Blog

Najbolje iTunes alternative za Mac i Windows u 2021. godini

Osim što je zapažena medijska biblioteka, iTunes je učinkovit upravitelj za iPhone i iPad. Ovaj softver možete koristiti za izradu sigurnosnih kopija, vraćanje i čak preuzimanje kontrole nad svojim medijima.

Međutim, nekoliko alata treće strane može Appleovoj biblioteci medija pružiti dugotrajnost, pa čak je i nadmašiti na nekoliko frontova. I to je ono što me uvjerilo da pregledam najbolje iTunes alternative za Mac i Windows.

Postoje mnogi načini na koje ovi alati trećih strana mogu poboljšati vaše iskustvo. Na primjer, mogu vam pomoći da brzo pronađete neispravne pjesme i pomognu vam da ih popravite. Zahvaljujući uglavnom podršci za mnoge formate datoteka, nude vam osnovnu pogodnost za rukovanje medijima bez ikakvih zapreka. Želite pomoćnika za rješavanje nekih uobičajenih problema s iOS-om? Postoji i alat koji pouzdano može obaviti vaš posao.

# 1. WinX MediaTrans

WinX MediaTrans je potpuno opremljena iTunes alternativa. S ovim softverom koji vam stoji na raspolaganju, upravljanje medijima više neće biti gnjavaža.

Ponosi se velikom brzinom prijenosa datoteka i tvrdi da šalje do 100 4K slika u samo 8 sekundi. Na temelju svojih specifičnih zahtjeva, svoju glazbenu biblioteku možete personalizirati kako biste sve održavali u ispravnoj sinkronizaciji.

Softver automatski pretvara vaše videozapise tako da imate glatko iskustvo gledanja videozapisa. Još bolje, omogućuje vam smanjenje veličine video datoteke do 50% bez gubitka kvalitete. Da biste saznali više o ovom softveru, prijeđite na naš cjeloviti pregled.

# 2. DearMob iPhone Manager

Smatrate li da je pomalo nezgodno nositi se sa svojim iOS uređajem? DearMob vam može ponuditi potreban njuh za jednostavno upravljanje iPhoneom.

Softver čini prilično jednostavnim izradu sigurnosnih kopija i vraćanje iPhonea. Da bi pružio dodatni sloj zaštite vaših podataka, omogućuje vam i šifriranje sigurnosne kopije.

DearMob vam omogućuje smanjenje veličine datoteke velikog videozapisa do 50%. Automatskim pretvaranjem više nepodržanih formata kao što su OGG, FLAC, WMA, WAV i MP3 / AAC, vaša reprodukcija ostaje glatka.

Štoviše, HEIC fotografije također možete pretvoriti u JPEG. Da biste saznali više o ovom softveru, pogledajte naš detaljni pregled.

Cijena: $59.95

preuzimanje datoteka

# 3. dr.fone Transfer

Kada govorite o najboljim alternativama iTunesa, ne možete previdjeti "dr.fone Transfer". Ono što mi se osobno svidjelo u ovom softveru je svestranost i sposobnost pružanja jednostavnijeg rješenja za upravljanje datotekama.

Ovim alatom možete s lakoćom preuzeti kontrolu nad svojom glazbom, videozapisima, aplikacijama i još mnogo toga. Omogućuje vam ugodan prijenos medija s računala na iPhone ili obrnuto.

Uz podršku za više od 30 formata datoteka, osigurava vam da nikad nećete ostati bez mogućnosti. Štoviše, sve svoje medije možete održavati u potpunosti organiziranim i sinkroniziranim s vašim specifičnim zahtjevima.

Jedna od značajnih značajki ovog softvera je mogućnost omogućavanja upotrebe Android uređaja s iTunesom. I na kraju, radi i s macOS-om i sa sustavom Windows.

Cijena: Osobna 49,95 USD i Obiteljska licenca 69,93 USD

preuzimanje datoteka

# 4. SynciOS

SynciOS je prilično jednostavan, ali izuzetno funkcionalan softver. To je do oznake za sinkronizaciju fotografija, videozapisa i glazbe s računala na iOS uređaj ili obrnuto.

Jedina značajka koja mi je zapela za oko u ovom alatu je vještina automatskog pretvaranja nekompatibilnih datoteka u podržane formate. Stoga se s jednog uređaja prebacuju s lakoćom. Što se tiče brzine prijenosa, ona je nesumnjivo jedna od najbržih.

Osim toga, možete ga koristiti i za izradu sigurnosnih kopija vaših medijskih datoteka radi dodatne sigurnosti. Podržava i Windows PC i macOS. Još bolje, omogućuje vam upravljanje i Android telefonima.

SynciOS je dostupan besplatno. Međutim, morate nadograditi na premium (39,95 USD) verziju ako želite koristiti sve značajke bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. MediaMonkey

Ako želite imati napredni alat za upravljanje medijima, MediaMonkey može vrijediti ozbiljnog razmatranja. Ovim alatom možete snimati CD-ove s aplombom. Također je prikladan alat za brzo preuzimanje glazbe, filmova i podcastova.

Dovoljno je pametno saznati nedostajuće podatke o pjesmi i automatski ih ispuniti. Dakle, može uštedjeti puno vremena.

Možete upravljati svojim medijima i održavati ih u potpunosti organiziranima. Omogućuje vam pretvaranje MP3 datoteka, M4A, OGG, FLAC, WMA, MP4, AVI i WMV za podršku većini uređaja. Nadalje, MediaMonkey je dizajniran za rad s Macom i Windowsom.

Cijena: 4 Licenca 24,95 USD i doživotna 49,95 USD

preuzimanje datoteka

# 6. Wondershare TunesGo

Više ne želite trošiti sate tražeći tragove koje treba popraviti? Wondershare TunesGo može biti idealan odgovor na vaše potrebe.

TunesGo pregledava cijelu vašu knjižnicu kako bi otkrio pjesme koje zahtijevaju korekciju. Nakon što pronađete one s oštećenjima, možete brzo popraviti nedostajuće stvari poput oznaka i pokrivača.

Podrška za više od 30 formata datoteka čini ovu alternativu iTunesu jednom od najisplativijih opcija. Još bolje, automatski pretvara nekompatibilnu glazbenu datoteku u format koji podržava vaš uređaj kako bi zadržao problem nekompatibilnosti.

Cijena: 39,95 USD godišnja pretplata

preuzimanje datoteka

# 7. iMobie AnyTrans

iMobie-ov "AnyTrans" nastoji pružiti cjelovito rješenje. I to je u svom naporu u velikoj mjeri uspjelo.

Kompatibilnost s mnogim formatima datoteka olakšava upravljanje podacima. Njegov medijski upravitelj prilično je pametan i omogućuje vam organiziranje datoteka ovisno o tome što vam najbolje odgovara.

Da biste zaštitili svoje cjelokupne podatke, AnyTrans vam omogućuje brzu izradu sigurnosnih kopija vašeg iPhonea. To također čini obnavljanje uređaja bezbolnim iskustvom.

Štoviše, pomoću ovog praktičnog alata možete neometano premještati podatke između iPhonea i Android telefona. I na kraju, AnyTrans je kompatibilan s MacOS-om i Windowsom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. iMyFone TunesMate

Smatram da je "iMyFone TunesMate" intuitivniji. Vrhunac ovog softvera je sposobnost upravljanja širokim rasponom vrsta medijskih datoteka. Bez obzira želite li se savršeno nositi sa svojim videozapisima ili preuzeti kontrolu nad zvucima zvona, ovaj softver može izvrsno ispuniti vaša očekivanja.

Stvari koje ne želim vidjeti u svojoj knjižnici su duplikati jer pretrpavaju cijelu kolekciju. Isprobao sam ovaj alat za spajanje mojih višestrukih iTunes knjižnica i uspio je ukloniti sve duplikate.

I pored toga, svoju jedinstvenu biblioteku možete podijeliti sa prijateljima i voljenima. (Kompatibilno s MacOS-om i Windowsima)

Cijena: 39,95 USD (1 doživotna licenca računala)

preuzimanje datoteka

# 9. Tenoshare ReiBoot

Toliko o upravljanju medijima? Ako želite imati napredni alat za rješavanje nekoliko problema s iPhoneom, ne biste trebali gledati dalje od ReiBoota.

Poznato je da ovaj softver rješava do 50 zaglavljenih problema na iOS-u. Dakle, čini li se da se vaš iPhone nije uključio, čini se da je zapeo na ekranu za pokretanje, to vam može pomoći s lakoćom riješiti prepreku.

Štoviše, na iPhone možete ući u način oporavka jednim klikom na gumb. Da biste otkrili više o ovom alatu, preskočite ovaj post.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Koji je tvoj najdraži?

Sad kad ste pažljivo pogledali najbolje oklade; javite nam koji vas se najviše dojmio. Osim toga, recite nam nešto o softveru koji je vrijedno uključiti u gornju postavu.

Ne propustite:

  • Najbolji softver za čišćenje Maca
  • Aplikacije kalendara za Mac
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found