Blog

Najbolji vodootporni kućišta za iPhone Xs Max u 2021. godini

Kad god izađem na zabavni vodeni sport ili želim pružiti dodatnu sigurnost iPhoneu tijekom putovanja u kišnoj sezoni, koristim navlaku. Pripadate li također istoj školi mišljenja kao i ja? Ako je odgovor da, možda ste već uperili pogled na vrhunske vodootporne futrole za iPhone Xs Max. Osim vrhunskog otpora vode, sljedeće maske također štite vaš pametni telefon od gadnih padova. Uskočite pravo da ih pogledate i javite mi koji je dizajniran da zadovolji vašu kilometražu!

  1. FugouSell
  2. Temdan
  3. FRĒ
  4. Hitcase
  5. Katalizator

1. FugouSell

Što je s odabirom izuzetno povoljnog (18,99 USD), a izuzetno dobrog vodonepropusnog kućišta? Vodootporna futrola FugouSell možda nije toliko privlačna kao njegovi kolege (gore spomenuti). Međutim, vi govorite o funkcionalnostima; ovaj vam bez problema može odraditi posao.

Pomoću ovog kućišta možete potapati svoj pametni telefon u vodu dubine do 3 metra na 30 minuta. S ugrađenom zaštitnicom zaslona, ​​on ne samo da brani divovski 6,5-inčni zaslon od ogrebotina, već pruža i poboljšani kut gledanja.

Štoviše, čvrsta konstrukcija omogućuje ispunjavanje vojne zaštite. To nije sve; FugouSell također podržava bežično punjenje.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

2. Temdan

Nazvao sam "Temdana" istinskim vodećim ubojicom. Razmetanje izuzetno robusnom konstrukcijom; futrola je dizajnirana da pruži svestranu obranu vašem pametnom telefonu. S ovim kućištem možete podići svoj pametni telefon na 6,6 metara pod vodom do jednog sata.

Prozirna stražnja strana omogućuje da dizajn pametnog telefona zablista. Zaštita zaslona nudi visoku jasnoću kako bi poboljšala vaše iskustvo gledanja.

Poput gledanja medija bez ruku? Provjerite ugrađeni nosač koji vam omogućuje da svoj pametni telefon oslonite na pejzažni prikaz. Nadalje, kompatibilnost s bežičnim punjačima čini Temdan cjelovitim paketom.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

3. FRĒ iz Lifeproof

Nijedan popis vrhunskih vodootpornih futrola za iPhone ne može biti bez ove poznate marke - Lifeproof. Koristio sam vodonepropusne futrole FRĒ i uvijek sam ih pronašao kao rez iznad ostalih. Dakle, očekujem da ovaj za Xs Max bude ništa manje od najboljeg.

Govoreći o dizajnu; ovo vodootporno kućište izgleda kompaktno i pruža beskompromisnu zaštitu vašem pametnom telefonu. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, čak može raspršiti neugodan udar. Osim toga, možete ga dobiti u više varijanti boja.

USP: Dokaz za pad

Pogledajte na LifeProof

4. Hitcase Splash

Ovaj iz "Hitcasea" nema premca kad nudi pouzdanu zaštitu protiv vode. Ono što mi se najviše sviđa kod ove naslovnice je brzi dizajn koji joj pomaže da se ugodno omota oko vašeg Maxa.

S prozirnim leđima, omogućuje vašem pametnom telefonu da i dalje osjeća svoju prisutnost u velikom stilu. Još jedna značajna značajka je izdržljivo kućište koje omogućuje "Splash" -u da s lakoćom podnosi padove.

Gumbi su prilično glatki i brzi, dok se čini da su svi brojevi na mjestu. Zahvaljujući responzivnom zaslonu, svoj uređaj možete koristiti bez ikakvih bolova.

USP: Jasan dizajn

Pogledajte na HitCaseu

5. Katalizator

Kada govorite o najpopularnijim vodootpornim futrolama iPhone Xs Max, ovaj slučaj ne možete staviti od Catalysta. Za mene je to tamo gore s najboljim u poslu sa svih aspekata.

Prvo i najvažnije, sposobnost pružanja vodonepropusne zaštite od 10 metara čini ovaj poklopac dodirom iznad većine njegovih kolega. Ako ste plivač ili želite maksimalno iskoristiti svoj vodeni sport, željeli biste ga imati na raspolaganju.

Drugi, može izdržati neravnine do 6,6 metara. To znači da vaš pametni telefon bez napora može izaći neočekivano. Još bolje, Catalyst također radi s bežičnim punjenjem tako da nećete morati ukloniti poklopac prije nego što uređaj stavite na bežične punjače.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na CatalystLifeStyle

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Kao što je gore spomenuto, slučajevi imaju kvalitetu koja u većini aspekata odgovara vašim očekivanjima. Ono što ih čini pouzdanima je sposobnost zaštite uređaja od svih opasnosti. Možete li podijeliti svoja razmišljanja o gore pregledanim slučajevima? A ako želite uključiti svoje omiljene naslovnice u pregled, recite nam i o njima.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji iPhone Xs Max slučajevi
  • iPhone Xs Max branik kućišta
  • Najbolji slučajevi iPhone novčanika Max Xs
  • Najbolji iPhone Xs Max jasni slučajevi
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found