinka.

Sada će se vaš projekt prenijeti na Appleove poslužitelje. Nakon što završite, dobit ćete obavijest i e-poštu kao potvrdu.

To je poprilično to.

Sve najbolje!

Slijedite ove iste korake da biste stvorili još knjiga s fotografijama kako biste oživili memoriju iza svake fotografije. Imate li povratnih informacija s nama? Slobodno ga snimite u komentarima ispod.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Make Card u aplikaciji Photos na Macu
  • Dodajte Royalty Free Music na iMovie
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found