Blog

Najbolje alternative Apple News App za iPhone 2021. godine

Korisnici koji ne pripadaju SAD-u mogu dobiti Apple News App izvan SAD-a na svom iPhoneu ili iPadu. No nakon što promijene zemlju i regiju, neće moći pristupiti aplikaciji Vijesti. Pa, koje je rješenje? Pa, postoji mnogo sjajnih aplikacija za vijesti, koje mogu Appleovoj aplikaciji News dobro donijeti novac.

1. CNN

CNN je nesumnjivo jedan od lidera u elektroničkim medijima. Preuzmite ovu aplikaciju na svoj iPhone ili iPad i dobivajte upozorenja o najnovijim vijestima i jurite glavne vijesti. Možete prilagoditi 12 kategorija i baciti pogled na vijesti na svom Apple Watchu. Također možete gledati CNN TV događaje i emisije uživo, pod uvjetom da vam pružatelj usluga kabelske ili satelitske televizije nudi ovu mogućnost.

Pratite najnovije događaje u međunarodnoj politici, mišljenja, tehnologije i priče o okolišu. Također možete podijeliti vijesti, fotografije i videozapise s CNN-om pomoću odjeljka iReport u aplikaciji.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod Touch i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Flipboard

Od 2010. god. Flipboard stekao je ogromnu popularnost među korisnicima iPhonea i iPada; aplikaciju je Apple uključio 2010. godine, a sada Apple zasigurno želi pronaći način da se oprosti od ove aplikacije. Razlog je jednostavan: Apple ima vlastitu aplikaciju News, a budući da je tamo Flipboard, nitko ne bi želio otvoriti aplikaciju Apple News.

Flipboard predstavlja vijesti u novinskom formatu; štoviše, uklanja sve reklame. To vam omogućuje neprekinuti protok vijesti po vašem izboru jer možete odabrati kategorije koje želite čitati više. Također možete dobiti pristup pričama koje su se svidjele i čitale vašim prijateljima kao izvor aplikacija sa društvenih mreža kao što su Facebook i Twitter.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod Touch i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Google vijesti

Želite li primati vijesti iz tisuća publikacija? Preuzmite Google News na svoj iOS uređaj. Dohvatite cjelovit i personalizirani kut svake vijesti i vremena. Radi lakšeg pristupa, odjeljci su kategorizirani u Najnovije vijesti, Tehnologija, Sport i Vrijeme; samo prijeđite prstom da biste pročitali svoje omiljene priče. Napokon, kao i većina Googleovih proizvoda, i ovaj je besplatan za upotrebu.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Wall Street Journal

Ako su vam finansije financije, preuzmite ovu aplikaciju odmah na svoj iPhone ili iPad. Doživite izvanrednu vizualnu poslasticu jer vam aplikacija nudi izvrsne prezentacije fotografija, videozapise preko cijelog zaslona i interaktivnu grafiku. U ovo digitalno doba svi žele brze vijesti i ova aplikacija radi svoj posao; WSJ nudi poboljšane performanse koje osiguravaju brže vrijeme učitavanja i stabilnost. Također možete pregledati najnovije vijesti na svom Apple Watchu; a ako ne želite sada gledati priče, spremite ih za kasnije čitanje na iPhoneu. Uz pomoć Push obavijesti dobivate najnovije vijesti čim se prelome.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod Touch i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Čuvar

The Guardian ima dugu povijest pružanja čitateljima svježih vijesti i nepristranog novinarstva. Sada dobijte istu kvalitetu i sadržaj u aplikaciji. Preuzmite ovu aplikaciju na svoj iPhone ili iPad i pratite vijesti i sport uživo. Aplikacija vam daje pristup cjelovitom sadržaju Guardian, lijepo dizajniranom za iOS uređaje.

Štoviše, možete čitati i izvan mreže; odaberite svoje omiljene teme i odjeljke vijesti, a one će se prikazivati ​​na početnom zaslonu uređaja. Dobijte upozorenja o najnovijim vijestima i na iPhone, iPad i Apple Watch. Primajte i osobne obavijesti o omiljenim pričama, serijama, piscima i nogometnim momčadima.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Yahoo vijesti

Yahoo's News je moćna snaga i ima sve značajke koje biste željeli ostati u miru s najnovijim vijestima, pričama koje volite sustizati. Da biste započeli, dovoljno je samo odabrati teme koje vam se sviđaju, a zatim pustiti da aplikacija donosi vrhunske priče iz poznatih izvora.

Možete podijeliti svoju reakciju ili povratnu informaciju na bilo koju vijest i pridružiti se beskrajnoj raspravi. Istražite bilo koju vrstu priče ili vijesti koja vas zapali. Također, dobivajte personalizirana upozorenja o lokalnim vijestima ili bilo kojoj drugoj važnoj stvari kako biste osigurali da budete u toku.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Microsoftove vijesti

Microsoft News dostojna je alternativa Appleovoj aplikaciji News. Pruža vrhunske vijesti i najnovije vijesti iz poznatih izvora. Možete ga i fino podesiti da biste odmah dobili vrste priča koje uživate čitati.

Uz upozorenja o najnovijim vijestima, pomaže vam da budete u toku. Iznad svega, ova vijest ima podršku mnogih jezika poput engleskog, danskog, nizozemskog, finskog, francuskog, njemačkog, grčkog, indonezijskog, talijanskog, japanskog, korejskog, norveškog i mnogih drugih.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Huffington Post

Ova je aplikacija počela dobivati ​​veliku pažnju korisnika weba i mobilnih uređaja. Preuzmite The Huffington Post na svoj iPhone ili iPad i uživajte u najnovijim člancima, videozapisima, fotografijama i blogovima u vrlo dinamičnom i personaliziranom iskustvu.

Nakon što preuzmete ovu aplikaciju, možete je prilagoditi tako da bude dio razgovora o odabranim temama - od politike, poslovanja, tehnologije do mode, načina života, zabave i zdravlja. Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu iz zemalja poput Velike Britanije, Kanade, Brazila, Njemačke, Španjolske, Francuske, Italije, Japana, Koreje i Magreba.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Vijesti360

Cijenjen od strane New York Timesa, News360 pruža vam dnevnu dozu svježih vijesti. Prilagodite svoj feed vijesti prema svojim interesima i nabavite fleksibilan sustav. Čitajte svoj omiljeni sadržaj, članke i priče iz više od 100 000 različitih izvora; zanimljivih vijesti i informacija nikad vam ne nedostaju.

Aplikacija će sastaviti glavne vijesti, lokalne vijesti i vaše interese; zatim će se pretočiti u jedan izgled za vas. News360 ima nešto posebno za svakog korisnika jer omogućuje skeniranje naslova, čitanje pregleda i cjelovitog sadržaja.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, iPod Touch i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. BBC News

Bilo koji popis najboljih aplikacija za vijesti bio bi nepotpun bez BBC News. Pruža pouzdane vijesti i priče iz cijelog svijeta. Ako ovu aplikaciju želite iskoristiti na najbolji mogući način, možete je i prilagoditi da biste lako pristupili pričama koje volite čitati.

Također sugerira priče ovisno o tome što volite čitati kako biste osigurali da ne morate trošiti puno vremena na otkrivanje onoga što vam odmah upada u oči. Možete pristupiti radiju BBC svjetske službe i gledati videozapise u trendu. Osim toga, možete se pretplatiti i na push obavijesti kako biste ostali u skladu sa svime što vam je važno.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Pa, koji je vaš favorit s popisa? Podijelite s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found