Blog

Najbolji magnetni kućišta za iPhone 11 Pro Max 2021. godine

Magnetska futrola je cjelogodišnji prijatelj za vaš iPhone. Primarna svrha ovog slučaja je pričvrstiti vaš iPhone nosačem za automobil. Magnetska ploča unutar kućišta čini sve ovo čudom. Osim na svoj držač za automobil, magnetno kućište može se instalirati i na foliju kućišta novčanika. Postoje neki magnetni koferi koji imaju utore za kartice za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica. Ako vas ovaj opis zaintrigira, željeli biste istražiti neke od najboljih magnetnih futrola za iPhone 11 Pro Max.

 1. PITAKA
 2. SQMCase
 3. Spigen
 4. SQMCase
 5. Dockem Luxe
 6. HONTECH
 7. JUQITECH
 8. Ghostek
 9. Alapmk
 10. Haofish

1. PITAKA MagEZ Magnetska futrola za iPhone 11 Pro Max

PITAKA je otvorio nišu u dodacima za iPhone lansirajući izvanredne proizvode. Ovaj je kofer napravljen od aramidnih vlakana koja se koriste u proizvodnji vojnih materijala poput neprobojnog prsluka. Možete se osloniti na njegove performanse jer će robusni materijal uvijek zaštititi vaš telefon od ogrebotina i ogrebotina.

Značajna karakteristika ovog kućišta su ugrađene metalne ploče; svoj iPhone možete postaviti na PITAKIN držač u vozilu. Ovo je kućište izuzetno tanko (0,13 inča) i lagano.

USP: Aramidna vlakna

Pogledajte na Amazonu

2. Prozirna futrola za SQMCase za iPhone 11 Pro Max s magnetskim nosačem za automobil

Kućište držača prstena obično ne radi s magnetskim nosačem automobila. Ali SQMCase je postigao ovaj podvig bez napora. Rotacijski držač prstena za prste ne samo da se pričvršćuje na nosač automobila već i djeluje kao nosač. Zahvaljujući rotaciji od 360 stupnjeva, iPhone možete ugodno prilagoditi za gledanje videozapisa, fotografija, pregledavanje web stranica i čitanje iBooksa.

Prsten za prste, međutim, ne podržava bežično punjenje; stoga morate ukloniti futrolu prije nego što svoj iPhone postavite na bežičnu podlogu za punjenje.

USP: Okretni prsten za prste od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

3. Spigen tanka magnetska futrola za iPhone 11 Pro Max

Što se tiče iPhone dodataka, Spigen osjeti njegovu prisutnost. Bez obzira radi li se o kućištu odbojnika ili jednostavnom prozirnom kućištu, ova marka ugodno iznenađuje korisnike. Magnetska futrola od Spigen-a vaša je najbolja opklada ako cijenite jednostavnost.

Sa svojim QNMP kompatibilnim utorom, ovo kućište podržava magnetske nosače za automobil. Ali ista metalna platforma može poremetiti bežično punjenje. Stoga bolje uklonite futrolu prije nego što svoj iPhone postavite na bežičnu podlogu za punjenje.

USP: Jednostavan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Magnetska futrola za automobil za iPhone 11 Pro Max tvrtke SQMCase

SQMCase je posvetio dovoljno pažnje detaljima tijekom dizajniranja ovog magnetskog kućišta s nosačem prstena. Tvrdi PC materijal izdubljen je za ugradnju baze nosača, nosača, prstena za prste, metalne ploče i teksture CD-a. Ovom preciznošću dobivate najbolje magnetsko kućište na svijetu.

Kristalno čisto tijelo protiv ogrebotina štiti vaš iPhone od svih izgleda. A držač prstena ujedno je i nosač. Metalna ploča omogućuje vam postavljanje iPhonea na nosač automobila.

USP: Kristalno čisto tijelo

Pogledajte na Amazonu

5. Futrola za magnetni novčanik Dockem Luxe za iPhone 11 Pro Max

Na prvi pogled proizvod izgleda poput futrole za držač kartice za vaš iPhone. Dockem je poznat po proizvodnji visokokvalitetnih futrola i rukava od tkanine. Ali instaliranje značajke magnetskog punjenja na tkaninu samo je po sebi postignuće.

Dockem je izgradio nevidljivu metalnu ploču koja se može pričvrstiti na nosač automobila. Tanka sintetička koža u stilu platna vaš je slučaj novčanika jer možete pohraniti dvije kreditne / debitne kartice.

USP: Nevidljiva metalna ploča

Pogledajte na Amazonu

6. HONTECH Slim Fit magnetna futrola za iPhone 11 Pro Max

HONTECH je smislio tanko magnetno kućište za zaštitu privatnosti sa stražnjim kaljenim staklom i ugrađenom zaštitom zaslona. Prednja čaša protiv provirivanja čini svu razliku. Ovo štiti vašu privatnost dok na uređaju pregledavate web stranice i aplikacije društvenih mreža. Sadržaj mogu čitati samo čitatelji koji gledaju sadržaj s prednje strane.

Pomoću ovog prednjeg stakla možete zaštititi svoje podatke, zapis razgovora, lozinku za plaćanje itd. HONTECH je upotrijebio super magnetsku adsorpcijsku tehnologiju koja vam pruža drugačije iskustvo. Postoji 16 magnetskih točaka koje mogu čvrsto držati vrh i dno ovog poklopca.

USP: Prednje staklo protiv provirivanja

Pogledajte na Amazonu

7. Magnetna PU kožna torbica tvrtke JUQITECH

JUQITECH je izradio futrolu za novčanik s RFID zaštitnom PU kožom. Materijal je izdržljiv i otporan na udarce, a iPhone je siguran u unutrašnjosti folije. Opremljen držačem utora za kartice, futrola vam omogućuje pohranu vaših plastičnih kartica i novčanica.

Futrola za telefon je odvojiva, tako da je možete prikladno koristiti kao zasebnu masku. Budući da se odvojiva futrola ima magnetsku pločicu, možete je postaviti na nosač automobila. Štoviše, kompatibilan je s bežičnim punjenjem.

USP: Odvojiva futrola za telefon

Pogledajte na Amazonu

8. Futrola za magnetni novčanik Ghostek iPhone 11 Pro Max

Ghostek je dizajnirao izvršnu futrolu za novčanik s držačem kartice za vaš iPhone. Ugrađeni magnet može se koristiti za magnetske nosače i odvojivi kožni džep. Nakon što odvojite džep, iPhone možete staviti na bežičnu podlogu za punjenje, a to je dodatna prednost ovog kućišta.

To je vaša premium modularna futrola za magnetski novčanik s četiri utora za pohranu vašeg plastičnog novca. Leđa otporna na ogrebotine štite vaš uređaj od ozljeda. Kućište otporno na udarce vojne klase podiglo je okvir kako bi zaštitilo zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona.

USP: Izvršna torbica za novčanik

Pogledajte na Amazonu

9. Alapmk prsten s nosačem za iPhone 11 Pro Max [Fit Car Magnetic]

Alapmk donosi 3D dizajn uzoraka, koji vaš telefon čini osobnim i privlačnim. Ultra-ljubičasta tehnologija ispisa stvara živopisne boje koje nikad ne blijede. Za sveobuhvatnu zaštitu, Alapmk koristi TPU materijal otporan na udarce, koji vaš uređaj održava tankim i laganim.

Fleksibilni materijal izuzetno je izdržljiv i pruža konačnu zaštitu vašem iPhoneu. Nikada se ne brinite zbog slučajnih padova i padova uređaja; slučaj je dovoljno jak da podnese takve nenamjerne utjecaje.

USP: Dizajn 3D uzorka

Pogledajte na Amazonu

10. Haofish metalni branik antipeep futrola za iPhone 11 Pro Max

Haofish je vaše rješenje za sve probleme kao što su zaštita, privatnost zaslona, ​​bežično punjenje i drugi. Ovo magnetsko kućište ima zaštitnik zaslona protiv privatnosti; zaslon možete vidjeti samo kad gledate izravno. To znači da drugi ne mogu gledati vaše aktivnosti i interakcije s vašim iPhoneom.

Kućište ima metalni okvir od 360 stupnjeva; svoj uređaj možete napuniti bežično bez uklanjanja kućišta. Budući da je Haofish koristio visokokvalitetne materijale, vaš je premium iPhone zaštićen od svih izgleda.

USP: Metalni okvir od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Odjava ...

Magnetske futrole se prvenstveno koriste za postavljanje iPhona na nosač automobila. Osim na nosač, korisnici mogu svoje iPhone uređaje staviti i na druge kućanske uređaje poput hladnjaka. Sve u svemu, jedno magnetsko kućište ima višestruke prednosti.

Povezane objave:

 • Najbolji jasni slučajevi za iPhone 11 Pro Max
 • Najbolji koferi za iPhone 11 Pro Max
 • Folio futrole za iPhone 11 Pro Max
 • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 11 Pro Max

Koje biste magnetno kućište željeli kupiti za svoj iPhone 11 Pro Max? I ostavite svoje komentare u donjem odjeljku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found